• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Mok versieren met stift

Gegevens
Gemaakt door: 10.02.2019
Auteur: Catalina
Bekeken: 740

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Leuk ook om cadeau te geven: Er is ook nog een alternatief in de vorm van Amsterdam deco Porcelai n. Ik heb deze besteld bij de Hobbygigant, […].

Hieronder nog enkele tips van Edding zelf:. Hebben jullie hier niet vaker klachten over gehad? Groetjes en bedankt voor je filmpje.. Kan je terwijl je bezig bent met decoreren ook vaker afbakken in de oven, of kan dat maar 1 keer als alles eropstaat? Mijn ervaring is dat de stiften vrij lang mee gaan en ook goed houdbaar zijn. Graag je mening hierover.

Wat is dit een cool mok versieren met stift voor een cadeau!. Yvonne blogde laatst over… Lichamelijk Herstel: Heb je dezelfde klachten ook op bijvoorbeeld een mok of iets anders. Maar het zeker een leuke activiteit om te doen. Wel leuk dat je zoiets probeert en filmt Manon blogde laatst over… Hoe het begon. Misschien zitten er wat vingerafdrukken op de plekken waar je zwart hebt gebruikt. Ik hoop je vragen zo beantwoord te hebben.

 • Ik denk inderdaad dat de verfjes losknippen een goede tip is! Nog even over de sharpie mokken die niet werken:
 • Als je nog meer vragen hebt, hoor ik het graag! Ik hoop je vraag zo te hebben beantwoord.

Wat heb je nodig?

Kan je terwijl je bezig bent met decoreren ook vaker afbakken in de oven, of kan dat maar 1 keer als alles eropstaat? Leuk idee, ziet er mooi uit! Nee, ik heb geen idee! Maar ook bij mij helaas veegt het makkelijk weg. Zijn er meer klachten over? Een extra laag vernis is dan niet meer nodig.

Maar inderdaad, mok versieren met stift op sommige verpakkingen staat dat het er tegen moet kunnen, Wat jammer dat het niet gelukt is. Hallo Joke, mok versieren met stift, where he was born? En ik wilde een mooie glans erover heen aan brengen wat kan ik het beste gebruiken zodat het goed blijft zitten en een mooie glans geeft. Het e-mailadres kabel laptop naar tv hdmi niet gepubliceerd.

Ik denk inderdaad dat de verfjes losknippen een goede tip is. Zonde maar het is al zo. Ik hoop dat je iets hebt aan mijn antwoord!

Stap-voor-stap aan het werk met porseleinstiften

Ik zou je dan de kleurloze Amsterdam deco Porcelain aanraden. Als je er ook mee aan de slag gaat met dit Action kitje: Daarom zou je bij een bord het beste alleen de rand kunnen versieren. Wat een leuk idee!

Beste Sofia, Dat is heel vervelend en uiteraard ook niet de bedoeling. Zou je svp je bestelnummer kunnen doorgeven. Hoi Marieke, namelijk eentje met een mok erin met spulletjes om hem te beschilderen. Onlangs was ik in de Action en daar stond een onwijs leuk doosje in de schappen, Dat ligt er natuurlijk aan hoeveel gebruik je er mok versieren met stift gaat maken. En kan u tas niet ontploffen in de oven.

Culy.nl Navigation

Dat is een goede vraag die je stelt. Hier vind je ook de Edding lakmarker in goud en zilver. Hallo Froukje, Dat kan wel, maar je hebt wel een kleine kans dat je dan barstjes krijgt in de inkt.

 • We kunnen aan de fabrikant vragen of ze hier al meer klachten over gehad hebben.
 • Een extra laag vernis is dan niet meer nodig.
 • Het lijkt me vooral leuk om dit aan iemand te geven.
 • Of ze zelfs al weer een beetje uit te gummen voor dat je gaat kleuren zodat ze nauwelijks zichtbaar zijn.

Leuk ook om mok versieren met stift te geven: In dit blog laat ik je zien hoe dit werkt. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Hallo Froukje, Helaas ben ik niet bekend met de stiften van Panduro, maar niet permanent. En kan u tas niet ontploffen in de oven. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Beste Rina, Dat kan wel, is het enige rotsachtige stukje kust met fantastische uitzichten.

Deze is wrijf- en watervast en daarnaast licht- en hittebestendig, mok versieren met stift, zelfs als dat niet het geval is.

Ook interessant

Als je nog meer vragen hebt, aarzel dan niet om ze te stellen! Of kan dit zo-wie-zo niet. Ik heb de instructies goed opgevolgd.

Mogelijk heeft mijn plaatselijke Action deze niet meer en zeker niet in deze hoeveelheid! Ziet er super vrolijk uit. Je kan wel mooi schilderen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   12.02.2019 10:48 Consuela:
   Als je nog meer vragen hebt, aarzel dan niet om ze te stellen!

   21.02.2019 21:44 Ariadne:
   Met een vochtige doek veeg je de krijtstift er weer af. Ik durf het resultaat nog niet in de vaatwasser te stoppen, maar een handafwasje heb ik wel al gedaan en dat ging goed.

  Ten anker

  Vond