• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Prepaid creditcard kopen in winkel

Gegevens
Gemaakt door: 14.03.2019
Auteur: Omar
Bekeken: 716

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Een Basic Card is een jaar geldig, de Plus en Pro kaarten zijn 4 jaar plastic of 5 jaar virtueel geldig. Met een ANWB prepaid creditcard geniet je van alle voordelen van een creditcard, maar houd je grip op je uitgaven.

Het enige wat moet gelden is dat je in Nederland woont en ouder dan 18 jaar bent. De kaart is te koop in winkels vanaf november in Primera, Cigo en Tabaktief maar ook online en u kunt kiezen uit drie varianten:.

We zetten de belangrijkste kosten hier voor u op een rij, bekijk voordat u over gaat tot aanschaf altijd het volledige en meest actuele overzicht van de kosten op de site van pay2d.

Vergelijk alle 20 creditcards. Met een pay2d Virtual card kunt u alleen online betalen. Binnen de varianten Virtual, Card of Personal Card zijn ook nog weer verschillende opties verkrijgbaar.

Bekijk onderstaande twee overzichten om te zien welke cadeaus je nu krijgt: Erg handig dus voor als u wel prepaid creditcard kopen in winkel online aankopen wilt doen bij webwinkels of online diensten die geen iDEAL accepteren. Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende limieten per kaart:. Virtuele kaart Bij een virtuele kaart krijgt u alleen een creditcardnummer, kun je hier niet meer uitgeven dan je er zelf op stort.

Betalen in Euro Gratis Betalingen in Euro zijn gratis. Anders dan de andere  creditcards die je kunt aanvragenzonder pas. Omdat je geen fysieke kaart ontvangt, prepaid creditcard kopen in winkel, kun je er dus niet mee in de winkel betalen.

 • De prepaid creditcard is een vooraf oplaadbare debetkaart.
 • De prepaid creditcards die in deze tabel worden vergeleken zijn geschikt voor grotere bedragen.

U kunt de kaart kopen in een winkel bij u in de buurt of online en hem gebruiken als een creditcard. Erg handig dus voor als u wel eens online aankopen wilt doen bij webwinkels of online diensten die geen iDEAL accepteren. Sommige kaarten hebben bijvoorbeeld een maximumbedrag wat je erop kunt storten terwijl je bij anderen geen limiet hebt. Vergelijk alle 20 creditcards. Een prepaid creditcard is wel relatief duur in gebruik in vergelijking met een gewone creditcard , maar kan toch de beste keuze zijn als u de kaart bijvoorbeeld niet vaak gebruikt of als u geen BKR-toetsing wilt.

Skrill Card Pay2d Back.

Per prepaid creditcard zijn er verschillende gebruikskosten en mogelijkheden die van belang zijn om te vergelijken.

Het belangrijkste kenmerk van een virtuele creditcard is dat je deze direct kunt gebruiken. De pay2d Card is een nieuwe speler op de Nederlandse markt. Prepaid creditcards mt kaart kun je het meest vergelijken met een prepaid creditcard kopen in winkel creditcard. Het maximale bedrag dat op uw kaart kan staan.

Wat is een prepaid creditcard?

Er zijn tegenwoordig veel verschillende prepaid creditcards te krijgen, allen met verschillende voor- en nadelen. Voordelen van een pay2d card: Virtuele prepaid kaarten kun je echter alleen online gebruiken. De aanbieder verstrekt jou namelijk geen lening, zoals met een gewone creditcard wel het geval is.

Daarnaast zijn er een aantal andere soorten service waar je gebruik van kunt maken wanneer je een prepaid creditcard aanschaft, prepaid creditcard kopen in winkel. De naam doet vermoeden dat het een creditcard is, maar dat is het eigenlijk niet. We hebben op deze pagina een prepaid creditcard kopen in winkel gemaakt van de verschillende verkrijgbare hyundai ioniq hybrid ervaringen creditcards met kosten en mogelijkheden zodat u ze makkelijker kunt vergelijken.

Het enige wat moet gelden is dat je in Nederland woont en ouder dan 18 jaar bent. Je hebt geen minimaal vereist inkomen nodig Je bouwt geen schuld op want je geeft alleen het geld uit wat je er zelf op hebt gezet Eenvoudig om aan te schaffen Geen BKR-toetsing omdat het geen lening is.

Met een pay2d Virtual card kunt u alleen online betalen.

Drie verschillende pay2d prepaid creditcards

Bekijk onderstaande twee overzichten om te zien welke cadeaus je nu krijgt:. Dit bedrag wordt dan toegevoegd aan het tegoed op je prepaid creditcard. Bij de pay2d card kunt u de limieten verhogen waarmee hij vergelijkbaar wordt met de kaarten uit de tabel hierboven. De verschillen lees je hieronder. Wat is een prepaid creditcard?

 • Dit geldt voor zowel de normale, als bij de creditcard acties en zelfs bij de goedkoopste cards.
 • Limiet op storting Persoonlijk.
 • Heb je geen eigen PayPal rekening?
 • De prepaid creditcard van het GWK kunt u halen in een vestiging van GWK meestal op stations of vliegvelden, maar ook hier en daar in de stad of online bestellen.

Maandelijks Maandelijks terugkerende kosten. Eigenlijk is er achternamen die niet vaak voorkomen groot verschil:.

Hieronder staan links naar uitgebreidere beschrijvingen van de verschillende kaarten en hun eigenschappen:. Daarnaast beschikt de kaart over V-Pay. Ook het GWK bekend van het geld wisselen voor de vakantie heeft een prepaid creditcard, prepaid creditcard kopen in winkel.

De prepaid creditcard is een kaart waarop je zelf saldo zet en dit kun je dan vervolgens uitgeven. Vergelijk prepaid kaarten Voor alle prepaid kaarten geldt dat ze heel simpel zijn te bemachtigen. Dan is een virtuele prepaid creditcard wat voor jou.

Per prepaid creditcard zijn er verschillende gebruikskosten en mogelijkheden die van belang zijn om te vergelijken. Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende limieten per kaart:. Kijk dan op de pay2d website of doe de keuzehulp om de versie te kiezen die bij u past.

Eigenlijk is er n groot verschil: Houd er echter wel rekening mee dat wanneer je een prepaid creditcard met pas online bestelt, het een aantal dagen kan duren voordat je de kaart in huis hebt en kunt gebruiken, prepaid creditcard kopen in winkel. Bijvoorbeeld handig om mee te nemen op vakantie. Bij offline betalingen heb je echter een fysieke kaart nodig en is een fysieke prepaid creditcard een betere optie.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.03.2019 05:28 Samah:
   De prepaid kaarten die er in Nederland verkrijgbaar zijn vergelijk je in een paar muislikken. Dit heeft als voordeel dat u als u een prepaid creditcard gaat aanvragen niet hoeft aan te tonen dat u kredietwaardig bent BKR toetsing, verklaring van inkomen.

   21.03.2019 10:37 Wafa:
   De Skrill card kost jaarlijks 10 euro, opwaarderen via iDeal en betalingen in Euro zijn gratis. Met een pay2d Virtual card kunt u alleen online betalen.

   28.03.2019 14:15 Naud:
   Deze kaarten koop je eenmalig om er vervolgens een bedrag naar keuze op te zetten.

  Ten anker

  Vond