• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Trip trap stoel stokke compleet

Gegevens
Gemaakt door: 12.02.2019
Auteur: Yosra
Bekeken: 63

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dit houdt in dat het zitvlak en het voetenplankje zijn aan te passen aan de lengte van je kind. In nieuwstaat Stokke Tripp Trapp, zeer kompleet.

Stokke® Tripp Trapp® Classic Collection. Het is het nieuwe model waar alle huidige accessoires op passen! Heel leuk om de baby gezellig aan tafel erbij te hebben. Alle accessoires zijn origineel Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund. Stokke Tripp Trapp meegroei stoel Nette stokke tripp trapp kinderstoel huisdier- en rookvrij huis.

Let hierbij goed op het draagbaar gewicht. Inloggen Winkels Klantenservice Contact Gratis cadeaupakket. Vul onderstaand je e-mail adres in en wij sturen je direct je nieuwe wachtwoord. De stoel is onlangs opnieuw geschilderd en ziet er uit als nieuw. Witte Stokke tripp trapp Stokke kinderstoel, in een stoere, nieuwer model.

Elders goedkoper, geld terug! Conditie Nieuw Nieuw   Zo goed als nieuw Zo goed als nieuw  
 • Compleet met bijpassende babyset. Stokke® Tripp Trapp® Oak.
 • Kinderstoelen Kinderstoelen Algemene informatie en handige tips Wat een leuk moment! Stokke tripp Trapp stoel!

Alle producten

Altijd in de buurt, 14 winkels in Nederland. Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app. Playtray; Eetblad voor de Stokke Tripp Trapp! Stokke Tripp Trapp trip trap triptrap Nieuw Model stoel Op deze stoelen past de newbornset en de plastic babyset. Zo goed als nieuw Zo goed als nieuw

 • E-mail adres Wachtwoord Wachtwoord vergeten? Deze zijn verkrijgbaar in vele leuke kleuren en dessins.
 • Enkele plekjes zijn bijgewerkt met beugel, leertje en rugsteun en ook bruikbaar

Deze zijn verkrijgbaar in vele leuke kleuren en dessins. Of incl stoel. Werkt perfect voor kindjes die uit de babyset willen klimmen liefste ophalen ? Conditie Nieuw Nieuw   Deze mag weg voor 70 los, trip trap stoel stokke compleet. Nieuw in doos Stokke Bruin Extended glider tripp trapp Nieuw in doos bruin stokke extended glider ophalen of zendenden.

Ook past hier de plastic baby set op. Vul onderstaand je e-mail adres in en wij sturen je direct je nieuwe wachtwoord. Stokke Tripp Trapp stoel wit De bekende en stevige onverwoestbare kinderstoel die er eenvoudig weer zo goed als nieuw uitziet en nog vele jaren mee kan.

Stokke tripp Trapp stoelen. Stoelen tegen outlet prijzen. Conditie Nieuw Nieuw   Zo goed als nieuw Zo goed als nieuw   Van eenvoudig tot het neusje van de zalm. Terug naar inlog scherm.

Er zit een arm bij die je kan bevestigen met een speeltje eraan. Zo goed als nieuw Ophalen. Kijk gelijk even naar mijn andere tripp trapp stoelen! Deze zijn verkrijgbaar in vele leuke kleuren en dessins.

Baby-Dump maakt gebruik van cookies. Deze zijn verkrijgbaar in vele leuke kleuren en dessins. Bij Baby-Dump koop je altijd tegen de laagste prijs. Op deze stoel passen wel de baby set en Stokke Tripp Trapp Classic Cushions. Inloggen Ben je je wachtwoord vergeten. Deze trendy kinderstoel is geschikt trip trap stoel stokke compleet kindjes van 6 tot 36 maanden en heeft een lekker…. E-mail adres Wachtwoord Wachtwoord vergeten. Deze mag weg voor 70 los.

Producten A-Z Alle producten. Playtray; Eetblad voor de Stokke Tripp Trapp! Gebruikt Gebruikt

Enkele plekjes zijn bijgewerkt met beugel, leertje en rugsteun en ook bruikbaar Op de stoel past de new born set en de babyset. Stokke Tripp Trapp meegroei stoel Nette stokke tripp trapp kinderstoel huisdier- en rookvrij huis.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   20.02.2019 20:39 Yoshi:
   Als je gaat kijken naar kinderstoelen kom je een aantal verschillen tegen.

   02.03.2019 17:58 Aimée:
   Het is het nieuwe model waar alle huidige accessoires op passen! Maar ook op andere plaatsen in huis zoals in de tuin, de huiskamer of de zithoek schuif je de tripp trapp stoel met.

   08.03.2019 02:14 Eske:
   Stokke Tripp Trapp stoel wit trip trap - nieuwe model!

  Ten anker

  Vond