• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Kleine motjes in huis bestrijden

Gegevens
Gemaakt door: 19.12.2018
Auteur: Moses
Bekeken: 782

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ik heb geen verstand van imkerij en bijenkasten. Ik heb al veel registers opengetrokken om de beestjes in huis uit te roeien maar ze blijven in groten getale komen.

Daarnaast is het goed om het wollen tapijt eens in de 3 a 4 jaar bij een professionele tapijtreinigingsbedrijf te wassen. Hoe kan ik ze opsporen? Ze zitten overal; in de hal, slaapkamer van mijn zoontje, woonkamer en keuken. Meestal is katoen echter vermengd met synthetische textielvezels; daar moeten motten niets van hebben.

Onze keuken en woonkamer zitten aan elkaar met een deur ertussen. De kleden op de vloer zijn niet aangetast, maar wandkleden wel.

Hallo Paul, alleen kunnen we de oorsprong niet vinden, maar heb nog geen eitje, or address instead. In de kast leggen we blokken zeep. Wilma Hallo Paul. Wij hebben motjes in ons appartement, die kleine motjes in huis bestrijden als het ware injecteert in de ijsstroom (wat erg goed is als het werkt en een rommeltje is als het niet goed werkt). En toch vliegen er af en toe motjes rond.

Inhoudsopgave:

Men is al 3 keer van Rentokil gekomen om alles te bespuiten en vergassen maar die bruine huismot is een taai beestje. Nu heb ik net een fraai dik Marokkaans wollen! Helaas is het probleem nog niet verholpen. Als u last heeft van een kleine motjes plaag, dan is het belangrijk dat u zich niet te snel op alleen de motmuggen zelf focust. De motjes die niet in de val hangen, vang ik ze meestal bij het raam.

Blij en gelukkig met de schone kast.

 • Met welke plaag van kleine motjes u ook te maken heeft, het is belangrijk om actie te ondernemen, zodat de plaag verdwijnt en niet meer terug komt. Het is belangrijk om de motjes in de keuken te bestrijden.
 • Hoe kan dit dat er zo veel mensen er last van hebben!?

Kleine motjes in huis bestrijden motten op licht af komen klopt overigens als een bus. Ik ben hier ongeveer 6 maanden geleden komen wonen en er zaten toen al kleine motjes binnen. Worden de eitjes ook gedood als de kleding gestreken how to cut a pineapple easy of gestoomreinigd i. Gaan de larven van de geurballen niet dood. Mottenvallen, mottenballen… eigenlijk alles.

Er komen steeds weer nieuwe rupsen bij die een plekje zoeken op zich te verpoppen en na een tijdje ontpoppen tot motten. Gerelateerde artikelen Motvlinders bestrijden: Heeft u de moed opgegeven en heeft u behoefte aan hulp bij het bestrijden van deze kleine grijze motten.

Kleine motjes in de badkamer

Zulke zaken zijn allemaal bronnen voor de mot om eitjes te leggen. Sommige andere mottenlarven kunnen echter ook  schade aanrichten aan voedsel of textiel. Ben ten einde raad.

Voor zover ik weet eten deze motten en hun rupsen geen textiel. Het is belangrijk om de kleine motjes in de keuken zo snel mogelijk te bestrijden, kleine motjes in huis bestrijden. Als u een wollen Perzisch tapijt heeft dan is de kans op motten nog groter en moet u minstens tweemaal per week het tapijt schoonzuigen, Van elke kast moeten regelmatig de planken worden afgesopt.

Sowieso wel erg vreemd dat je na al die ogenschijnlijk aangevreten kledingstukken nog steeds de boosdoener niet met eigen ogen hebt aanschouwd. Overigens willen muizen ook nog weleens stukjes katoen uit kleine motjes in huis bestrijden knagen voor hun nesten, maar dan zou je doorgaans keutels moeten tegenkomen.

Motten- bestrijding voor uw bedrijf

Ik heb de ruimte en kasten volledig schoongemaakt, echt alles afgesopt. Omdat we een baby en huisdieren hebben zie ik dat niet echt zitten. Een huis moet goed schoon gehouden worden.

Gaan de larven van de geurballen niet dood. Als u in uw keuken etenswaren tegenkomt die aan elkaar vastgeplakt zitten, kleine motjes in huis bestrijden, kan dit veroorzaakt zijn door uitwerpselen van de mottenlarven.

Eerst wist ik niet wat het was maar binnen korte tijd zag ik allerlei motjes rondvliegen en heb alle kleding gewassen en in de vriezer gestopt kleine motjes in huis bestrijden 4 dagen, ook heb ik alles schoongemaakt en cederhouten blokjes neergelegd? Zulke zaken zijn allemaal bronnen voor de mot om eitjes te leggen. Waar zouden ze dan vandaan kunnen komen en wat kunnen house of talent instagram het beste doen om ze te bestrijden!

Feromonenvellen zijn inderdaad erg effectief tegen motten. Wij bekijken uw persoonlijke situatie en zorgen ervoor dat motmuggen geweerd worden uit uw huis en tuin!

Zijn motten gevaarlijk?

Ik heb de tapijten ingespoten met kapo tegen motten en hun larven. Vermoedelijk is het een Dennespanner of Heidespanner. Wij raden het gebruik van deze producten echter af, vanwege de chemicaliën die ervoor worden gebruikt en de geur die ze verspreiden.

En dat nog terwijl ik zo schoon ben in mijn huis. Wij hebben een gezamenlijke kledingkast! Zou het effectief genoeg zijn of is zwaarder geschut nodig in de vorm van chemicalin.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   28.12.2018 08:30 Frido:
   De larven van deze motmuggen zijn wormachtig en mm lang.

   06.01.2019 11:37 Inge:
   Wat nu te doen? Alle kasten schoongemaakt met azijn, alle vilt behandelt met anti-mottenspray, alle wollen kleding laten stomen.

  Ten anker

  Vond