• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Denon versterker met spotify

Gegevens
Gemaakt door: 13.03.2019
Auteur: Oona
Bekeken: 963

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Nieuw en Tweedehands vanaf 84, We geloven dat het nu nog eenvoudiger is om Spotify te verbinden met al je apparaten met nieuwe draadloze streamingmogelijkheden, in plaats van voor elk apparaat een app te hebben. Probeer indien mogelijk een andere wifi-verbinding op het apparaat waar je vanaf speelt zoals je mobiel, tablet of desktop.

Als je na deze stappen nog problemen ervaart, helpt het volgende misschien: Bluetooth-audioapparaten kunnen niet tegelijkertijd op meerdere bronapparaten worden aangesloten. Receivers - Spotify connect Hulp nodig bij kiezen? Hierop kan een 7. Gebruik de desktop-app om te beheren waar je naar luistert.

Maak opnieuw verbinding met het wifi-netwerk.

Spotify Connect in-app methode Controleer het volgende als Spotify Connect niet werkt: Krijg de volledige Spotify-ervaring. Besturing via denon versterker met spotify app Start je Chromecast-app opnieuw op. Bedenk hierbij goed wat je wensen zijn. Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten.

Bedenk hierbij goed wat je wensen zijn. Zorg ervoor dat alle huidige verbindingen zijn verbroken om deze met een ander apparaat te gebruiken. Bekijk de ondersteuningssite van je product voor hulp als het probleem aanhoudt.
 • Start de Spotify-app opnieuw op. Als je het bovenstaande hebt gecontroleerd, probeer dan de verbinding opnieuw tot stand te brengen:
 • Afhankelijk van je luidspreker, moet je deze mogelijk als standaardapparaat selecteren voor het apparaat waar je vanaf speelt, of de verbinding configureren om het delen van media mogelijk te maken.

Op het gebied van AV-receivers komt Onkyo met de 7. Startpagina Ik kan Spotify niet afspelen op mijn luidspreker Selecteer je verbindingstype. Open Spotify en en speel een nummer af. De receiver is voorzien van een… Meer. Premium Help Downloaden Aanmelden Inloggen.

 • Als er geen verbinding wordt gemaakt na het controleren, probeer dan het volgende:
 • Zeg gedag tegen de zwarte dozen met gecompliceerde bedrading. Premium Help Downloaden Aanmelden Inloggen.

Als de gastmodus is ingeschakeld op je Chromecast, kunnen apparaten in de buurt er verbinding mee maken zonder dat ze verbonden zijn met jouw wifi-netwerk, denon versterker met spotify.

Start Spotify opnieuw op. Maak opnieuw verbinding met het wifi-netwerk. Hier plaatsen we berichten over problemen met het systeem. Waarmee kunnen we je helpen.

De winkelwagen is leeg

Dit hoeft geen droom meer te zijn,… Meer. Receivers - Spotify connect Hulp nodig bij kiezen? Vraag het of word lid van onze Community!

Start je Chromecast-app opnieuw op. Hier plaatsen we berichten over problemen met het systeem. In verschillende kleuren verkrijgbaar: Je kunt ook deze andere manieren proberen om Spotify op je luidspreker af te spelen:, denon versterker met spotify.

AirPlay Controleer het volgende als AirPlay niet werkt: Je luidspreker is ingeschakeld en is verbonden met het netwerk je ziet mogelijk een verbindingsindicatielampje.

Luister overal

Als je na deze stappen nog problemen ervaart, helpt het volgende misschien: De TX is een mooi ontwikkelde stereo receiver die vele diensten en bronnen kan afspelen. Met zijn 7 kanalen met een maximum van W… Meer.

Nu in denon versterker met spotify verlaagd. Zorg ervoor dat alle huidige verbindingen zijn verbroken om deze met een ander apparaat te gebruiken. Dit kun je controleren op spotifygear. Als de gastmodus is ingeschakeld op je Chromecast, kunnen apparaten in de buurt er verbinding mee maken zonder dat ze verbonden zijn met jouw wifi-netwerk.

Als je het niet weet, neem dan contact op met de fabrikant van je apparaat voor informatie over het controleren en bijwerken van de softwareversie. Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten.

Het geluid zou nu uit je luidspreker moeten komen, denon versterker met spotify.

Er is geen obstakel dat de Bluetooth-communicatie beperkt. Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Ga naar de Community.

Als je het niet weet, neem dan contact op met de fabrikant van je apparaat voor informatie over het controleren en bijwerken van de softwareversie, denon versterker met spotify.

Er zijn nog heel veel manieren om Spotify af te spelen op je luidspreker. Als je het bovenstaande hebt gecontroleerd, probeer dan de verbinding opnieuw tot stand te brengen:.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   19.03.2019 08:10 Michèle:
   Zoek naar die opties in de Bluetooth-instellingen voor het apparaat waar je vanaf speelt bijv. Vermogen uitvoer per kanaal KHz 8 Ohm:

  Ten anker

  Vond