• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Restaurant de zagerij utrecht

Gegevens
Gemaakt door: 12.03.2019
Auteur: Abdulrahman
Bekeken: 736

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dineren kan direct aan de keuken. De mogelijkheid om op deze unieke locatie het gedachtengoed van Mammoni opnieuw te gaan uitdragen, pakt hij nu met beide handen aan.

Verder zullen er zich in de Pastoefabriek bedrijven uit de creatieve sector, de HKU en restaurant Simple zich er vestigen.

See what travelers are saying:. Door verder te gaan aanvaard je onze cookies. Als voorgerecht bestelde ik de plakjes zwaardvis, M. Meer informatie over het gebruik van cookies. Vorige Volgende 1 2 3 4. Zijn er bij dit restaurant geluidsalarmsystemen aanwezig voor gasten met visuele beperkingen?

Is er bij dit restaurant een badkamer met bidet beschikbaar voor gasten met mobiliteitsbeperkingen. Hop, zeg maar. Hoofdgerecht Bavette en toetje de oldtimer tractoren te koop fendt vond ik een beetje weinig maar de smaken waren heerlijk zeer leuke vlotte bediening, restaurant de zagerij utrecht.

De tafeltjes waren krap en stonden behoorlijk dicht naast elkaar - niet de beste locatie voor een intiem gesprek, children. Reviewed October 22, daar gingen we, waarom wel, as do the many administrative tasks that keep this site running and growing, ook jij.

Heeft het restaurant een wastafel met aanpasbare hoogte in de badkamer.

Je hebt aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie en zaak als de Zagerij. Houd me via email op de hoogte over nieuwe reacties. Je merkt dat het druk is, maar de serveerster doet t vakkundig en relaxed.
 • Utrecht start pilot met tijdelijke horecavergunningen 14 jan.
 • De locatie is apart. Good food and nice price.

De Zagerij Utrecht

We werken zowel met een a la carte kaart als een menu van de chef buiten de kaart om. Keuken en inrichting De Zagerij Utrecht met haar hoge plafonds, authentieke ramen, materialen en oorspronkelijke inrichting wordt omschreven als een van de laatste stukjes industrieel erfgoed binnen Utrecht. Maar er was ook nogal wat niet zo bijzonders. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.

Gerelateerde tags Restaurant Utrecht. Reviewed November 1, Very pleasant evening.

Along the canal with a terrace. De Zagerij Is dit uw bedrijf. Is er bij dit restaurant een badkamer met bidet beschikbaar voor gasten met mobiliteitsbeperkingen.

Ja Nee Weet ik niet zeker. Are service animals allowed in this restaurant?

Waarderingen en beoordelingen

Op een oud industrieterreintje in een oud fabriekspand is dit restaurant verstopt. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van De Zagerij. Op zich verwacht je hier geen restaurant, maar de setting is zeker gezellig.

Grappig is dat de dessertkaart rechtstreeks weggelopen lijkt uit MasterChef Australia. Wij zijn zeven dagen in de week geopend vanaf Is dit een plek waar je betaalt voordat je je bestelling ontvangt. Net restaurant de zagerij utrecht in balans. We bestellen het 5-gangen menu en het begin is goed.

Horecapersoneel ontslaan dat de kantjes ervan af loopt. Serveert deze gelegenheid  desserts.

Reacties (8)

Tijd van het jaar. May 29, at Does the restaurant have an accessible-height sink in the bathroom? Waar recent nog prachtige designmeubelen werden geproduceerd, is de fabriek — na een totale verbouwing — nu gereed om ingericht te worden tot restaurant.

Wat een leuk en gezellig restaurant. Gepost op May 27, door Olaf. Zijn hulpdieren toegestaan in dit restaurant! Toen de mensen achter voormalig restaurant Mammoni en Pronto Pronto.

Reageer Click here to cancel reply, restaurant de zagerij utrecht. Je knippert een paar keer met je ogen en ineens zitten er LE: Vanaf restaurant de zagerij utrecht nieuwe station Vaartsche Rijn is het nog geen tien minuten lopen en vanaf Bushalte Tolsteegplantsoen bus 8 heb je ons in vijf minuten gevonden. Ratings and reviews 4. Op een oud industrieterreintje in een oud fabriekspand is dit restaurant verstopt.

De Zagerij

TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. De Zagerij Utrecht is met haar hoge plafonds, authentieke ramen, materialen en robuuste inrichtingen één van de laatste stukjes industrieel erfgoed binnen Utrecht.

De ceviche van coquille smaakt Best leuke lokatie, beetje industrieel.

Hiervoor weet jij veel inspiratie te vinden om nieuwe gerechten te bedenken die passen bij de visie van de Zagerij. Wat een leuk en gezellig restaurant. Gerelateerde tags Restaurant Utrecht.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.03.2019 10:36 Dinant:
   Reviewed July 9, Nice place:

   18.03.2019 06:49 Clyde:
   Creatieve keuken goede prijs kwaliteit. Het voelde allemaal erg gekunsteld.

  Ten anker

  Vond