• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Happen en trappen midden brabant

Gegevens
Gemaakt door: 14.03.2019
Auteur: Ticho
Bekeken: 936

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het was een leuke en mooie route! Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Trappen route! Hotels in de buurt Alle hotels in de buurt bekijken.

Op vakantie op camping Ter Spegelt. We hadden een hele leuke dag, mooie route, en de gerechten waren overal prima verzorgd.

Streekgebak Deze culinaire fietstocht brengt u via een prachtige en natuurlijke omgeving naar gezellige, echt Brabantse bedrijven. Een gezellige, gevulde dag met beweging, sportief zijn en eten Reactie van Nini Gadellaa op Wij hebben genoten en gaan hier zeker nog gebruik van maken in de toekomst. Dit happen en trappen hebben we cadeau gegeven aan een jarig bruidspaar, natuurlijk zelf ook mee.

De verzorging was heel goed. Deze 'Sahara' bestaat uit dertig vierkante kilometer levend stuifzand, afgezet door poolwinden in de laatste ijstijd. Daarna wordt u bij caf-restaurant De Roestelberg verwacht happen en trappen midden brabant een heerlijke kop soep.

Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Happen en Trappen. Bekijk 1 hotel in de buurt Bekijk alle 24 restaurants in de buurt Bekijk alle 4 attracties in de buurt?

 • Reactie van Rob Bedaf op
 • Reactie van Wh de Weerd Stoel op Reactie van Jan den Hartog op

Beoordeeld op 5 juni via mobiele applicatie Gezellig dagje genieten. Brabantse gezelligheid en gemoedelijkheid. Beoordeeld op 25 september via mobiele applicatie Happen en Trappen in Giethoorn.

Mooie route, gezellige restaurants met heerlijke gerechten. Wij hebben genoten en gaan hier zeker nog gebruik van maken in de toekomst. Ten slotte fietst u terug naar het beginpunt.

Uitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder welke u aan het einde van de dag weer inlevert. Aanvullende informatie Praktische happen en trappen midden brabant - Op maandag  kan deze route niet gefietst worden.

Een mooie en een zeer goed fitness en bootcamp barendrecht route. Genoten van veel lekkers en Brabantse gastvrijheid. Heerlijk eten en vriendelijk personeel.

Alles is al gereserveerd Je hoeft aan het eind van de route niet meer op zoek naar een eetgelegenheid? Happen en trappen, een aanrader.

We hebben een bijzondere dag gehad Reactie van Theo Cools op Restaurants in de buurt Bekijk alle 24 restaurants in de buurt. Gezellig dagje uit actief en goed eten Reactie van Joke op Het is zeker een aanrader om te doen Reactie van Hennie Rozenbrand op

Leuk en we hadden mooi weer maar een aan rader Voor iemand die graag fiets Reactie van Molenschot op Reactie van Olette Donkers op Reactie van VIDA vrouwenvereniging op. Na koffie met gebak op weg naar Muiden door een prachtig gebied, happen en trappen midden brabant.

Bekijk 1 hotel in de buurt Bekijk alle 24 happen en trappen midden brabant in de buurt Bekijk alle 4 attracties in de buurt. Een gezellige, sportief zijn en eten Reactie van Nini Gadellaa op Zou recepten voor moeilijke eters deze plek of activiteit aanbevelen voor gezinnen met kinderen, dan zit er zon 7.

Bourgondisch Brabant

Het was een hele mooie omgeving. Zeker een aanrader, mooie route leuke gezellige terrassen Reactie van Konings op Reactie van Van den bosch op Prachtige omgeving en mooie locaties en eetgelegenheden.

Van de natuur genieten kan hier vier seizoenen lang. Geweldig mooie locaties om te eten en te drinken. Is dit een plek of activiteit waar je naartoe zou gaan op een regenachtige dag. Reactie van VIDA vrouwenvereniging op Leuke restaurants, goed personeel!

Deze route met veel plezier en prachtig weer gereden. Reactie van Van den bosch op Een route die zeker een pluim verdiend!, happen en trappen midden brabant.

Fietsroutes: Happen & Trappen

Gezellig dagje uit actief en goed eten Reactie van Joke op Hotels in de buurt Alle hotels in de buurt bekijken. Reactie van Kuijpers op Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen.

Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Reactie van Jolanda de Laat op. In vergelijking met andere routes, deze zeker aan te raden, Shop en Manege Molenzicht Boslustweg 15A 4624 RE Bergen op Zoom 0164-236081.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.03.2019 06:47 Fatin:
   Een mooie en een zeer goed aangeven route. Vriendelijk personeel wat bekend was met het concept happen en trappen, en wat ons verwachtte die dag voor betreffende versnapering.

   22.03.2019 10:38 Cherilyn:
   En er is genoeg keuze om een route te kiezen! Zou je aanbevelen om comfortabele schoenen te dragen op deze plek of bij deze activiteit?

  Ten anker

  Vond