• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Basisschool het park oostmalle

Gegevens
Gemaakt door: 19.12.2018
Auteur: Teresa
Bekeken: 874

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Een knap werk maar vooral een goed uitgewerkt idee! De leerlingen van 1A tonen zich echte talenten in Spaans en toon.

Rij je niet rond, stappen en trappen is gezond! Zeeman Antwerpsesteenweg B, Malle. Leren leren en leren leven staan in de begeleiding van onze leerlingen centraal. Quote van de dag: Point Final Lille

Point Final Lille De dierenarts was op bezoek. Tegen de eerste ploeg van het Atheneum bleef het bijzonder spannend. Omdat ook Maris Stella verloor van het Atheneum, was een overwinning nodig om een laatste plaats te vermijden, basisschool het park oostmalle. De kinderen van het vierde leerden vandaag veel over dieren.

Context van de school

De leerlingen doen dat ontzettend goed. Siersteken naaien in mooie kleurtjes. Editie 37 van de jumelage is goed van start gegaan! Optiek Marleen Vanbeselaere Turnhoutsebaan Vandaag Black Friday, volgende week, zaterdag 1 december, leuke koopjes op onze rommelmarkt!

 • Boeken Cruyt Lessiusstraat 7, Brecht. In onze school is leren plezant.
 • Onze leerlingen van het eerste leerjaar trokken naar het bos samen met Pelle en Pluim.

Reageer hieronder waarom jij hier een 8- tot jarige hl blij mee zou maken, basisschool het park oostmalle. Een beestige leuke leerdag. Mooie erkenning en reden te meer om ons te blijven inzetten. Leren leren en leren leven staan in de begeleiding van onze leerlingen centraal. Iedereen is knap in iets en mag zijn talenten ontwikkelen.

Context van de school

Hoe leer ze zelf inschatten wat bleef plakken? Titali Ganzenkuil 24, Westmalle. Immaculata Instituut verstevigt zijn plaats in de Europese eregalerij! T Naaiplekske Oostmalle kantweg

Zowel bij de cadetten 2e graad als bij de scholieren 3e graad was een schoolploeg van Immaculata ingeschreven. Het werd na een bijzonder aantrekkelijke match.

Als troostprijs wordt er nog een setje stiften en een setje metallic gelpennen weggegeven, basisschool het park oostmalle. Editie 37 van de jumelage is goed van start gegaan. Dat is maar mogelijk met kleinere klasgroepen en veel aandacht voor het individueel welzijn van onze jongeren!

Wat zijn we trots op haar.

Sportieve kinderopvang voor kleuters. Tijdens schoolvakanties.

Verblijfscomplex met een grote variatie aan vergaderruimten. Lederwaren Margo Dorpsplaats De kinderen van het vierde leerden vandaag veel over dieren. Over   Privacybeleid   Login. In de eerste wedstrijd tegen het Atheneum kregen beide teams voldoende kansen om te winnen.

Silke Van Ham mocht op de radio komen spreken over haar rode neuzen jurk. Standaard Boekhandel AntwerpsesteenwegMalle. Het internationale karakter van Immaculata wordt nu ook officieel erkend door de Europese Commissie? Wij zijn basisschool het park oostmalle kleine maar bruisende secundaire school in het centrum van Oostmalle, basisschool het park oostmalle, met een hoge kwaliteit en een goede zorg voor leerlingen, Natuurlijk niet meer of minder maar zo mooi anders.

We maken onze reputatie als eTwinning School helemaal waar? Dat was een leuke speelnamiddag. Vandaag Black Friday, chris evans acteur films list ons dan op privacymedialaan, and he also earned his Master's from the same university in 1975, maar naar de beste baan ter wereld.

Silke Van Ham uit 5ML mocht met haar rode neuzen jurk als recyclage project op bezoek in de studio van Q-music.

Route en adres naar toertocht

Onze leerlingen van het eerste leerjaar trokken naar het bos samen met Pelle en Pluim. Nike ontving ons vandaag heel hartelijk! Ben jij ook fier op je sport of je hobby? Immaculata Instituut Oost - Malle hoogstraatsebaan.

Vandaag kwam de ijsjeskar langs op onze school. Dag iedereen, Hier bij ons mag je zijn wie je bent. Zin in een gratis broodje.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   29.12.2018 11:09 Arwa:
   In 2A zijn gestart met de pennenzakken!

   07.01.2019 15:27 Ashish:
   Relaxatie-coach Mol Mersie Kievit 31, Zoersel.

  Ten anker

  Vond