• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Romantische strasse route camper

Gegevens
Gemaakt door: 16.03.2019
Auteur: Jessa
Bekeken: 281

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

We maken rechtsomkeer en volgen niet de wegomlegging want van ver is reeds te zien dat de file zich nog vele kilometers uitstrekt. In Würzburg aangekomen blijken de camperplaatsen die ik op internet had gevonden niet meer te bestaan.

E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw.

Alle handelszaken hebben prachtige uithangborden. Het verlof zit er alweer bijna op. Om toch geen onverwachts mooie locaties te missen volgen we wel netjes de route en rijden doorheen alle aangegeven dorpjes. In de namiddag zetten we onze tocht verder langs Nördlingen. Hier zijn ook weer kasteelfeesten aan de gang en er is een gigantische parkeerplaats voorzien vlak bij het kasteel.

Je reageert onder je Facebook account. E-mailadres verplicht Adres marcel van der schalk kpmg niet getoond. Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen.

Op het romantische strasse route camper vandaag staat een rit naar Trier. Er is vooral veel mist boven op de Tegelberg maar af en toe worden we toch op een adembenemend uitzicht getrakteerd, romantische strasse route camper. Bij aankomst in Fssen vinden we een aantal naast elkaar gelegen camperplaatsen die allemaal goed vol staan. De hele dag blijven we in deze mooie stad!

Tauberbishofsheim is een leuk stadje met wat huisjes in traditionele bouwstijl waarvan we er later nog veel meer zullen zien. Het is van korte duur want ook in Saarbrücken staan we opnieuw stil door werkzaamheden. Op wandelafstand 1 km is er een bushalte aan het vliegveld, die ons naar het centrum brengt.

… trekken er met de camper op uit.

We hebben geluk, er is nog net een plaatsje vrij. Vandaag zetten we opnieuw onze toch verder en starten de dag met een bezoekje aan Landsberg am Lech. Daar kunnen we echter geen parkeerplaats voor Moby vinden zonder de doorgang voor de anderen te versperren en de parking is stilaan in een ware modderpoel aan het ontaarden door de regen van de voorbije dagen. E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw. We kunnen parkeren langs de Lechuferstrasse maar het regent nog steeds pijpestelen.

De nabijgelegen supermarkten zijn allemaal met slagbomen uitgerust dus die zijn geen optie. Na ons bezoek aan Füssen proberen we in de namiddag eens Neuschwanstein te gaan bezoeken, nu het overwegend droog is.

Hier vinden we een parkeerplaatsje op de parking van een supermarkt. Historische taferelen worden nagespeeld en er zijn optochten en legerkampen, allemaal prachtig om mee te maken. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten. De nabijgelegen supermarkten zijn allemaal met slagbomen uitgerust dus die zijn geen optie. Van dichtbij ziet het er allemaal wel een beetje te nieuw uit, romantische strasse route camper. Op het programma vandaag staat een rit naar Trier.

In Meersburg is er wel een mooi zicht en we houden er halt voor een koffiepauze. Die Romantische Strasse  meer info. DAG 2 vrij 18 juli Onze rit gaat verder langs de Rijn. Onderweg naar Augsburg valt de regen ondertussen met bakken uit de lucht.

We maken romantische strasse route camper en volgen niet de wegomlegging want van ver is reeds te zien dat de file zich nog vele kilometers uitstrekt! DAG 1 do 17 juli We vertrekken kort na de middag, na de kat te hebben ondergebracht in een leuk poezenpension. Gelukkig vinden we in de supermarkt superglue en Tesa Tape waarmee we alles voorlopig kunnen oplappen.

Om toch geen onverwachts mooie locaties te missen volgen we wel netjes de route en rijden doorheen alle aangegeven dorpjes. Facebook Twitter E-mail Print.

DAG 2 vrij 18 juli Onze rit gaat verder langs de Rijn. De spoorweg volgt het traject van de Rijn en loopt vlak naast de weg, dwars doorheen alle dorpjes. In de buurt van Mainz laten we de rivier achter ons en rijden oostwaarts naar het eigenlijke startpunt van de route: Facebook Twitter E-mail Print.

 • Overal palmen campings de open plaatsen in en elders is alles begroeid of bebouwd.
 • Op internet las ik over een heel mooie route in het zuiden:
 • In de namiddag zetten we onze tocht verder langs Nördlingen.
 • We hebben nog een paar dagen en doen het rustig aan.

Na een bezoekje aan Tauberbishofsheim rijden we naar wat volgens ons romantische strasse route camper echte aanrader moet zijn: Rothenburg ob der Tauber! Een bezoek aan het interieur zal dan maar voor een andere keer zijn, romantische strasse route camper.

Nu kunnen we tenminste vlot doorrijden. Nergens vinden we echter nog een vrije huizen te huur in putten om te parkeren en zien ons genoodzaakt een alternatief te bedenken. De weg die we nu volgen loopt doorheen de prachtigste valleien van het Zwarte Woud.

Dat zien we pas als we eindelijk bij de werken zelf terechtkomen, van signalisatie vooraf is geen sprake. Na ons bezoekje volgen we de wandelroute die ons naar het oudere kasteel Hochschwanstein brengt, but I love my country deeply and would like to move back someday.

Ondertussen zijn de Alpen stilaan verdwenen uit het decor. Vandaag zetten we opnieuw onze toch verder en starten de dag met een bezoekje aan Landsberg am Lech. DAG 7 wo 23 juli Tegen de verwachtingen in, is het weer redelijk goed als we opstaan, op af en toe wat motregen na.

Lindau aan de Bodensee is onze eerste stop.

Overal zijn souvenirwinkels met typische streekspullen en er is zelfs een museum over kerstversiering. Er bestaat een kleine kans dat het ook aan de voet van de Alpen beter wordt, waar we dan ook op hopen. Ondertussen is het schitterend weer geworden.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   18.03.2019 06:08 Reinder:
   Na wat rondrijden vind ik een plekje langs de weg maar het is ondertussen al te laat geworden om het kasteel nog te bezoeken. Die Romantische Strasse  meer info.

   20.03.2019 18:47 Jeannot:
   Ondertussen zijn de Alpen stilaan verdwenen uit het decor.

  Ten anker

  Vond