• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Welke vis kan bij goudvissen

Gegevens
Gemaakt door: 13.03.2019
Auteur: Janique
Bekeken: 919

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Immers zijn het wel levende wezens. Als de vis niet meer beweegt of stopt met zwemmen moet de vis er namelijk meteen uit worden gehaald!

Ik vraag me af van welke sites jij je informatie haalt. Het is een sociale soort die behoefte heeft aan gezelschap. Gelukkig heb ik het idee dat dit steeds beter bij mensen door aan het dringen is. Discusvissen ofwel de Symphysodon discus. Dus dat is niet zo raar.

Sluierstaarten Telescoop sluierstaart naar boven De telescoop sluierstaart heet zo omdat hij een soort telescoop ogen heeft. Graag zou ik een foto zien van jou grote gezonde vissen. Helaas is de beschrijving van goudvissen niet helemaal waar, welke vis kan bij goudvissen. Wist je dat de meeste goudvissen 20 jaar horen te worden. Dit heeft geresulteerd tot aanschaf van 3 goudvissen waarvan 2 oranje en 1 gevlekt.

Deze vissen zie je daarom beter zwemmen en ze maken geen rommeltje van je vijver. Mijn aquarium is 22 liter en is dus veelste klein!! Als je goudvissen wilt houden, is het toch verstandig om dan een aquarium te nemen met een minimale lengte van 1 meter.

Aquarium/vijvervoorwaarden

Al het water eruit, flink sopje erdoor en als het echt moest antikalk. Koi karpers, het grote broertje van de goudvis Eén van de populairste vijvervissen van de laatste jaren is de Koi karper. De vis zwemt in water tussen de 8 en 20 graden en is een vis die alleen met zijn eigen soort moet worden gehouden.

Wist je dat de meeste goudvissen 20 jaar horen te worden? Het is dus belangrijk om vissen te kiezen die niet te snel groeien en die geen honderden jonkies per jaar krijgen. Exacte vakken     Huiswerkvragen:

 • Combi met andere dieren.
 • Ik ben bezig met een aantal klasgenoten om een vijver zo onderhoudsvrij mogelijk te houden. Waarschijnlijk vinden je vissen het gewoon een fijne plek om te schuilen.

Op het aquaforum welke vis kan bij goudvissen kunt u een topic bij het subforum 'Ziektes' en om advies vragen? Als het steeds slechter gaat met de vis kunt u het beste zo snel mogelijk de medicijnen gebruiken waarvan u denkt dat deze bij de ziekte van uw vis horen.

Zorg dat je er voldoende bij elkaar zet? Een algeneter is over het algemeen kiki bertens australian open vrij schuw en vaak ook vissen die bij schemering actief worden. Wij van Velda hebben voor iedere vissoort bijpassend visvoer.

Opvallende vissen

Dit heeft geresulteerd tot aanschaf van 3 goudvissen waarvan 2 oranje en 1 gevlekt. Maar mijn vijs hangt nu al 2 dagen tussen de planten, reageert wel op eten en wanneer ik langs loop. Er 1 bij kopen zodat deze niet meer alleen is?

Medicatie Helaas valt deze ziekte nauwelijks te bestrijden. Deze medicijnen worden aanbevolen tegen canesten gyno capsule kruidvat huidinfectie: Houdt het aquarium tussen de graden en je ben er klaar voor.

Op de diverse fora wordt welke vis kan bij goudvissen de vraag gesteld of een bepaalde vis gecombineerd kan worden met garnalen. Overvoeding van vissen is een belangrijke doodsoorzaak.

Zorg goed voor je goudvis!

Belangrijk is dat de goudvis voldoende ruimte heeft om in te zwemmen. Het antwoord hierop is het volgende. Dominique zegt 3 jaar geleden. Normaal is dat ook een slecht teken maar het ging niet gepaard met activiteits vermindering.

Er zal ongetwijfeld genoeg voor hem overblijven, deze vis is genezen met de medicijnen die hier onder beschreven staan. Simpelweg omdat de meeste aquaria te klein zijn. Boven ziet u een goudvis uit een opvang in Bilthoven die waarschijnlijk buikwaterzucht heeft, alleen heeft hij soms witte plekken.

De Superfisch aqua-flow De Oranda is bijna altijd rood, maar toch …. Chantal zegt 3 jaar geleden, welke vis kan bij goudvissen. Ik dacht dat ik best een groot genoeg aquarium had voor 4 sluierstaart vissen. Niet zo vreemd ei muffins met groente veel worden groter dan cm.

Oppervlaktevissen

Hoi Iris, Ja dat klopt, je aquarium is inderdaad veel te klein. Je lijst soms ook hele schrijnende voorbeelden waar het totaal verkeerd is gegaan en de vissen een mooie en dure snack hadden. Een dag overslaan is niet erg maar ga dat niet overcompenseren door teveel voeding te gebruiken.

Allereerst moet ik je helaas zeggen dat sluierstaarten niet geschikt zijn voor een Biorb aquarium. Leuk dat je ze meer groente wilt gaan geven. Verder hebben de kinderen er veel plezier in.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.03.2019 03:44 Maarten:
   Zijn de vissen van nu zwakker dan ik zeg 25 jaar geleden of zijn wij meer gaan weten of is het een combi van?

  Ten anker

  Vond