• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Online praten over problemen

Gegevens
Gemaakt door: 11.02.2019
Auteur: Nasir
Bekeken: 595

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Alle chats zijn privé; er kan niemand meekijken. De chat is dag en nacht geopend.

Het is een cliché, maar praten helpt echt. Als je niet praat over je problemen, dan blijf je er zelf mee rondlopen en raak je misschien geïsoleerd of depressief. Links Werkgroep Verder Website voor nabestaanden van zelfdoding Tegenkanker. Klik hier om gelijk naar de chat te gaan. Pdf 40kB Mijn dagboek Een handleiding om jezelf beter te leren kennen.

Dag en nacht een luisterend oor Telefoon. Onthoud je wachtwoord goed, online praten over problemen. Hulp bij loverboyproblematiek Hulp bij huiselijk geweld Hulp bij eergerelateerd geweld Hulp bij online praten over problemen geweld Hulp bij trauma's Online hulp via Chat met Fier.

Pdf kB - Word 61kB Je voorbereiden op een moeilijk gesprek Een hulpmiddel om woorden te vinden wanneer het wat moeilijk met je gaat, het vergt moed toe te geven dat het even niet zo goed met je gaat. Onze chatmedewerkers staan je altijd te woord. Integendeel, als voorbereiding op een intiem gesprek. Dat geeft hem in bepaalde mate rust en vertrouwen.

We leven en denken met je mee en samen zoeken we naar manieren om met je probleem of verdriet om te gaan. Werkt de chat niet goed?
 • Chat met lotgenoten Anoniem en met respect. Home Nieuws Nieuwsberichten Persberichten Blog.
 • We zijn er voor iedereen.

Als de ander geen tijd of geen zin heeft om met jou te praten, respecteer dat dan. Meld je nu aan als vrijwilliger. Wil je meer weten over onze organisatie en wat wij precies doen?

Links Werkgroep Verder Website voor nabestaanden van zelfdoding Tegenkanker. De onderstaande regels zijn bedoeld om de communicatie tijdens de chat zo goed mogelijk te laten verlopen.

 • Ze volgt een opleiding, loopt stage en haalt daar veel positieve energie uit. Welke hulp kun je verwachten?
 • De chat is dag en nacht geopend.

Mensen die een luisterend oor willen bieden, zijn zeer welkom. Sabijn kampte jarenlang met sombere gevoelens, een eetstoornis en een natuurstenen vloer voor binnen. Kijk  hier  met welke hulpvragen je onder andere bij Fier terecht kunt en welke hulp wij bieden.

Leeuwarden - 20 00 Leiden - 52 02 Lelystad - Middelburg - Nijmegen - 11 00 Oosterbeek - 60 00 Rotterdam - 23 23 Spijkenisse - Tilburg - 15 44 Venlo - 88 88 Zaandam - online praten over problemen 00 Zoetermeer - 37 37 Zwolle - 89 Je kunt ook  e-mailen  en wij zijn dag en nacht  telefonisch  bereikbaar.

Bel lokaal

Je hoeft niet steeds uren en uren met iemand te praten. Gesprekken met de Luisterlijn slepen haar door moeilijke momenten. Het is niet toegestaan om meer dan 1 account aan te maken per persoon.

Ik wil Fier steunen.

Vrijwilliger worden bij de Luisterlijn. Ik wil werken bij Fier. Is er iets gebeurd tegen je wil. Je hebt contact met iemand en dat op zich kan al een leuk gevoel geven. Je kunt gebruik maken van een nickname schuilnaam. Bellen kan dag en nacht: .

Stap 2 - Praat erover

Als je weet dat er iemand naar je luistert en begrip heeft voor jouw probleem, dan krijg je het gevoel dat je er niet meer alleen voor staat. Alle rechten voorbehouden Colofon Privacy en cookies. Chat met lotgenoten Anoniem en met respect. Nieuwsbrief Wil je op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen?

Lucht je hart als je het nodig vindt. Er wordt meer contact opgenomen dan ooit. We gaan met je in gesprek en afhankelijk van jouw situatie bieden wij de hulp die jij nodig hebt. Je wordt door goede training en begeleiding een deskundige gesprekspartner. Waar iedereen in deze escape room bergen op zoom dagen graag aftelt, telt de Luisterlijn liever door, online praten over problemen.

Je hoeft niet steeds uren en uren met iemand te praten. Wanneer is de chat open.

Meer: Ik zoek hulp

Misschien lucht het gewoon op met een bekende te praten. Waar je ook mee zit; verdriet, blijdschap, zorgen, problemen, vragen, je mag altijd komen chatten. Als vrijwilliger Zoek locatie in jouw buurt Zoek vestiging in jouw buurt Aanmeldformulier Vrijwilligers vertellen. Luisteren en elkaar helpen, dat zou eigenlijk de gewoonste zaak van de wereld moeten zijn.

Meld je nu aan als vrijwilliger. Onze website maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Hulp bij loverboyproblematiek Hulp online praten over problemen huiselijk geweld Hulp bij eergerelateerd geweld Hulp bij seksueel geweld Hulp bij trauma's Online hulp via Chat met Fier.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.02.2019 03:47 Kiek:
   Klik hier om gelijk naar de chat te gaan.

   26.02.2019 16:16 Amro:
   Misschien heb je nog nooit gepraat over wat er aan de hand is en nog nooit eerder hulp gezocht.

  Ten anker

  Vond