• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Ziggo go niet beschikbaar ipad

Gegevens
Gemaakt door: 16.03.2019
Auteur: Maia
Bekeken: 670

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Laat het me weten in de reacties. Stuur me dan een bericht. Dat is het plezier van Ziggo GO.

Pretoee EnergieBoy weet veel van i apparaten af en komt hier vast langs, als hij online is. Hoi, Ik probeer via Nordvpn verbinding te maken om in het buitenland Ziggo tv te kunnen kijken, maar het lukt me maar niet.

Groet, Ben van Ziggo. Deze app vervangt binnenkort de Horizon Go app en heeft dezelfde functionaliteiten. Bv als je wacht tot een programma begint.

Erin 9 maanden geleden Antwoord. Heb je de app genstalleerd, ziggo go niet beschikbaar ipad. Deze app vervangt binnenkort de Horizon Go app en heeft dezelfde functionaliteiten. Helaas is deze app update nog niet geschikt voor iPhone X.

Als je langer dan een half uur tv of replay tv kijkt stopt het beeld om de 20 seconde. Jos 12 maanden geleden Antwoord.

Schermafbeeldingen

Zie mijn reactie op BidiM van ongeveer 2 dagen geleden. Dit is een stuk minder stabiel dan een mifi router waardoor je de verbinding relatief vaak opnieuw moet instellen. Je kan de VPN gewoon in Nederland installeren, dat raad ik je zelfs aan.

Voor de normale Ziggo Go app heb je een Ziggo abonnement nodig. Andere serverlocaties werken niet met Ziggo Go. Best beantwoord door EnergieBoy 18 juni , Content met een milde mate van grof taalgebruik of grove humor kan soms voorkomen.

  • Met een VPN kan je deze én veel andere Nederlandse streamingdiensten in het buitenland kijken.
  • Lukt het niet meteen?

Of kom je er niet uit. Het beeld blijft een tijd zwart ziggo go niet beschikbaar ipad het rondje dat hij aan het laden is. Download de app op je smartphone of tablet. Welke apparaten met Ziggo GO werken verandert wel eens. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Zo kijk je overal ter wereld Ziggo GO. Ze werken allebei snel, hebben goede klantenservice en erg makkelijk te gebruiken apps voor elk apparaat?

Beschrijving

Dan verander je de foutmelding van hierboven naar een werkende uitzending. Zouden jullie mij kunnen bellen of heel duidelijk stapsgewijs uitleggen hoe ik verbinding maak en vpn toevoeg en dan specifiek van Nordvpn? Echter is het niet zo dat je per se via een internetverbinding van Ziggo moet kijken.

Anoniem Surfen ziggo go niet beschikbaar ipad Downloaden. Zouden jullie mij kunnen bellen of heel duidelijk stapsgewijs uitleggen hoe ik verbinding maak en vpn toevoeg en dan specifiek van Nordvpn. Of moet ik eea pas installeren en uitproberen in het buitenland. Deze heb ik namelijk zelf getest met Ziggo Go en werken gewoon. Na het aanmaken van je VPN account n het installeren van de applicatie kan je bijna beginnen met kijken. Alles werkt hier weer.

Registreren

Je kunt kiezen welke cookies je wilt accepteren. Als alles goed gegaan is kijk je nu Ziggo GO! Naast elkaar op de bank, in de trein onderweg naar je werk of op een terras in Frankrijk: Beste Niels, Het makkelijkste is om gewoon een wifi-netwerk te gebruiken. We sturen je een e-mail met je gebruikersnaam en een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

  • Staat je antwoord hier niet bij, start dan een nieuw topic.
  • Deze app is uitsluitend beschikbaar in de App Store voor iOS-apparaten.
  • Fijn dat je er wat aan gehad hebt.
  • Dit hebben wij nodig om te bekijken in welk land je onze dienst gebruikt.

Als Nederlander met een Ziggo GO abonnement zou je verwachten dat dit ook in het buitenland werkt. Daarmee zou je probleem opgelost moeten zijn. Groet, Ben van Ziggo go niet beschikbaar ipad. We hebben in Nederland Ziggo by the way…. Priv Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators. Hetzelfde is op jou van toepassing! Daarna installeren we die en maken verbinding met de juiste server.

We hebben diverse bugfixes doorgevoerd om de stabiliteit en prestaties te verbeteren. Wat is er verbeterd: Dit topic is gesloten. Net probeerde ik televisie te kijken, masr zonder resultaat.

Ik heb te vroeg geroepen…Sorry. Welke apparatuur heb je om TV te kijken. Delen Tweet Delen Delen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0