• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hobbywinkel nijmegen van welderenstraat

Gegevens
Gemaakt door: 10.02.2019
Auteur: Jing
Bekeken: 845

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het Kleine Winkeltje Millingen aan de rijn. Elke woensdag- en donderdagmorgen workshop Frutseltante geeft workshops voor kinderen en volwassenen.

Creatheek Tante Til is een winkel knotsvol kunsterige inspiratie! Acties is een pagina waar wisselend aanbiedingen op staan vermeld. Voor al u handwerkspullen kunt u bij ons terecht. Dat is dus jaar textielervaring gelegen in Millingen aan de Rijn. In de omgeving binnen 20 km Creahuis Eigenhandig Arnhem.

Wij verkopen alles op het gebied van hobby- en handwerkmaterialen. Voor advies, hobbywinkel nijmegen van welderenstraat, vragen of bestellingen kunt u ons altijd bellen of mailen  info pro-art. In de omgeving binnen 10 km. Mozaiek-kado is een klein bedrijfje dat zich voornamelijk richt op mozaek kinderfeestjes en workshops voor volwassenen op locatie. In de omgeving binnen 10 km Do it Creatief Elst.

Wij geven de klanten die naar ons toe komen een uitstekende en persoonlijke behandeling. Home is de startpagina met uitleg over Pro Art en een indruk van de agenda van onze demonstraties. Agenda is de pagina waarop vooral de data en uitleg op staat over demonstraties welke in de winkel van Pro Art worden gehouden 6 x per jaar.
 • Verder verzorgen wij al uw inlijstwerk in ons eigen atelier. Tevens geven wij workshops en inloop ochtenden en avonden!
 • In mijn gezellige atelier verzorg ik allerlei workshops voor zowel kinderen als volwassen. Uitleg menu Geachte bezoeker van de website van Pro Art.

Meer over hobbywinkel

Klik hier voor meer informatie. Dat is dus jaar textielervaring gelegen in Millingen aan de Rijn. In de omgeving binnen 10 km. Voor al u handwerkspullen kunt u bij ons terecht. Creatheek Tante Til Wageningen. Het Kleine Winkeltje bestaat al vanaf U kunt daar terecht voor inlijsten, schoonmaken van schilderijen, oplakken van posters en ophangsystemen.

 • In de omgeving binnen 20 km Creahuis Eigenhandig Arnhem.
 • Met een winkel van m2 met daarin meer dan artikelen hebben voor iedereen wat.

Pro Art in Nijmegen is al 30 jaar ht adres voor beroepskunstenaars, serieuze amateurs en kunststudenten. Hallo mijn naam is Corina Bertens. Drie tot vier keer per jaar ontvangt men dan een waardebon welke geheel vrij is te besteden. Een enorm assortiment aan professionele kunstenaarsbenodigdheden Op zoek naar professionele kunstenaarsbenodigdheden? Al ruim hobbywinkel nijmegen van welderenstraat jaar het vertrouwde adres voor hobby-teken- en schildermaterialen.

Op zoek naar professionele kunstenaarsbenodigdheden.

Grote colectie wol en hanwerken fornietuuren en vele handwerk stofjes verkoop van breimachines. Denk ook aan familie uitjes, Het gehele jaar door behalve in de vakantieperiode hebben wij demonstraties van diverse artikelen en van diverse merken.

Een kleurrijke winkel met o. Bovendien helpen we je graag op weg met goed advies over materiaal en materiaalgebruik, hobbywinkel nijmegen van welderenstraat. Alleen maar kwaliteitsproducten, van alle bekende merken. We proberen u dan zo snel mogelijk antwoord te geven. Contact is de pagina waar op onze NAW gegevens staan vermeld en onze reguliere openingstijden en afwijkende openingstijden.

Meer bedrijven in Nijmegen

Hallo mijn naam is Corina Bertens. In de omgeving binnen 20 km Creahuis Eigenhandig Arnhem. Contact is de pagina waar op onze NAW gegevens staan vermeld en onze reguliere openingstijden en afwijkende openingstijden. Home is de startpagina met uitleg over Pro Art en een indruk van de agenda van onze demonstraties.

 • Al ruim 28 jaar het vertrouwde adres voor hobby-teken- en schildermaterialen.
 • Grote colectie wol en hanwerken fornietuuren en vele handwerk stofjes verkoop van breimachines.
 • Met een winkel van m2 met daarin meer dan artikelen hebben voor iedereen wat.
 • De agenda hiervan treft u elders op deze website.

In de omgeving binnen 10 km Do it Creatief Elst. In de omgeving binnen 20 km Creahuis Eigenhandig Arnhem. Dat is dus jaar textielervaring gelegen in Millingen aan de Rijn?

Exposities is de pagina waar op diverse exposities worden aangekondigd en deels omschreven en een verwijzing naar een website. Kunstenaars is de pagina waar diverse kunstenaars worden genoemd en de rietstulp giethoorn parkeren en de pagina waar diverse opleidingen worden uitgelegd, hobbywinkel nijmegen van welderenstraat. Handwerken Borduren Breien Haken. Tekenen en schilderen Benodigdheden Technieken.

Informatie over Atelier Luna in Nijmegen

Op zoek naar professionele kunstenaarsbenodigdheden? Door de voortdurende drukte bij ons in de winkel hebben wij besloten om geen webwinkel te ontwikkelen en onze aandacht te vestigen op de klanten die naar onze fysieke winkel toe komen. Pro Art heeft ook een lijstenmakerij.

Voor al u handwerkspullen kunt u bij ons terecht.

Maandag en woensdag avond We proberen u dan zo snel mogelijk antwoord te geven. Mozaiek-kado is een klein bedrijfje hobbywinkel nijmegen van welderenstraat zich voornamelijk richt op mozaek kinderfeestjes en workshops voor volwassenen op locatie. Grote colectie wol en hanwerken fornietuuren en vele handwerk stofjes verkoop van breimachines.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.02.2019 03:07 Sylvian:
   Maak kennis met het vintage Het Kleine Winkeltje Millingen aan de rijn.

   23.02.2019 00:41 Annette:
   Dat is dus jaar textielervaring gelegen in Millingen aan de Rijn. In de omgeving binnen 25 km Crea Feja Oss.

   05.03.2019 13:34 Rohini:
   Al ruim 28 jaar het vertrouwde adres voor hobby-teken- en schildermaterialen. Maak kennis met het vintage

  Ten anker

  Vond