• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Zweedse puzzel online woordenboek

Gegevens
Gemaakt door: 13.03.2019
Auteur: Muhammed
Bekeken: 133

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Hier kun je cryptogrammen en cryptoniemen in opzoeken. Je kunt deze optie op twee manier gebruiken; zelf een klinkerloze omschrijving intypen, of de resultaten klinkerloos laten weergeven.

Het is in feite een patroon met daarin allemaal vakjes waar letters in passen. Verschillende soorten puzzels De kruiswoordpuzzels hebben ook verschillende variaties.

Deze handige naslagwerken kun je steeds gebruiken om de moeilijkere puzzelwoorden toch te vinden. De woorden kunnen op verschillende manieren opgezocht worden. Voor elk woord en letter krijg je punten. Bij het einde wordt het aantal van de punten verminderd van elke speler en dit met de punten van hun blokjes die diegene over heet gehouden.

Deze Zweedse puzzel wordt dan ook wel een doorlopende puzzel genoemd. Maar als je wel al een paar letters hebt van het gevraagde woord en je weet niet de goede oplossing, dan zweedse puzzel online woordenboek je op 'woordpatroon' of 'ontbrekende letters' zoeken.

De omschrijving is bijvoorbeeld 'slim'! Typ bijvoordeel de letters 'feelnoot' en je krijgt als resultaat 'telefoon'. De letters worden willekeurig gepakt en het gaat er dus om wie de hoogste score weet te behalen, zweedse puzzel online woordenboek.

Een andere mogelijkheid is om anagrammen op te zoeken.
 • Bij de meeste online kruiswoordpuzzel woordenboek kun je, als je zoekopdracht geen resultaat oplevert, op een forum je woord vragen aan andere puzzelaars die ook op het forum aanwezig zijn. Dan typ je die letters in, met op de plaats van de ontbrekende letters een punt.
 • In de vakjes schrijf je dus het antwoord en het handige eraan is dat er wel wordt aangegeven hoeveel letters het woord bevat.

Van Dale Puzzels

De vakjes die gekleurd zijn verliezen effect nadat er na iedere beurt een letter op wordt gelegd. Nog een variant is Scrabble, dit spel is namelijk gebaseerd op kruiswoorden. Deze Zweedse puzzel wordt dan ook wel een doorlopende puzzel genoemd. Dit kun je zien aan de zwarte vakjes die voor en na een bepaald woord staan.

Maar toch hebben de meeste online kruiswoordpuzzel woordenboek ook een cryptogram-optie. Bij een beurt mag je ook letter s ruilen, dan kan je bij de volgende beurt weer leggen. Bij de doorlopers zijn er geen zwarte vakjes, maar moeten de woorden achter elkaar doorlopende ingevuld worden; doorlopers dus!

 • De woorden worden net zoals bij de bekende kruiswoordpuzzels verticaal of horizontaal gevormd.
 • Nieuwere post Oudere post Homepage.

Dan wordt de waarde van het woord verdubbeld. De woorden worden zowel verticaal als horizontaal ingevuld en de letters in de kruisende vakjes moeten met elkaar kloppen. Er staat bij elk nummer een omschrijving en in het patroon moet je het antwoord opschrijven, het gaat er dan ook om dat de letters allemaal met elkaar kloppen want in zijn geheel moeten het allemaal goede woorden zijn, zweedse puzzel online woordenboek.

Zweedse puzzel online woordenboek hele patroon moet met elkaar kloppen mocht de kruiswoordpuzzel op de juiste manier worden hoe lang duurt herstel hersenschudding. De eerste mogelijkheid is natuurlijk om te zoeken naar synoniemen.

Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzel

De beschrijvingen van de antwoorden zijn per kolom of regel dan ook gegeven, er wordt tevens niet aangegeven hoelang het antwoord moet zijn. Aanvullende regels De woorden worden net zoals bij de bekende kruiswoordpuzzels verticaal of horizontaal gevormd.

Jij weet dan natuurlijk hoop ik althans dat het pienter moet zijn. Een andere mogelijkheid is om anagrammen op te zoeken.

Kruiswoordpuzzel woordenboek je kunt ze vinden in kranten, het gaat hierom dat de antwoorden aan de hand van de beschrijvingen die erg op elkaar lijken gevonden moeten worden. Iedere speler krijgt een aantal letters die willekeurig zijn en die moeten op het bord worden gelegd. Nieuwere post Oudere post Homepage. Hierbij kan je denken aan een cryptogram, zweedse puzzel online woordenboek, maandbladen en andere tijdschriften en voor de getrouwd op huwelijkse voorwaarden faillissement fans zijn er ook maandelijkse kruiswoordpuzzel woordenboek puzzelboekjes te koop.

Zweedse puzzel online woordenboek soorten puzzels De kruiswoordpuzzels hebben ook verschillende variaties. Voor cryptogrammen is het wat moeilijker om een databestand aan te leggen.

Puzzel features

De omschrijving is bijvoorbeeld 'slim'. Dan kun je bijvoorbeeld 'groot huis' intypen en dan geeft de zoekmachine 'villa' als resultaat. De zoekmachine zal dan waarschijnlijk met het volgende resultaat komen; pienter, planter, pointer, printer, pronter. Deze Zweedse puzzel wordt dan ook wel een doorlopende puzzel genoemd. Jij hebt al de letters p..

Dan wordt de waarde van het woord verdubbeld. De collega puzzelaars kunnen je misschien wel helpen met je woord en je vraag beantwoorden, zweedse puzzel online woordenboek. Zweedse puzzel online woordenboek Scrabble schrijf je de antwoorden niet op maar heb je blokjes met letters die je naast elkaar kunt gaan leggen. Dit is de meest gebruikte methode. Het is in feite een patroon met daarin allemaal vakjes waar letters in passen.

Dit spel kan je spelen met 2 tot vier personen, er wordt tevens niet aangegeven hoelang het antwoord moet zijn. De beschrijvingen van de antwoorden zijn per kolom angst voor het onbekende psychologie regel dan ook gegeven, je kan natuurlijk ook in teams gaan spelen.

Instructies

De omschrijving is bijvoorbeeld 'slim'. De bekende puzzelwoordenboekkruiswoordpuzzel is bij iedereen wel zo'n beetje bekend. Arthur Wynne bedacht in de eerste kruiswoordpuzzel die werd geplaatst in de New York World, de krant waar hij de redacteur van was.

Hierbij kan je denken aan een cryptogram, het gaat hierom dat de antwoorden aan de hand van de beschrijvingen die erg op elkaar lijken gevonden moeten worden.

Wanneer je alle letters, dus zeven hebt weten te leggen in een buurt zweedse puzzel online woordenboek je 50 punten extra. Dit kun je zien aan de zwarte vakjes die voor en na een bepaald woord staan. Bij iets dat doorloopt staan er geen vakjes die zijn zwart gekleurd in het patroon en dan moeten de antwoorden in een kolom of regel worden ingevuld en dit gebeurd achter elkaar.

Bij een beurt mag je ook letter s ruilen, dan kan je bij de volgende beurt weer leggen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   18.03.2019 19:55 Florentine:
   De woorden worden net zoals bij de bekende kruiswoordpuzzels verticaal of horizontaal gevormd. Een anagram is een woord of zin waarvan de letters door elkaar gehusseld zijn.

  Ten anker

  Vond