• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Npo app werkt niet meer op tablet

Gegevens
Gemaakt door: 10.02.2019
Auteur: Dwayne
Bekeken: 876

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De gegevens worden na een jaar verwijderd. Dit zal eens een keer uitgezocht moeten worden.

Als deze niet wordt weergegeven, tikt u eerst op Alle apps bekijken of App-info. Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets Menu.

Volg alle stappen op het scherm. Mocht je geen gebruik meer kunnen maken van de app op je smart tv, dan kun je een Chromecast of Apple TV gebruiken om zo toch programma's op je tv terug te kijken. Je kunt er voor kiezen om een andere browser dan Internet Explorer te gebruiken.

Met nog verder naar beneden scrollen vindt u links de software van Kies voor o. Met jouw Android versie 2. Erfenis verwerpen De jarige moeder van mijn vrouw gaat helaas binnen zeer korte tijd overlijden.

Ben ik nou genoodzaakt een nieuwe tablet te kopen. Gelukkig is de kwaliteit vorig jaar verhoogd.

Hoe zet je muziek van you tube op een usb stick ben daar niet handig mee Lees meer. Tik op Menu Mijn apps en games. Ook moet ik elke keer opnieuw inloggen met mijn gegevens heb nl een plus abbo afgesloten voor HD beeld. Als streams haperen, hakkelen, blijven bufferen of een stream tussentijds steeds stopt met uitzenden, dan is er sprake van te weinig snelheid tussen je toestel en onze servers.

Bij mij werkt de NPO app ook niet na de update. HP Spectre x chnd — bijna niets op aan te merken. Gompy2 Ik heb de software KiesSetup op mijn laptop Windows Vista gedownload maar het is mislukt geblokkeerd.

Heb je een virusscanner in gebruik. Maar u raadt het al: Het kan ook zijn dat de verbinding lokaal onbetrouwbaar of langzaam is. Overigens is het aanmaken van een account niet nodig.

Door gebruik te maken van deze website, accepteer je de cookies automatisch.

NPO start en NPO start plus

Helaas is de kwaliteit van live televisie niet verhoogd, ook niet bij de betaalde dienst. Sommige van deze stappen werken alleen in Android 8. Het is ons bekend dat het online beluisteren van onze radiostations in het buitenland soms tot problemen leidt.

Maarja, moet u mogelijk contact opnemen met de ontwikkelaar, npo app werkt niet meer op tablet. Als de problemen zich ook blijven voordoen nadat u de app gedwongen heeft gestopt, met al die verschillende apparaten die op Android werken is het een helse klus een app overal te laten werken. Het kan zijn dat sommige buitenlandse providers bepaalde buitenlandse websites of streams blokkeren of afknijpen.

Ben er blij mee. Android tablet aansluiten op of verbinden Voor de buitenlandse serie 'Falco' heb je voor alle afleveringen wel NPO start plus nodig.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Eerste indruk     20 nov. Hier kun je de ondertiteling uitzetten. De meeste mensen zullen prima uit de voeten kunnen met de gratis diensten van de NPO. Durf je het niet aan, heb je geen familielid, kennis, vriend in of wie dan ook met een klein beetje kennis, die even op de PC van die persoon het programma Kies kan installeren en zo je smartphone kan updaten met gebruik van de bijbehorende USB-kabel?

De app updaten App-updates kunnen verbeteringen bieden waarmee uw probleem mogelijk wordt opgelost.

Nieuws Reviews Tips Reacties. Meer informatie over het controleren van uw Android-versie. In een aantal gevallen geeft de tv-ontvanger bij jou thuis deze ondertitels ongevraagd npo app werkt niet meer op tablet Dat kan handig zijn als je geen televisieabonnement hebt afgesloten, anders heb je er niet veel aan.

Samsung Galaxy Tab A Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets Menu. LG Q7 - prima toestel, ook ik sluit me aan bij het gemis aan een native AppleTV app? Wij blokkeren de radiostreams niet in het buitenland en ze zijn in principe overal in de wereld te beluisteren. Enfin, jammer van de processor. De vraag kan niet meer worden beantwoord.

Website & Apps

Huawei Mate 20 Lite — niet beter dan de Honor Als je hier problemen mee ondervindt, kan je proberen je Flash Player of webbrowser te updaten. Specificeer je keuze TT Ondertiteling.

Als je deze niet krijgt, kun je via de instellingen van Internet Explorer de plug-in instellingen controleren en wijzigen. Dan gaat het scherm weer automatisch terug naar het startscherm. LG zet tv-baas aan het roer van de smartphonedivisie!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   12.02.2019 08:37 Sjanne:
   Ook moet ik elke keer opnieuw inloggen met mijn gegevens heb nl een plus abbo afgesloten voor HD beeld. Dit is het geval zowel in de live stream als bij uitzending gemist.

   15.02.2019 02:21 Edin:
   Samsung Galaxy Note 9 — de beste Note tot nu toe.

   19.02.2019 07:32 Sohaib:
   Het kan zijn dat sommige buitenlandse providers bepaalde buitenlandse websites of streams blokkeren of afknijpen. Lees eventueel ook nog even klik hier.

  Ten anker

  Vond