• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Bloesemroute sint truiden vespa

Gegevens
Gemaakt door: 11.02.2019
Auteur: Jannetje
Bekeken: 242

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De route staat keurig inde gps die we bijhouden. Ik raad wel aan om picknick mee te nemen.

Er wordt voldoende uitleg gegeven en er is voldoende mogelijkheid om voor het vertrek de vespa te testen en uit te maken of je er mee over weg kan.

Inloggen Lid worden Recent bekeken Boekingen Inbox. Schrijf een beoordeling Beoordelingen 7. Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen. Heel duidelijke uitleg gekregen over de werking van de vespa's en de gps er is ons ook gezegd bij het minste probleem direct contact op te nemen met hun.

De gps met voorbereide routes was niet alleen heel handig, maar zeker aan te raden om volop van je tour te genieten! Hele mooie bloesemroute sint truiden vespa lange rit. Inloggen Lid worden Recent bekeken Boekingen Inbox. Beoordeling van Vesparoute - SInt Truiden. Wat te doen 25 Hotels 2 Restaurants .

Met de Vespa door Haspengouw. Zeer zeker de moeite waard. Stel LikeMore2see een vraag over Poms bvba. Stel Johan D een vraag over Poms bvba.

Onderweg zijn er voldoende gelegenheden om de inwendige mens te versterken. Bekijk wat reizigers erover zeggen: Verhuur van uitrusting , Outdooractiviteiten.

 • Poms is een verhuurbedrijf van vrijetijdsvoertuigen, gevestigd in Sint-Truiden, Haspengouw.
 • Attractiegegevens Aanbevolen duur van bezoek:

Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Klik hier voor meer informatie of wijzig je instellingen. Route is zeer makkelijk te volgen via GPS. Leuk om eens te doen. Begijnhof Sint Agnes Sint-Truiden.

Beschikbare voertuigen op deze locatie

Hotels in de omgeving van Poms bvba. Reizigers die Poms bvba bekeken, bekeken ook. Super dag beleeft op 27 mei met tropische temperaturen in Limburg.

TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor bloesemroute sint truiden vespa inhoud op externe websites. Inloggen Lid worden Recent bekeken Boekingen Inbox. Attractiegegevens Aanbevolen duur van bezoek: Super dag beleeft op 27 mei met tropische temperaturen in Limburg. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Door verder te gaan aanvaard je onze cookies.

In Poms bvba geweest? Deel je ervaringen!

Inloggen Lid worden Recent bekeken Boekingen Inbox. We hadden de keuze uit 3 routes, we kozen een route van 91 km.

Vesparoute - SInt Truiden.

Beoordeling van Poms bvba. Mooie en rustige route gereden - centra worden vermeden. De voorgestelde route was 90 km. Leuke dag beleefd met de Kastelenroute op de Bloesemroute sint truiden vespa. Ik zou Poms ook gerust durven aanbevelen voor een bedrijfsuitstap of voor vriendengroepen. Vesparoute - SInt Truiden. Leuk om eens te doen. Route is zeer makkelijk te volgen via GPS.

In Vesparoute - SInt Truiden geweest? Deel je ervaringen!

Super leuke dag beleefd! Na wat zoeken vonden we Poms om Vespa's te huren voor een dagje Haspengouw. Wat is uw kant van het verhaal?

Poms is een verhuurbedrijf van vrijetijdsvoertuigen, gevestigd in Sint-Truiden, en vertel het kind dat het naar buiten gericht moet zitten om de bloesemroute sint truiden vespa paal vast te pakken. Bekijk wat reizigers erover zeggen: Super dag beleeft op 27 mei met tropische temperaturen in Limburg.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.02.2019 10:29 Djoey:
   Schrijf een beoordeling Beoordelingen 7.

   17.02.2019 20:05 Renko:
   De vesparoute is echt een aanrader. Welke hotels in Sint-Truiden hebben nu een aanbieding?

   22.02.2019 01:27 Wietse:
   Verhuur van uitrusting , Outdooractiviteiten.

  Ten anker

  Vond