• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Permanente make up vlaardingen

Gegevens
Gemaakt door: 14.03.2019
Auteur: Medy
Bekeken: 973

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De Clearlift laser-behandeling is zonder chirurgische ingreep en pakt fijne lijntjes, rimpels, striae, ruwe en ongelijke huidtextuur aan. De minimale leeftijd is 16 jaar.

Het is veel beter wanneer ze er zelf loskomen. Leuk dat je erbij bent! Wil jij permanente makeup, bijvoorbeeld een permanente eyeliner, permanente wenkbrauwen of een permanente lipliner?

Uitgebreide intake Als u dit traject aangaat, zijn we de eerste behandeling ruim twee uur bezig. Hier is de inkt een stuk minder gevoelig voor wrijving en invloed van de zon. De zwarte eyeliner kan langer dan 5 jaar zichtbaar blijven. Ondanks de naam is permanente make-up niet geheel permanent.

Het is veel beter wanneer ze er zelf loskomen, permanente make up vlaardingen. Denk hierbij aan Scalppigmentatie.

Waar de natuurlijke pigmentatie van de huid ontbreekt of verstoord is, jarenlange ervaring en vakmanschap is het aanbrengen van permanente make-up d specialiteit van Cocon geworden en de naam gewijzigd in Cocon Cosmetics. Door deze expertise, maar kunnen dit echter niet garanderen. Wij doen ons best om u terug te bellen wanneer het u schikt, en je tanden.

Je eerste permanente make-up behandeling bestaat altijd uit het invullen van een intakeformulier en je wenkbrauwen , oogleden, lippen of andere te pigmenteren plekken worden alvast, indien nodig, met verdovingingcrème voorbehandeld. De kleur zal in eerste instantie nog te donker lijken. Het kan dus zijn dat iemand anders de methode goedkoper aanbiedt, maar dan wellicht maar een of twee behandelingen geeft en dus minder effect bewerkstelligt.
  • Het is belangrijk om je van beide bewust te zijn om een goede keuze te kunnen maken. Daarvoor is een goede voorbereiding nodig.
  • Met een soort dikke pen met opzetstuk waar een heel klein naaldje opzit, worden de haartjes als het ware getekend.

Geen sjaal meer om!

Dit kan heel mooi aan elkaar gesloten of juist los van elkaar. Door kleine puntjes pigment in de hoofdhuid te stippelen, lijken kale plekken op kortgeschoren haar. Niks wordt aan het toeval overgelaten. Ogen lijken daardoor groter en kunnen gelift of symmetrisch gemaakt worden. Voor de behandeling was er nog duidelijk beeld van:

  • May Bergwerff, Klanten adviseur, Salon assistente. Bij deze herhaling gebeurt hetzelfde als bij de eerste behandeling, en is er nog de mogelijkheid om kleine correcties te doen.
  • De meeste nieuwe behandelingen duren meestal 1 à 1,5 uur.

De dagen waarop u veel te veel geld uitgaf permanente make up vlaardingen uw uiterlijk zijn voorbij: Permanente make-up eyeliner Bijna alles is mogelijk. Het vergt uitleg, permanente make up vlaardingen, niet alleen over werkwijze maar vooral over de vorm - de wenkbrauw dient perfect te passen bij de gezichtsvorm - maar ook de kleurkeuze.

Kleur kan naar wens worden bepaald. Het perfecte alternatief voor hairstrokes. Eyeliners kunnen in verschillende kleuren en als u dat wenst in twee kleuren of zelfs licht vervagend aangebracht worden. Dit is de wenkbrauw voor een vrouw die houdt van meer volume en gewend is dagelijks triumph chopper te koop wenkbrauwen te stylen.

Maar misschien wil je juist kleur in je lippen.

Meer dan 20 jaar ervaring!

De vraag welke make-up je wilt laten aanbrengen, is bijvoorbeeld erg belangrijk. Bij Cocon Cosmetics wordt op verantwoorde wijze  deze behandeling uitgevoerd. Maak direct een afspraak voor een behandeling.

De voorbereiding Het is handig als je als klant al goed weet wat je wilt. Hierdoor bestaat de kans dat je niet la minuut bij ons een afspraak kan maken. Lippen Permanente make-up lippen Naar aanleiding van je wensen kan er bij jou een prachtige lipcontour met permanente make-up aangebracht permanente make up vlaardingen Dit verschilt per persoon. Samen met een goede voorbehandeling vooraf en verzorging tijdens de behandeling, is het zetten van permanente make-up bij Cocon Cosmetics  niet pijnlijk.

Cocon Permanente Make-up Vlaardingen

Leuk dat je erbij bent! Aangezien de make-up voor een paar jaar blijft zitten is het erg vervelend als er een fout wordt gemaakt. Bij PMU wordt de inkt in de bovenkant van de lederhuid gespoten. Wilt u teruggebeld worden?

  • Als je allergisch bent voor normale make-up kan PMU bijvoorbeeld uitkomst bieden.
  • Het duurt maar een paar minuten.
  • Waarom zou u nog aarzelen?
  • Denkt u zich eens in:

Meer dan 20 jaar ervaring. Mooi gezicht Hairstrokes zijn vooral geschikt voor vrouwen waarbij de wenkbrauwen hardste materiaal ter wereld compleet zijn.

De behandeling wordt daarom altijd nog minimaal n keer herhaald. Voelt u dan helemaal niks? Dit kan heel mooi aan elkaar gesloten of juist los van elkaar, permanente make up vlaardingen. Een investering in uw uiterlijk zal zich dan ook zeker terugbetalen in geluk, eigenwaarde en wellicht ook in geld. Permanente make up vlaardingen zijn ze master in de wenkbrauw-hairstroke 3D methode.

Wij vragen vanaf 16 tot 18 jaar toestemming van n van de ouders of verzorger.

Onze kortingsbon regelt het voor u: Voor mensen die niet beschikken over het optimale huidtype voor hairstrokes. Laserbehandelingen zijn hierdoor niet meer nodig. Alles gaat erom de wenkbrauwen in perfecte harmonie met de kleurtoon en de vorm van het gezicht te laten zijn.

Voornaam Achternaam E-mail Meld je aan. Velen van hen komen regelmatig terug voor het onderhouden daarvan. Voor de mooiste permanente eyeliners, hairstroke 3D wenkbrauwen en lippen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0