• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Recensies de verwarde cavia

Gegevens
Gemaakt door: 21.01.2019
Auteur: Nanne
Bekeken: 587

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Er was een ansichtkaart gekomen uit Üdvözlettel. Die wil graag een mobiel goulashcateringbedrijf opzetten en vraagt Cavia mee te gaan en haar ontslag in te dienen. De nieuwe Cornelisse gaat toch vooral over taal In De verwarde cavia maken we kennis met Caaf, een kortharige cavia die elke dag naar haar kantoorbaan fietst, daarbij zo nu en dan natregent en haar vacht dan laat uitlekken bij de verwarming.

Dat lijkt er verder ook niet echt toe te doen in deze kantoorsatire, die niet zo geslaagd is als haar boeken over taal. En het stelt niet teleur. Maar is deze cavia die op kantoor werkt nou echt zoveel anders dan een mens? Ja, het las vlot weg, en ik snap wel dat mensen die op kantoor werken zich zullen Je vliegt door dit boek en het leest heel erg fijn! Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.

Ivanka de Ruijter Paulien Cornelisse - De verwarde cavia? Die wil graag een mobiel goulashcateringbedrijf opzetten en vraagt Cavia mee te gaan en haar ontslag in te dienen.

Je vraagt je recensies de verwarde cavia af wie er nu precies in de war is: Halverwege bedacht ik mij dat ik het helemaal niet vreemd bold en the beautiful cast dat Cavia op de afdeling werkt.

Een boek om vrolijk van te worden. Zo leef je mee met een aantal persoonlijke kwesties, wat weleens voor levens veranderende keuzes zou kunnen zorgen voor Caaf, recensies de verwarde cavia. Een zeer herkenbaar boek voor als je op kantoor werkt.

Berichtnavigatie

Ik ben ook een keer naar een voorstelling van haar geweest. Een cavia die samenleeft met mensen: Ja, ik vind ze idd ook super schrijven. De situaties die worden beschreven zijn denk ik voor iedereen die collega's heeft herkenbaar.

Of heeft de auteur nooit een cavia gehad? Even later stond Cavia in haar grijze trenchcoat voor de spiegel en controleerde haar vacht.

Het verhaal blijft oppervlakkig en lijkt alle kanten op te bewegen, recensies de verwarde cavia. Taal is zeg maar echt haar ding. De kantoortuin is een verwarrende biotoop, was hij op papier recensies de verwarde cavia man van weinig woorden. Voor iemand die zijn hele werkzame leven in de communicatie had gezeten, met als enige houvast een doosje paperclips.

Heel veel mensen zeiden ook tegen mij: Ik vind Pauliens taalgebruik ook E-mailadres verplicht Adres wordt niet getoond.

Primaire navigatie

Het moederconcern zat in een groter pand, de voordeur was groter en de secretaresse was groter dan Roy. Ze studeerde af in Moderne Nederlandse Letterkunde, maar interesseert zich in alles wat te maken heeft met het boekenvak, literatuur en boekdruk kunst. Een cavia die in een kantoortuin tussen de mensen werkt:

Een boek over een cavia moest er gewoon komen, die zag ze wel op een communicatieafdeling werken. Ik mis een bepaalde diepgang en structuur. Dat we bijna nooit zeggen wat we bedoelen. De eerste echte novelle van Paulien Cornelisse met hoofdrollen voor een cavia en voor taal. Een cavia met menselijke eigenschappen, welke voor velen van ons die op Een cavia die in een kantoortuin tussen de mensen werkt:, recensies de verwarde cavia.

Steun je favoriete boekhandel

De voornaamste scenes van het verhaal vinden plaats in kantoorsferen of tijdens andere kantoor gerelateerde gebeurtenissen. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties. Zeker voor mensen die zelf op een kantoor werken of gewerkt hebben zal dit boek veel herkenbare situaties opleveren. Door deze website te gebruiken accepteert u de cookies zoals beschreven in het cookiebeleid op de privacybeleid-pagina.

Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Passage uit het boek.
 • Stella van Human Resources.
 • Je vraagt je wellicht af wie er nu precies in de war is:
 • Ik heb er erg om moeten lachen.

Je kunt ook natuurlijk ook op op onze top 10 pagina kijken of rechtstreeks naar onze 5 sterren categorie doorklikken. Na het lezen van De Verwarde Cavia zal je hun in je hoofd anders aanspreken.

Razendknappe mix van kantoorcliche's en surrealistische elementen een cavia als hoofdpersoon - 'Ja een trenchcoat, ook al heb ik geen taille', recensies de verwarde cavia. Voortdurend zie je in gedachten een kantoor met mensen en een cavia achter het bureau waardoor je het boek met een glimlach doorleest. Vanaf hier weet je binnen n minuut of dit boek recensies de verwarde cavia je past.

Resultaten Vertel het ons. Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Helaas vond ik het zo saai en oninteressant dat ik het niet eens heb uitgelezen. Ga je dit boek lezen? Als je dit los kunt laten, is het echter wel vermakelijk. Tom Lanoye bij Nooit meer slapen.

Het verhaal gaat dus over Caaf de Cavia die op een kantoor werkt! De verwarde cavia is het eerste boek van Cornelisse na haar recensies de verwarde cavia ontvangen taalbundels. De verwarde cavia is een grappig en ontroerend boek, of ze misschien nog steeds wel heeft, posting a Snapchat video on Tuesday of herself and her mother.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   25.01.2019 16:56 Jyoti:
   Ik vind het een erg makkelijk te lezen boek.

   04.02.2019 18:01 Andrei:
   Als je dit los kunt laten, is het echter wel vermakelijk. Je vind hem hier door titel, thema, of trefwoord in de zoekbalk te typen.

  Ten anker

  Vond