• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Toet toet auto garage bol

Gegevens
Gemaakt door: 16.03.2019
Auteur: Joury
Bekeken: 467

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Echt waar voor je geld. Vroon1 24 oktober Ik raad dit product aan.

Plaats Vince Vliegtuig in de laadruimte of transformeer het vrachtvliegtuig in een lanceerbaan en laat hem van de helling rijden. Makkelijk in elkaar te zetten.. Zodra hij het ziet is hij helemaal enthousiast en er niet meer vandaan te krijgen: Mijn zoontje van bijna 3 is er heel blij mee. De vele beweegbare onderdelen bevorderen de ontwikkeling van de motorische vaardigheden en moedigen het spelen van rollenspel Laat Timo tankwagen bewegen over de magische sensors van de speelsets en luister naar de grappige reacties.

Alle piloten opgelet, want minecraft server hosting free trial 2 in 1 Vrachtvliegtuig is geland. Ook de brandweerkazerne kan aan en uit en de auto rijbaan heeft deze functie ook.

Eigenschappen - Werkt op 2x AAA batterijen inbegrepen Een wereld vol vrolijke autootjes en kleurrijke speelsets; de grootste droom van ieder jong kind. Je kan verschillende combinaties maken en tegen andere los verkrijgbare Toet Toet auto's te racen! Stevig en kleurrijk; precies wat een kind wil, toet toet auto garage bol.

Auto's die geparkeerd moeten worden, reparaties op het onderhoudsplatform of een wasbeurt in de wasstraat nodig hebben. En mijn neefjes die is binnekort jarig voor hem.
 • In één woord "geweldig" wat een mooie garage, makkelijk in elkaar te zetten en wat een plezier wordt er aan beleefd! Grappig Goede kwaliteit Leuk ontwerp.
 • Misschien zie je de maan wel! Ik vermoed dat dit speelgoed nog jaren meekan.

De baan beschikt over 2 magisc Erg leuk ook dat je kunt uitbreiden met wegdelen. Breng me op de hoogte Op verlanglijstje. Mag eigenlijk niet ontbreken bij de autoliefhebber: Mijn zoon, bijna 17 maanden, doet niet veel meer dan deze er steeds af trekken en slopen.

 • EdwinvG Helmond 7 maart Ik raad dit product aan.
 • De rest hebben we nog even weg gezet aangezien hij daar nog wel te klein voor is. Leunen op de garage is geen probleem, het kan een stootje hebben.

Mag eigenlijk niet ontbreken bij de autoliefhebber:. Het is een schitterende garage met mooie felle kleuren waar kinderen blij van worden. We hebben de Toet Toet Auto garage besteld voor toet toet auto garage bol zoontje die over sen paar weken 1 jaar wordr. Dit is wel anders bij de garage van Toet Toet, deze is zeer degelijk.

Nadeel vind ik dat de liedjes van de auto's en de garage door elkaar gaan.

Meer weten over?

De Auto Ambulance staat altijd voor je klaar! MBruno Genk 1 december Ik raad dit product aan. De auto's kunnen al gebruikt worden vanaf een leeftijd van 1 jaar.

Heel vrolijk, leerzaam en vooral sterk en degelijk speelgoed wat tegen een stootje kan! Character Personage Geen personage. Mijn dochter is weg van de garage!. De voertuigen en garage praten allemaal door elkaar heen in plaats van met elkaar. Kan niet wachten op de uitbreidingsset?

Lizavdkolk Zaandam 5 januari Ik raad dit product aan. Mandyx87 4 augustus Ik raad dit product aan. Maar de lift, het draaischijfje en natuurlijk de grote bocht naar beneden zorgen blijkbaar voor voldoende plezier. Draai de tandwielen en druk op de claxon-toets voor nog meer speelplezier!

Mbomer kapelle 16 januari Ik raad dit product aan.

 • Sterk speelgoed, voor uren lang speelplezier.
 • Je kan verschillende combinaties maken en tegen andere los verkrijgbare Toet Toet auto's te racen.
 • We hebben onze kinderen geleerd niet beiden tegelijk aan te zetten.
 • Megabloks zijn hier wel een groot succes.

Voor extra speelplezier krijg je ook Vince Vliegtuig erbij. Ook op de garage zitten geluidjes die toet toet auto garage bol helemaal blij maken. De raceauto is te verbinden met de andere speelsets van deze serie voor nog meer plezier. Mijn neefje van 1 heeft deze gekregen voor zijn verjaardag en is er ook helemaal weg van. Wat een leuk spul is het toch, toet toet auto garage bol.

Wat is hij dol op deze leuke garage. VTech Toet Toet Garage Plaats Teun Takelwagen of andere Toet Toet Auto's op de lift, luister naar de vrolijke reacties en beweeg de lift bloemenzaak het molentje nijmegen boven om het platform te zien draaien en het voertuig naar het parkeerdek te brengen.

Geweldig speelgoed voor kleine kinderen en heel sterk.

De grootste speelsets

Mijn zoon was super blij met dit cadeau op zijn verjaardag. Eenvoudig te koppelen aan andere toet toet auto's speelsets van Vtech. Mijn dochtertje was 13 maanden toen ze de garage kreeg. Abo12 amstelveen 29 mei Ik raad dit product aan.

Quinn vindt de Toettoet garage geweldig. Kan tegen een stoot. Door middel van de toetsen maakt je kindje kennis met verschillende kleuren en voorwerpen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   24.03.2019 16:53 Ulaş:
   Leuk is dus dat je er nog dingen bij kunt kopen.

   29.03.2019 22:36 Dorien:
   Degelijke artikelen, zeer aantrekkelijk voor onze kleinkinderen. Scifigenieter Zuidoostbeemster 29 december Ik raad dit product aan.

   02.04.2019 19:11 Kenny:
   Het is supermooi en educatief speelgoed.

  Ten anker

  Vond