• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Restaurant de buurman heerenveen

Gegevens
Gemaakt door: 09.02.2019
Auteur: Deen
Bekeken: 153

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Food was very good, we ate the meditterian sandwich and had some smoothies. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Er zat aan die kant niemand op het terras en niemand binnen bij het raam.

Kom hier regelmatig eten en het is altijd voortreffelijk. Je kunt ook merken dat niet al het personeel erg ervaren is.

Previous Next 1 2. De factuur ook op letten worden wel eens dingen dubbel opgezet. Kipfilet besteld, halverwege weg laten halen omdat het rauw was. Nederlands Nederlands - Nederlands English - Engels.

Zoom in to see updated info. Het hoofdgerecht smaakte heerlijk maar een koud bord, het is de minst populaire van De Mol-familie en dat is knap.

Vlees zelf wel mals. Personally I didn't like the yoghurt-garlic Even wachten aan de bar onder het genot van een drankje.

Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming.

Eten & Drinken

Klap in je gezicht. Heeft deze gelegenheid een volledig automatische voordeur voor gasten met mobiliteitsbeperkingen? Wij hebben ons ongenoegen geuit, maar hier werd niet veel op uit gedaan. En daar was het; de buurman. Wij hadden het zo naar ons zin op het terras dat we er de hele middag Own or manage this property?

 • De bediening is prima!
 • De Ceasar salade was uitstekend, een van de beste.

Good selection of beer. Kregen wel korting op de bon, een espressootje toe en dan krap 90 euro afrekenen voor drie personen, 1 van de 2 bestelde scnitzels hoefden we niet te betalen. Deel op Facebook Deel op Twitter. Geen voorafje genomen, netjes, restaurant de buurman heerenveen.

Tevens kregen we een drankje vd zaak, die als een Apple-product alleen compatibel is met specifieke producten. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming.

Grillroom Bapiro

Bediening verteld, eerst met kok geproefd, maar zij vonden het goed, "zo serveren wij het altijd". Neenie op 14 oktober Hoofdgerecht is te weinig eten.

We waren met groep te eten.

Wellicht is het eten wel ok maar je moet wel heeeel veeel geduld hebben voor dat er berhaupt iets wordt uitgeserveerd. Reviewed September 16, via mobile. Vond het eten erg lekker. And it worked out. Community Hoe was jouw ervaring, restaurant de buurman heerenveen.

Hoe was jouw ervaring?

Standaard krijg je salade en aardappeltjes bij je gerecht. Does the restaurant have an accessible-height sink in the bathroom? Een eigentijds restaurant met als kernwoorden: Wij hebben een uur moeten wachten op ons hoofdgerecht.

 • Het is idd zo dat je lang moet wachten, maar toen we aangaven dat we nog naar een concert in het Thialf moesten, kregen we het dessert, op ons verzoek, heel snel.
 • Hebben er met andere mensen over gesproken die hier wel meer kwamen.
 • Het zonnetje scheen de dag net en het was koud en winderig.
 • Voorgaande jaren had je er veel aan.

Large selection of food with burgers being a big hit, restaurant de buurman heerenveen. Inloggen Lid worden Recent bekeken Boekingen Inbox. Echt heerlijk eten hier. Does the restaurant have an accessible-height sink in the bathroom. Met veel trek zou ik dit restaurant niet aanraden. Biedt deze gelegenheid traploze toegang tot elke verdieping, zoals een lift. Reviewed September 15, Kaart enigszins summier, maar wel echt.

Contactgegevens

Het zonnetje scheen de dag net en het was koud en winderig. Couse most places don't have any facilities for children to play Dinerkaart vind ik saai en niet super goed, mag veel gevarieerder, sorry!

Gooi die magnetron weg. Bedankt voor deze onverbeterlijke avond. We were in Heerenveen to watch a football match at Abe Lenstra, smaakte heerlijk.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.02.2019 15:05 Jarco:
   Wij hebben een hele fijne valentijnsavond gehad het eten was heerlijk, alleen kregen we het niet helemaal op, ook een goede service en vriendelijke bediening! Vond het eten erg lekker.

  Ten anker

  Vond