• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Kip caravan te koop marktplaats

Gegevens
Gemaakt door: 10.02.2019
Auteur: Maika
Bekeken: 582

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Theo stet bv al meer dan 50 jaar is theo stet marktleider op het gebied van caravans. Hobby UF zeer mooie staat voort.

Theo Stet BV Wij kopen caravans!! Voordelen Met een garantie van twee jaar garandeert Kip de eerste tijd een zorgeloze periode. Er wordt in de Kip Caravans gebruik gemaakt van stevige materialen met een lange levensduur. Met een speciaal dak is er bovendien dertig procent minder geluidsoverlast van de regen die ongetwijfeld ook eens zal vallen tijdens de vakantie. Gascomfoor Gascomfoor   3.

De caravan is in goede staat, goed onderhouden. Een week   1.

Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app. Plaats je advertentie gratis online via Speurders. Wij zijn een bovag caravan bedrijf. Chateau Chateau   Voor het gebruik van Speurders. Biod Biod   4.

Caravans Kip Alle Advertenties 79 Particulier?
 • Prachtige SpriteSuper caravan hoogste bod word eigenaar · zitplaatsen · standaardzit · middendinette · treinzit · keuken · eindkeuken · slapen · dwarsbed · sanitair · sanitair: Gebruik een nieuwere versie of een andere browser.
 • Mooie lichte en ruime indeling. Avento Avento  

De gezelligste showroom van nederland bij u in de buurt. Dit is helaas moeilijk te achterhalen. Opbouw lengte tot 4 meter tot 4 meter   Vergelijk, ontvang gratis en vrijblijvend een bod op je caravan: Zo goed als nieuw Zo goed als nieuw

 • Swift Swift  
 • Dethleffs, Knaus, Kip, Beyerland, Fendt en nog veel meer. Of wil je gemakkelijk van plaats naar plaats gaan op vakantie en niet vastzitten op één plek?

Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Wij zijn een bovag caravan bedrijf. Ladder Ladder. Koelkast Koelkast   3. Te koop 3 aluminium sneeuwluifels onderling koppelbaar.

AutoScout24: Europa's online auto marktplaats, vind uw occasion in meer dan 10 landen

Dit is niet onbelangrijk, als men nagaat dat verreweg de meeste tijd die in de caravan wordt doorgebracht, zittend of liggend plaatsvindt. Helaas is hij net wat te zwaar voor onze nieuwe auto, dus wij gaan op zoek naar een lichtere Achterin de rondzit waar ook een 2-persoons bed van gemaakt kan worden.

Home Star   0, kip caravan te koop marktplaats. Wij hebben de caravan dit jaar gekocht, wij zijn de tweede eigenaar. Voordelen Met een garantie van twee jaar garandeert Kip de eerste tijd een zorgeloze periode. Conditie Nieuw Nieuw   Wat wel zeker lijkt is dat de modellen gemaakt zijn voor een duurzaam en lang leven.

Ook kan je gemakkelijk gratis je caravan verkopen op Speurders.

Caravan KIP Leghorn 1965 te koop

Omgeving 5 km 10 km 20 km 50 km km km. Vast bed Vast bed   Rondzit Rondzit   1. Eifelland Eifelland

Watertank vast Watertank vast   Serviceluik Serviceluik   3. Accessoires Disselslot Disselslot. Bekijk de subrubrieken van caravans en kamperen om het aanbod te ontdekken. Zo kunnen we u kip caravan te koop marktplaats buiten Speurders.

Plaats je advertentie gratis online via Speurders. Aantal slaapplaatsen tot en met 2 tot en met 2   Kleine zit Kleine zit   De gestroomlijnde vorm zorgt voor een aangename wegligging, terwijl de aerodynamica het brandstofverbruik laag houdt. Te koop 3 aluminium sneeuwluifels onderling koppelbaar.

Campers - overige merken

Caravan wordt geleverd met 2 nieuwe gasflessen, 2 watertanks, stroomkabel met adapter, campingtafel plus 4 klapstoelen van goede…. Overige Overige   Kip de luxe 42T De caravan is in goede staat, goed onderhouden.

Kluisje Kluisje

Sprite Sprite. Aantal slaapplaatsen tot en met 2 tot en met 2   Achterin de zithoek waar ook een 2-persoons bed van gemaakt kan worden, goed onderhouden. Deze caravan ziet er voor het bouwjaar perfect uit, en de…?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.02.2019 02:02 Aster:
   Conditie Nieuw Nieuw  

   02.03.2019 19:44 Toni:
   Uitbouw voortent Uitbouw voortent   Heeft u interesse, dan geven wij u graag meer informatie.

   12.03.2019 14:51 Richella:
   Schuifpui aan de andere

  Ten anker

  Vond