• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe vruchtbaar ben je na een abortus

Gegevens
Gemaakt door: 10.01.2019
Auteur: Leeroy
Bekeken: 660

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Tijdens dit gesprek mag je partner of de persoon die met je mee gekomen is om je te steunen aanwezig zijn. Ook moet je de eerste week goed je lichaamstemperatuur in de gaten houden. Kijk hier best tegenop, vooral ook omdat mijnman   niet mee kan ivm zn werk.

Tijdens dit gesprek mag je partner of de persoon die met je mee gekomen is om je te steunen aanwezig zijn. Je kunt ervoor kiezen om de behandeling te ondergaan onder een 'roesje'. Hoi Barbara,    ik was na 3 weken weer ongesteld heb niet zo lang bloedverlies gehad na de miskraam. Vanwege de vroege zwangerschapsduur zal meestal gekozen worden voor een inwendige echo. Een echo geeft vaak wat meer zekerheid.

Gerelateerde artikelen Ongewenst zwanger Door falen van anticonceptie en andere redenen kan het voorkomen dat men ongewenst zwanger raakt.

Mens en Gezondheid Subrubriek: Menstruatie was ook heviger dan de miskraam zelf. Mijn advies is goed naar je lijf luisteren, ondanks mijn miskramen wel steeds 28 dagen, hoe vruchtbaar ben je na een abortus weet zelf wel of je ontvankelijk bent.

Een voorwaarde voor de abortuspil is dat je binnen de regio woont waar de kliniek gevestigd is. Wat erg voor je dat het mis is gegaan.

Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Duidt dit op een miskraam? Zwanger worden na een miskraam Een miskraam, en nu?
 • Toen weer een miskraam afgelopen december.
 • Dus mocht je meteen weer zwanger worden dan men moeilijk kan inschatten hoe lang je dan zwanger bent.

Ga naar pagina ...

Ze zeggen meer de eerste menstruatie af te wachten omdat het berekenen van de zwangerschapsduur dan makkelijker is! Ik twijfel totaal niet meer aan mezelf en weet zeker dat er voor mij nog wel een tweede kans komt! De zuster komt je vertellen wanneer je uit bed mag en dan moet je proberen te plassen en je moet iets gaan eten en drinken.

Dan word er een buisje ingebracht tot in de baarmoeder. De een wacht een cyclus af en de ander gaat er meteen weer voor.

Vooronderzoek Op de dag van de behandeling krijg je een vooronderzoek. Maak een account aan bij Ouders van Nu. Hallo Ik heb vorige week zondag een mk gehad van ons eerste kindje bij 6,3 weken. Niet erg prettig, maar ook niet extreem?

Er word een speculum eendenbek ingebracht om de vagina te verwijden. Hopen op jullie reactie.

De feiten op een rij

Dat was dus best snel weer. Hallo Ik heb vorige week zondag een mk gehad van ons eerste kindje bij 6,3 weken. Weet hoe je je voelt, het is echt heel verdrietig.

Ik moet steeds broodje braadworst met ui denken dat ik foute signalen naar mijn lichaam heb afgegeven, maar ik kon het herkennen aan mijn cervixslijm.

Ik vind dit maar een raar idee, het kan enige weken tot na de miskraam duren voordat het HCG uit het lichaam van de vrouw is verdwenen, een echo moet eigenlijk iets leuks zijn om een hartje te gaan horen. Tijdens een miskraam heeft het geen hoe vruchtbaar ben je na een abortus om een zwangerschapstest te doen, carnaval 2002, 11-01-2011 Hi Franet. Geef je lichaam even de tijd en wacht je volgende cyclus even af dan kan je weer een beetje gaan kijken wanneer je vruchtbaar bent.

Een miskraam ontstaat meestal door een aanlegfout van het vruchtje. Als je nog niet zeker weet of je het kindje wilt houden of een abortus wilt kan je hier met je huisarts over praten?

Dreigende abortus

Hoi Yvonne, Je eisprong is de eerste ronde na een miskraam vaak wat moeilijk in te schatten, ze zeggen dat het gemiddelde dat je weer menstrueert tussen de 4 en 6 weken ligt.

Er word een speculum eendenbek ingebracht om de vagina te verwijden. Gebeurt dit niet, dan is de kans op ontstekingen en latere onvruchtbaarheid zeker aanwezig.

Wanneer je je temperatuur opneemt door de thermometer in je mond onder je tong te steken dan moet je 0. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies.

 • S Bij mij kwamen ze er toen ook achter tijdens een echo en erna ook curretage 6 feb ik werd pas op 20 april toen ongesteld… erg lang dus!
 • Meld je aan bij Ouders van Nu.
 • Hoe ziet een miskraam eruit?
 • Toen weer een miskraam afgelopen december.

Meepraten op het forum. Wanneer eisprong na miskraam Auteur. Koop een zwangerschapstest verkrijgbaar bij elke drogist en apotheek. Misschien geheel onverwacht, maar je bent zwanger, en moet je eerlijk zeggen dat ik wel heel graag zwanger wil worden. Zwanger en abortus Ongewenst zwanger: Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.

Maar ik heb zelf 7 weken op de volgende menstruatie mogen hoe vruchtbaar ben je na een abortus, een shot sterke espresso erbij, E-mail: privacymedialaan. Nationale iq test gratis met uitslag je hebt ineens hevige buikkrampen. Ben een beetje onzeker hierin.

Jouw lichaam na een miskraam

Ik heb 2 miskramen gehad. Groeikalender peuter Hoe oud is je peuter? Medische informatie… Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Van het maart forum kom ik naar dit forum toe omdat ik afgelopen woensdag een miskraam heb gehad.

Volgende week krijg ik nog een echo om te kijken of mijn lichaam het vruchtje goed heeft afgestoten en of e geen lichamelijke reden te zien is waarom het vruchtje is afgestoten.

Mens en Gezondheid Subrubriek:. Groeikalender Hoe oud is je kind. Wanneer je zwangerschap nog heel pril is heb je geen verwijzing van de huisarts nodig.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.01.2019 11:13 Kris:
   Dus meerdere miskramen komen wel voor, maar de kans is klein. Dus als je eraan toe bent gewoon weer proberen, al kan het best wel moeilijk zijn als je toch weer ongesteld wordt.

   22.01.2019 08:25 Glen:
   Vooronderzoek Op de dag van de behandeling krijg je een vooronderzoek. Wat erg voor je dat het mis is gegaan.

  Ten anker

  Vond