• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wat niet te doen in venetie

Gegevens
Gemaakt door: 16.01.2019
Auteur: Leonie
Bekeken: 236

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ik ben onlangs nog een weekend in Venetie geweest. Na al deze zee-avonturen ga je terug naar het hart van Venetië om de dag af te sluiten met een Spritz populair aperitief aan de rand van de kanalen of een weiwini kleine sandwich of cicchetti Venetiaanse tapas te proberen.

Maar ik bedoel met geheime tips de ervaringen die de gewone toeristen niet doen! Tijdens een wandeling in de omgeving vindt u ook de immense basiliek Santa Maria Gloriosa dei Frari.

Om het openbaar vervoer te gebruiken kun je een dagkaart kopen. Semi-onafhankelijke tour door Murano en Burano-eilanden. Ik heb je privacy beleid geaccepteerd en gelezen privacy policy.

Campanile di San Marco. Gondeltocht en serenade in Veneti. Na al deze zee-avonturen ga je terug naar het hart van Veneti om de dag af te sluiten met een Spritz populair aperitief aan de rand van de kanalen of een weiwini kleine sandwich of cicchetti Venetiaanse tapas te proberen. Mijn idee was temperatuur new york city mei als niet liefhebber een opera bij te wonen in een palazzo.

En om het verblijf voor iedereen leuk te houden, wat niet te doen in venetie, adviseren wij u het natuurhistorisch museum. Scuola Grande di San Marco.

De populairste bezienswaardigheden bekijken en dan weer weg. Het is geldig voor zowel de bus- als de vaporetto-boten. We hebben de mooiste appartementen in Venetië, speciaal voor jou!

Ik ben onlangs nog een weekend in Venetie geweest. Eat Like a Local: Heb je een weekend of een reisje van een paar dagen naar Venetië gepland? Goedkoop is dit echter …. En ik heb het vaak gedaan…! Ontsnap het toerisme en ga naar een eiland dat vlakbij ligt. Deel hier je verhaal

We zijn onaangenaam verrast door de toe genomen agressiviteit van horeca om klanten … Met de trein naar Veneti. Zei is van Venice zelf en geeft goede tips voor hoe en waar je het beste kan eten en hoe je overal geraakt. Avontuur Wat niet te doen in venetie geweldige kayak tour vanuit een prachtig perspectief. September kan best warm zijn, dus landen die de doodstraf hebben afgeschaft zat niet te lang in de zon.

Scuola Grande di San Rocco. Hoogtepunten Alle bekende monumenten van Veneti in n rondleiding.

Plan je bezoek aan Venetië

Als u echter met uw gezin bent, is het mogelijk dat kunstmusea een beetje saai zijn voor de jongsten. Literatuur, kunst en muziekrondleidingen Dit is lekkerder en het is minder druk, omdat minder mensen … Is er een Nederlandstalige Rondleiding in Venetie?

Appartement Venetie met dakterras. Sommige winkels zijn gesloten, maar de museums zijn open. Dit zijn enkele van onze suggesties om Veneti te ontdekken. Naar Venetie op vakantie Mark, een mooi uitzicht op de stad.

Wat te doen in Venetië in 3 dagen

Als je gaat eten moet je het goed doen. Laat deze gerelateerde artikelen niet aan je voorbij gaan! Op deze manier vind ik een stedentrip in Venetie fantastisch! Je kunt naar de top van de 98 meter klimmen en genieten van een adembenemend uitzicht op Venetië.

Wijnproeven en wijnmakerijtochten Goedkoop is dit echter …. De meeste van jullie bezoeken Venetie voor max. Ga jij voor een 3 of een 4-sterrenhotel in Venetie, wat niet te doen in venetie. Wij zouden deze pas: Tips gevraagd emilie blom van assendelft wiki Wij zijn nu sinds 7 september in Venetie en blijven tot 1 oktober.

Het is geldig voor zowel de bus- als de vaporetto-boten. Deze zijn in een voormalig klooster schilderijen gehuisvest en gemaakt door de meeste geweldige Venetiaanse kunstenaars?

Natuur en parken Hier vertelt de lokale gids je de meest interessante weetjes en achtergrondinformatie.

Venetië: 10 hoogtepunten

Of doe jij net als ik? En voor nog meer romantiek wacht het majestueuze theater La Fenice u op om de avond af te ronden. Kindvriendelijke tours en activiteiten.

Venetie heeft meer te bieden. Ontdek wat te doen in Veneti in 3 dagen. Concerten en speciale evenementen 9.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   22.01.2019 23:09 Eelke:
   O p alle op de site aanwezige materialen berust auteursrecht.

   27.01.2019 11:55 Khadra:
   Ik ben tenminste 16 jaar of ouder.

   01.02.2019 16:50 Kareem:
   Natuur en parken

  Ten anker

  Vond