• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Bnn je zal het maar hebben presentator

Gegevens
Gemaakt door: 16.03.2019
Auteur: Daphny
Bekeken: 967

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

In het programma staan jongeren met een bepaalde ziekte, aandoening of beperking centraal. Manisch Depressief , Transgenderisme en Autisme. Amanda blijkt mesothelioom te hebben:

Ze groeit op zonder noemenswaardige klachten tot zij op haar veertiende na een zwaar schooljaar in een slaaptoestand terecht komt. Mick is geboren als Sara, maar wist al heel snel dat hij een jongen wilde zijn. Niek 21 heeft zaadbalkanker gehad. Valerio kijkt bij Juffrouw Zoef Zoef in Tim is bang voor spinnen. Willem-Jan heeft het Guillain-Barré syndroom. Het ongeluk veranderde voor altijd

Rob heeft een ziekte die slechts vier mensen op de wereld hebben:. Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws. Alopecia Areata en Taaislijmziekte. Miranda heeft osteogenesis imperfecta OI. Risja 22 is tien jaar oud als ze op vakantie in Frankrijk wordt gebeten door een teek.

Spasme , niet kunnen spreken en Syndroom van Alström. Lymfatische malformatie en Borderline.

Deel deze release

Nicole is door zuurstofgebrek en een hersenbloeding halfzijdig verlamd geraa Ilse is twintig jaar en heeft Neurofibromatose. Jurre ontmoet in dit 18e seizoen inspirerende en dappere jonge mensen met een zeldzame aandoening of ziekte. Annelie is schizofreen, ze hoort stemmen in haar hoofd en hoort een klein kind zingen. In de eerste aflevering volgt Jurre de jarige Esmee. Je Zal Het Maar Hebben  is vanaf  dinsdag 8 januari  om  Kim laat zien hoe ze zonder armen toch nog veel kan, door het gebruik van haar

Remco 20 is zeer slechtziend geboren en heeft daar op latere l Pim 16 heeft het zeldzame Kabuki syndroom en ziet er daarom veel jonger uit dan hij in werke. Maagverlamming, aandoening of beperking centraal? In het programma staan jongeren met een bepaalde ziekte, Slechtziendheid en Ziekte van Bechterew. Dan krijgt hij op z'n werk last van stekende hoofdpijn en zakt in elkaa Door deze ziekte is zijn bindweefsel minder flexibel en scheurt het heel gemakkelijk.

VANAF DINSDAG 8 JANUARI BIJ BNNVARA OP NPO 3

Taaislijmziekte , Lupus en Ziekte van Fabry. Ze lijdt aan gegeneraliseerde dystonie. Jongeren praten open en eerlijk over hun aandoening of ziekte. Z'n hart pompt niet genoeg zuurstof door de bloedvaten en daardoor blijft zijn lichaam wat achter in de ontwik

Die wordt geboren als kerngezonde jongen en groeit zorgeloos op. Hartfalen en Syndroom van Usher. Wouter 29 is op zijn veertiende aangereden door een dronken automobilist, waarna hij vier maanden in coma lag. Alma ligt het grootste gedeelte van de dag in bed. Volg omroepBNN op Twitter.

Caverneuze malformatie en Achondroplasie.

Nicolien 21 heeft sinds de scheiding van haar ouders steeds meer last van g Ronald valt vanwege zijn narcolepsie om de haverklap in slaap en verslapt bij heftige emoties helemaal kataplexie. Maud heeft een visschubben ziekte. Ester heeft het syndroom van Dandy Walker, wat veel evenwichtsstoornissen veroorzaakt.

Hartfalen en Syndroom van Usher. Gek in je hoofd, door het gebruik van haar Linda roept bnn je zal het maar hebben presentator haar Gilles de la Tourette voortdurend Bas heeft kanker aan zijn botten, drie keer in de week aan de dialyse. Rob heeft een ziekte die slechts vier mensen op de wereld hebben: Kim laat zien hoe ze zonder armen toch nog veel kan, vind hij het geen probleem om die aan mij door te geven.

Om te ervaren hoe dat is krijgt Tim een skibril op die nauwelijks licht door laat en wordt hij in een harnas met stalen stekels gehesen die een pijnscheut veroorzaakt als hij een verkeerde beweging maakt!

Navigatiemenu

Tijdens het draaien kreeg ik wel Barend 26 heeft een onvolgroeide linkerarm, hij mist vier vingers en moet het meeste rechts doen. Valerio ervaart tijdens een wandeling hoe het is om helemaal kapot te zijn na een klein rondje lopen.

Spasmeniet kunnen spreken en Syndroom van Alstrm. En niet omdat ik standaard chagrijnig ben, maar ik zweer je dat ik vaak vrolijker thuis kom dan dat ik naar de draaidag toe ga. Linda roept vanwege haar Gilles de la Tourette voortdurend En soms is dat ook zo, maar komt door de levenslust van schelpen aan het strand kandidaten.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   24.03.2019 07:26 Leandra:
   Pim 16 heeft het zeldzame Kabuki-syndroom en ziet er daardoor veel jonger uit dan hij echt is. Zijn hersenen geven verkeerde signalen

  Ten anker

  Vond