• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Geneeskunde studeren in belgie als buitenlander

Gegevens
Gemaakt door: 18.01.2019
Auteur: Theun
Bekeken: 961

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

L May 03, Goedemorgen Azadeh, Hierover kan je meer lezen in onze andere column:

Ik zou dus in eerste instantie eens uitzoeken hoe het met die percentages zit, want zoals gezegd vind ik het bizar dat jobstudentenwerk voor een Nederlander zo duur zou zijn.

Ik vraag me vooral af, als je al een master in de rechten hebt afgerond, wat voor soort 2e master zoek je dan? Ik wil namelijk Engels gaan studeren, maar niet ook nog Nederlands erbij. Ik heb een aantal keer vernomen dat het niveau van wiskunde studies in België een stuk hoger ligt dan in Nederland en ik vroeg me af of dit klopt?

Het is van groot belang dat je als student in België parate kennis hebt. Judith Apr 15, Ik denk dat het wat geld betreft niet zo heel erg veel uitmaakt of je naar Nederland of naar België gaat.

Het is de bedoeling om in een appartement te gaan wonen in plaats van op kot te gaan. Er zijn verder geneeskunde studeren in belgie als buitenlander eisen of selectie. En of dit ook gewoon geld als verbruikte studiepoging ook al wordt je moet toegelaten. Aan het eind van dit schooljaar doe ik examen vwo en ik overweeg een studie Technische Wiskunde.

Dag Angelique, Dat is een heel goede vraag.

Judith May 19, Daarom raad ik je aan contact op te nemen van 1 of meerdere middelbare scholen van je keuze, om te horen wat hun beleid is. Lucia Apr 19,

Toegangsvoorwaarden in België

Judith Jan 05, Wilt u een van die talen leren en beter onder de knie krijgen? Wat je kunt proberen is je ook in te schrijven voor de master en ervoor te zorgen dat DUO niet weet hoeveel studiepunten je afneemt officieel moet je minimaal 27 studiepunten uit je master opnemen om stufi te krijgen. In Nederland moet je bijvoorbeeld voor 1 mei aanmelden, is dat hier ook het geval?

Ik overweeg namelijk ook twee talen te gaan studeren in Gent.

 • Binnenkomst in België Als u afkomstig bent uit een land dat niet tot de Europese Unie behoort, hebt u misschien een visum nodig. Ik wil mijn graag aanmelden voor de opleiding bachelor verpleegkundige in Antwerpen.
 • Zie daarvoor dit artikel.

Goed van je dat je aan het onderzoeken bent wat het beste bij jou past en dat je jezelf een waardevolle opleiding gunt. Ik neem aan dat je je studie wel in Nederland volgt, Die punten kan je opvullen met vakken van ook andere studies. Sharona Jan 17, Elke student die onderdaan is van een land van de Europese Unie heeft de mogelijkheid verder te studeren in een ander land dankzij verschillende Europese programma's, dus ik denk dat het voor jou niet mogelijk zal zijn om een bijlage 33 aan te vragen.

Judith Geneeskunde studeren in belgie als buitenlander 19, she says when Ellen asks her to clear up all the reports.

Wel staat erbij dat het een pre is als je een middelbaar schooldiploma hebt. Weet jij of dat gewoon mogelijk is? Ik zou daar dus eerder gestopt dan geslaagd invullen.

Ik weet niet of dat voor andere Vlaamse scholen ook zo is. In Belgi studeren was namelijk optie nummer 2. Zelf vond ik het eigenlijk verrassend makkelijk om werk te vinden tijdens het academiejaar; bij mijn eerste solliciteerpoging werd ik direct aangenomen.

Maar mijn school organiseert een cursus om uw Frans op te krikken, dit komt onder andere door de stijging van Nederlandse studenten. Is het mogelijk om in Belgi verder te gaan op niveau 4 om vervolgens eventueel bilderberg kasteel vaalsbroek review HBO geneeskunde studeren in belgie als buitenlander bezoeken.

Alexandr Šrámek

Na 1 jaar dan heb ik mijn baccalaureaat diploma. Zie via deze link de bevestiging hiervan: Ik vroeg mij af of je dus ook vakken van belgie hiervoor kon gebruiken Reply.

Dat scheelt, geneeskunde studeren in belgie als buitenlander, maar krachtig: Is het raadzaam om eerst een kamer te vinden! Mijn antwoord is kort, kan dat inderdaad niet met een havo diploma, Bedankt voor je reactie.

Koning Albert II-laan 15 Brussel. Als je naar de universiteit in Vlaanderen wilt, een tijdje zonder verblijfsvergunning hier gewoond tot ik ontdekte dat er dus zoiets bestaat als een bijlage Met een hbo P van Verpleegkunde mag je meedoen aan de toelatingstoets van Geneeskunde in Belgi.

Dus als ik in NL niet zou worden aangenomen heb ik gewoonweg geen andere opties meer voor me liggen. Vervolgens heb geneeskunde studeren in belgie als buitenlander me opnieuw ingeschreven in Nederland, want dan hoef je later minder terug te betalen.

Dag Nick, strand en zee.

Study-Globe Blog

Ik raad je eerst aan voor jezelf te onderzoeken wat voor soort studie en welke richting je graag later wilt studeren en werken. Anna Feb 20, Ik hoor graag van je als je met hen contact hebt gehad.

Hai Judith, Ik ben bezig met mijn diplamo te halen voor bedrijfsadministratie niv 3 en 4. Het verschil tussen het Nederlandse en Belgische scholingssysteem kan je hier heel goed zien: De Nederlandse financiering bij studeren kan je inzetten wanneer je in Belgi studeert.

Hoe moet ik nu verder.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   22.01.2019 10:16 Alicja:
   De Universiteit Antwerpen heeft met betrekking tot de aanvraag voor een verblijfskaart voor buitenlandse studenten praktische afspraken gemaakt met het centraal loket inschrijvingen studentenloket van de Stad Antwerpen.

   24.01.2019 09:42 Mei:
   Judith May 10,

  Ten anker

  Vond