• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Sinterklaas inhuren alphen aan den rijn

Gegevens
Gemaakt door: 09.02.2019
Auteur: Didem
Bekeken: 155

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het kan niemand ontgaan zijn: Erg leuk en daarom: Jullie waren echt top!!!!!!!

Sinterklaas komt ook dit jaar graag weer bij winkelcentrum De Baronie in Alphen aan den Rijn. Tijdens deze actie bezorgt de webshop de pakketjes namelijk gratis Op zaterdag 17 november komt Sinterklaas aan in Alphen aan den Rijn.

We hebben nooit zoiets gedaan, dat was erg leuk we waren erg verrast! Ook dit jaar wordt de intocht georganiseerd door Sint in Alphen, onderdeel van Stichting Vakantiespel in opdracht van het Alphense centrum. Op zaterdag 12 november komt Sinterklaas aan op het Rijnplein in Alphen aan den Rijn.

De Pieten zongen liedjes en deden trucjes. De gezelligheid spatte er weer van af. Het spreekt eigenlijk al voor zich? Dat zegt volgens mij helemaal genoeg. Als bewijs voor thuis:. Sinterklaas is weer in het land!

 • In Gouda waren we al present bij de vierdaagse. Zaterdagmiddag 25 november zal Sinterklaas zijn opwachting maken in winkelcentrum Herenhof in Alphen aan den Rijn.
 • Sint in Alphen levert sinds jaar en dag Sint en Pieten voor huisbezoeken, bedrijfsbezoeken, winkelcentra, scholen, verenigingen, etc. Liefs Jessica namens fam Egmond, Post en opa en oma Steijn.

Sinterklaascentrale Alpen aan den Rijn

Helemaal compleet zal de informatie wellicht niet zijn: Nogmaals bedankt voor jullie bezoek! Omroep NTR, verantwoordelijk voor de intocht, stuurde een brandbrief dat nog geen enkele gemeente zich had gemeld om de intocht te houden. Sinterklaas en zijn Pieten zijn zaterdagochtend weer aangekomen in Alphen aan den Rijn. Bij de lampionoptocht van de Windroos speelden ze Sinterklaasmuziek voor alle kinderen.

Bij de intocht van Sinterklaas in Alphen aan den Rijn zijn ook dit jaar gewoon zwarte pieten aanwezig.

 • Ook dit jaar kunnen alle kinderen zich alvast verheugen op De Grote Sinterklaasshow. Ballonnenclowns Kinderfeestjes Kindershows Schminken Zandtekenen.
 • Onze chauffeur zorgt ervoor dat de Sint en zijn Pieten keurig op tijd bij jullie thuis arriveren. Afhankelijk van het aantal deelnemende kinderen kunnen onderdelen  uitgebreid, toegevoegd of weggelaten worden.

Het is alweer november. Braderien of openingen van winkels. De schoen zetten in de tijd voor pakjesavond is een geweldige traditie. Jullie waren op tijd aanwezig. Op 23 juni aanstaande spelen we de show op taptoe Krimpen aan de Lek.

Ook dit jaar wordt de intocht georganiseerd door Sint in Alphen, onderdeel van Stichting Vakantiespel in opdracht van het Alphense centrum.

Populaire nieuwsberichten

Tien november was dit jaar de dag, dat in Aarlanderveen de lichtjes brandden. Tijdens de grote intocht in het Alphense Centrum zal de Sint ook dit jaar weer samen met zijn vertrouwde Pieten op het Rijnplein aankomen.

Sinterklaas komt samen met 2 pieten bij jullie aan huis om het Sinterklaasfeest met jullie gezin of familie te vieren!

Clown Juju  -  Alphen aan den Rijn Clown Juju maaakt alle dagen van de week zelfs van wat eet je met erwtensoep kleinste partijtjes n groot feest. Donderdag, sinterklaas inhuren alphen aan den rijn, 24 Januari! Piet zal in geen enkel RTL programma nog zwart verschijnen, of een liedje zingen. Op 23 juni aanstaande spelen we de show op taptoe Krimpen aan de Lek.

We hebben voor het eerst Sint en zijn Pieten bij ons langs geweest. Alle kinderen wilden wel wat, Piet is voortaan te herkennen aan zijn roetvegen, 21?

Met grote ogen zag ze Sint en zijn twee Pieten binnen komen. Druk f voor volledig scherm. Klik hier voor een reportage van Studio Alphen.

De foto's spraken boekdelen en we krijgen nog steeds reacties binnen over hoe leuk het was. Zij komt graag bij jou in  Alphen aan den Rijn  op bezoek. Natuurlijk is de drumband samen met DSS de gezamenlijke show aan het fijnslijpen voor de taptoe van 15 september, bal), sinterklaas inhuren alphen aan den rijn.

De opgestuurde informatie werd goed gebruikt zodat er met iedereen een persoonlijk gesprekje mogelijk was. Wij genieten al jaren van een bezoek van de Sint bij ons thuis! DSS en Con Brio voerden de lange stoet van de vele jeugdige lopers aan door sinterklaas inhuren alphen aan den rijn historische binnenstad. Zondag 29 november kwam als verrassing Sinterklaas bij ons thuis.

Geen actualiteiten

Gelijk was er een gezellige sfeer en Sint had zijn boek paraat met de bijzonderheden van Jade. Donderdag, 24 Januari Scholen, Bedrijven, Instellingen en Verenigingen Sinterklaas bezoekt ook instellingen, verenigingen en basisscholen.

Het was 1 groot feest. Wilt u ook graag dat Sinterklaas een bezoekje bij u thuis komt brengen. Ik wil samenwerken met Alphens.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   15.02.2019 16:11 Elana:
   Met vriendelijke groeten, namens ons allen, Jessica Mulder. Gridje Giebel voor kinderfeestjes, verjaardagen, workshops ballonnenclown en schminken in   Alphen aan den Rijn.

   18.02.2019 14:31 Aagtje:
   Het was 1 groot feest. Burgemeester Tjerk Bruinsma ontving de goedheiligman namens de gemeente Alphen aan den Rijn en vooral namens alle kinderen.

  Ten anker

  Vond