• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wat voor weer word het morgen

Gegevens
Gemaakt door: 16.03.2019
Auteur: Marjolein
Bekeken: 854

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Totale daglichtperiode is Hoewel de beleving voor iedereen anders is, hebben we getracht een algemeen cijfer te geven voor het weerbeeld per dag.

Zondag passeert een volgende neerslagzone ons land. Klik dan door naar de actuele waarnemingen van het dichtstbijzijnde weerstation. Daarbij is kans op ijzel en kan het tijdelijk glad worden. Het is bewolkt en er valt regelmatig regen. Na het weekend neemt de kans op neerslag weer af en daalt de temperatuur tot 3 °C overdag en -2 °C 's nachts.

Maandag is er een mix van wolken, zon en een winterse bui. Het wordt 6 graden in Groningen tot 9 in Zeeland. Weerbericht korte termijn Het wordt vanavond geleidelijk minder bewolkt maar het blijft droog in Rotterdam, met vanavond en vannacht kans op mist.

Volg Weerplaza Blijf op de hoogte Meld je aan voor onze gratis weermail, wat voor weer word het morgen. Na het weekend neemt de kans op neerslag weer af en daalt de temperatuur tot 3 C overdag en -2 C 's nachts. Buien en regenradar Nederland Regenradar 24 uur vooruit Wat voor weer word het morgen Weerwidgets Regenradar Europa Windkracht en windrichting Weer 14 dagen daagse pluim.

Weerbericht lange termijn De komende dagen is het bewolkt en zo goed als droog in Rotterdam.

Het weer in Eindhoven.

Vooruitzichten

Dat is 20 minuten langer dan vorige week. Het weer nu in Rotterdam. Vooral een rustig en zonnig weerbeeld zorgt voor een hoge score van het weercijfer.

We tonen het actuele weer per uur tot 48 uur vooruit , het weerbericht voor de vandaag en morgen en de 14 daagse weersvoorspelling. Vanavond en vannacht is het op de meeste plaatsen droog, maar in het zuidwesten kan nog een vlokje sneeuw vallen.

 • Aan het einde van de middag is het graden. In de loop van de ochtend bereikt een neerslaggebied het noordwesten van het land en in de middag breidt neerslag uit over het hele land.
 • Er waait een stevige westenwind.

Wordt het lekker weer of niet. Weerbericht lange termijn De komende dagen is het bewolkt en zo goed als droog in Rotterdam. Morgenochtend begint de dag nevelig en loopt de temperatuur op tot ongeveer 5 C morgenmiddag.

Ben wat voor weer word het morgen benieuwd naar de grafieken per meetpunt. Zaterdag is het zachter dan normaal in deze tijd van het jaar. Wordt het lekker weer of niet.

Na het weekend neemt de kans op neerslag weer af en daalt de temperatuur tot 4 °C overdag en -1 °C 's nachts. De temperatuur ligt vlak aan zee rond of net boven het vriespunt en een stukje landinwaarts er iets onder. Morgen start droog en op de meeste plaatsen bewolkt.

Volg dan ons nieuwsblog. Aan zee kan het vrij krachtig waaien, Bft. Als het breed opklaart kan de temperatuur dalen tot onder graden. Zaterdag is het zachter dan normaal in deze tijd van het jaar. Ben je benieuwd naar de grafieken per meetpunt.

Zondag passeert een volgende neerslagzone ons land.

Het weer de komende 48 uur

Afrika Azië Europa Midden-Amerika. Bewaard Er zijn nog geen plaatsen toegevoegd. Volg Weerplaza Blijf op de hoogte Meld je aan voor onze gratis weermail. Bekijk ook alle leuke weerwidgets, zo plaats je gemakkelijk het weer in Rotterdam voor de komende 3 tot 5 dagen op je eigen site.

Morgen start droog en op de meeste plaatsen bewolkt.

 • Volle maan di 19 feb
 • We tonen het actuele weer per uur tot 48 uur vooruit , het weerbericht voor de vandaag en morgen en de 14 daagse weersvoorspelling.
 • Onder bewolking wordt het niet veel kouder dan -5 graden.
 • Er waait een stevige westenwind.

Weerplaza weerwidgets Gratis Weerplaza weerwidgets voor op je eigen site, wat voor weer word het morgen. Afrika Azi Europa Midden-Amerika. Het is bewolkt en er valt regelmatig regen. Komende 7 dagen Tip: Bij buien neemt in de loop van de middag en avond de kans op winterse neerslag toe en in de nacht naar maandag is kans op regionale gladheid! Ook zijn er widgets voor activiteitenweer en de buien- en regenradar. In de ochtend zijn er perioden met regen en is het circa 7 graden.

Schaatsupdate: ijsgroei op ijsbanen in noordoosten

De daagse weersverwachting Eindhoven. Ook in de nacht kan het af en toe regenen. Dat is 20 minuten langer dan vorige week. Met maxima van graden is het kouder dan in het weekend.

De daagse weersverwachting Rotterdam. Morgenochtend begint de dag nevelig en loopt de temperatuur op tot ongeveer 2 C morgenmiddag. Klik dan door naar de actuele waarnemingen van het dichtstbijzijnde weerstation! Na het weekend neemt de kans op neerslag weer af en daalt de temperatuur tot 4 C overdag en -1 C 's nachts.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   22.03.2019 17:28 Elia:
   De temperatuur stijgt tot 7 °C overdag en 4 °C 's nachts.

   31.03.2019 05:52 Dafina:
   Dit kan beginnen als sneeuw, maar zal overgaan in regen. De uitgebreide weersverwachting voor Rotterdam.

  Ten anker

  Vond