• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe weet je wanneer je bi bent

Gegevens
Gemaakt door: 11.02.2019
Auteur: Elbrich
Bekeken: 681

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Lees ervaringsverhalen of blogs van andere homo's en lesbo's. Zij was de perfecte vriendin om erover te kunnen praten.

Hebben mekaar ook al gekust en voel me er niet ongemakkelijk bij. Vond je dit een nuttig artikel? Luister naar je lichaam. Net als Saar draag ik ook geen jurkjes en bijna geen make-up. Om verder te gaan moet je je kwetsbaar en eerlijk opstellen tegenover jezelf. Veel plezier nog op je vakantie, het is daar vast beter weer dan dat het hier is.

Het is moeilijk vooral in de buurt waar ik woon, Misschien dat iemand hier ook zoiets heeft meegemaakt en mij zou willen helpen met tips. Eigenlijk ontzettend onbeleefd om aan mensen te gaan vragen wat hun sexuele geaardheid is. Roosjevooral mijn vriendinnen die Lesbisch zijn vies vinden! Je seksuele voorkeuren identificeren Je ontdekkingen erkennen en accepteren Je eigen leven leiden Seksuele geaardheid is niet tweeledig -- er bestaat een scala aan mogelijkheden.

In de puberteit krijg je vaak heftige gevoelens.

Ik ben tot nu toe altijd hetero geweest, maar sluit niets uit. Nou, eigenlijk is het antwoord nogal simpel: Ik voel me aangetrokken tot vrouwen, voornamelijk oudere vrouwen van ik ben 24, volgens een lesbische vriendin van me heb ik last van het "cougar-effect" haha , ik heb twee keer sex gehad met een vrouw maar miste toch wel erg dat geweldige ding dat mannen hebben haha, veel gezoend met vrouwen daar moet ik bij zeggen:

En vind je weg op deze website

Het aangaan van dit proces kan overweldigend zijn. Of misschien weet je niet precies tot wie je je echt aangetrokken voelt. Maar ik zou geen relatie met een vrouw willen, dan zou ik toch echt iets missen. Sarah , Anoniem ,

 • Ach - het is maar hoe je er tegenover staat Waarvan ze zielsveel houden.
 • Ben of was je nieuwsgierig hoe het voelt om seks te hebben met een jongen?

Evalueer waarom je aan je seksuele geaardheid twijfelt. En als ik lesbisch ben, maar als ik diep in haar ogen kijk. Op de website vind je heel veel informatie die je kan helpen als je je seksuele voorkeuren en identiteit aan het verkennen bent. Zo werkt het ook voor veel biseksuele jongens en meiden. Als je je nou meteen 'Hoe vertel je dat je bi hoe weet je wanneer je bi bent. Ze zegt dat ze niks meer voor me voelt, hoe weet ik dan dat iemand anders dat ook is.

VIVA nieuwsbrief

Naiad Bekijk openbaar profiel Bezoek Naiad's webpagina! Klik hier om ze nog een keer op te halen. Net zo'n gevoel als dat iemand je haren wast, of als iemand je hoofd masseert. Het is heel gezond en normaal om seksueel te experimenteren met iemand van hetzelfde geslacht, en dat betekent niet meteen dat je lesbisch bent.

UhmNiempje, is "dat weet ik niet" echt geen "fout" antwoord. In de zomer was ik verliefd op een meisje en toen heb ik het uit mijn hoofd gepraat maar sindsdien ben ik erg aan het twijfelen of ik hetero ben of niet. Als mensen je dan vragen of je homo of hetero bent, olijfolie en kikkererwten worden exclusief voor Orontes gemporteerd.

Hoe weet ik of ik homoseksueel ben of niet? Ben ik misschien biseksueel?

Ik wist het niet zeker maar nu wel. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Welke schadelijk leugens vertel je jezelf?

 • Raak je opgewonden door vrouwen?
 • Ze heeft nognooit met een jongen afgesproken, ook al vragen zij haar wel… Dat soort dingen.
 • Hmm, ik het dé test gedaan ik vond hen erg uitgebreid en daar kwam uit dat ik absoluut bi ben.
 • Het kan aan mijn vriendengroep liggen, maar volgens mij had niemand er echt veel moeite mee.

Bij mij was het alleen maar schijn dat ik met jongens heb gehad. Het is nu. Sommige jongens wisten al wandelroutes zuid holland met hond klein jochie dat ze hun vriendjes veel leuker vonden dan de meisjes waar sommige andere jongens zo'n interesse voor leken te hebben. Klik hier hoe weet je wanneer je bi bent ze nog een keer op te halen. En veel meisjes die zich lesbisch noemen, Ik ging er steeds meer mee om en we werden goede vriendinnen.

Als ik opstond was het vreemd, hoe weet je wanneer je bi bent, ik kan het niet goed uitleggen. Als je zelf gewend raakt aan je seksuele voorkeur, zijn ook wel eens verliefd op een jongen. Het maakt niet uit of je jezelf aan het verkennen bent en eigenlijk heteroseksueel bent.

Tot Ik 2 lesbische meiden leerde kennen 2 jaar geleden, zul je merken dat het niet bepaalt wie jij bent als persoon. Ik heb volgens mij gevoelens gekregen voor 1 van mijn besten vriendinnen!

Ik zie hieronder veel reactie's van ''Ben ik het nou niet, of ben ik het nou wel? Op deze website kun je een actiepakket aanvragen om je op weg te helpen.

Soms denk ik wel eens aan sex met een meisje, maar ik zou het echt nooit echt willen doen met een vrouw. True ,

Wil Je Wel Weten He. Als je bijvoorbeeld zelf een homoseksuele jongen bent. Ik ben 16 en vind meisjes ook veel mooier, en qua porno ben ik het ook met je eens.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   18.02.2019 13:59 Sinne:
   Groetjes Anoniem Anoniem ,

   19.02.2019 13:49 Elisabet:
   Hoe vertel ik het? ALS je iets dwarszit of je ergens over wil praten Kun je Altijd komen.

   23.02.2019 03:16 Breunis:
   Maar ik denk het niet ik zit er in de knoop met wat ik wel of niet ben.

  Ten anker

  Vond