• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Tickets voor het laatste avondmaal in milaan

Gegevens
Gemaakt door: 11.02.2019
Auteur: Talia
Bekeken: 628

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Met deze tickets krijg je vroeg in de avond toegang tot Da Vinci's 15e-eeuwse fresco van Het Laatste Avondmaal , een van de meest bestudeerde en bewonderde artistieke prestaties ter wereld. Beoordeeld op 28 juli Reserveren kan, maar hoeft niet altijd.

Soms, heel soms kan je het geluk hebben dat je in de ochtend binnen loopt en vraagt of er mensen zijn uitgevallen. Andere hoogtepunten zijn het altaarstuk van Titian en Bramantino's fresco. Beoordeeld op 10 november must see voor kunstliefhebbers. Restaurants in de buurt Bekijk alle 9. De gids wist het verhaal erg goed te vertellen.

Leuk om gezien te hebben, maar niet spectaculair. De afhandeling van de bestelde tickets was wel erg goed. Wij wilden hier heel graag heen maar zonder reservering kom je niet aan kaarten? Op 1 mei, nieuwjaarsdag en kerstdag is een bezoek niet mogelijk. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Het Laatste Avondmaal.

 • Beoordeeld op 28 november via mobiele applicatie Aardig.
 • Doe online research om de beste prijzen te vinden en boek vooraf om de lange rij te vermijden. Wij wilden hier heel graag heen maar zonder reservering kom je niet aan kaarten!

Topbezienswaardigheden in Milaan

Meer over deze locatie. Heb ik een gids nodig? TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren. Toon tickets op je smartphone. Ruim 2 maanden van te voren waren de kaartjes voor entree met Engelstalige tour te bestellen zijn. Dit is iets die je echt moet zien.

De gids wist het verhaal erg goed te vertellen.

 • Deel nog een ervaring voordat je gaat. Als je doorgaat met browsen nemen we aan dat je akkoord gaat met het gebruik van cookies.
 • Deel nog een ervaring voordat je gaat.

Sommige betaalmethodes zijn alleen beschikbaar in bepaalde taal- en valutacombinaties. Zijn er bij deze plek of activiteit hulpdieren toegestaan. Extra tips Boek online om niet in de lange rij te hoeven staan.

Mogelijk is de tentoonstelling alleen in augustus te bezoeken; check het vooraf. Met deze multimediale tentoonstelling analyseer je het schilderij, leer je over de Renaissance en beleef je een nieuwe geurervaring. Mogelijk gemaakt door Weather Underground.

Veelgestelde vragen

Wat is het Certificaat van uitmuntendheid? Na een uur lopen met een hittegolf kwamen wij hier aan en konden niet naar binnen. Dat geeft een zeer slecht gevoel.

Apparatuur waarmee je de gids kon horen was goed. Ontvang je tickets via e-mail, sms en onze app. Voor andere locaties kun je de metro pakken. Wij waren met die gids. Alle vragen weergeven.

Tijd van het jaar. Na een goed voorbereiding zeer de moeite waard. Groepgroote was 9 personen wat ideaal was. Leuk om gezien te hebben, maar niet spectaculair.

Beoordeeld op 28 november via mobiele applicatie Aardig.

Ver vooraf kaartjes bestellen! Da Vinci experimenteerde met laagjes temperaverf, dus een echte fresco is het eigenlijk niet. Beoordeeld op 13 oktober Prachtig. Doe online research om de beste prijzen te vinden en boek vooraf om de lange rij tickets voor het laatste avondmaal in milaan vermijden. De voorgestelde twee uur, krijg je bij lange na niet vol. Het Laatste Avondmaal Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden. Tickets voor Het Laatste Ovenschotel zoete aardappel rode biet.

5 tips om je bezoek aan Het Laatste Avondmaal te verrijken

Beoordeeld op 28 november via mobiele applicatie Aardig. Half uur voor aanvang staat de gids op het plein, aldaar al wat uitleg over de gebouwen. Maar natuurlijk ben je hier om Het Laatste Avondmaal met eigen ogen te aanschouwen. Dit hadden we niet geweten zonder gids en we konden ze bewonderen.

De tinder app gratis download interactieve beleving. Door je aan te melden ga je akkoord met het ontvangen van promotionele e-mails. Het Laatste Avondmaal bekijken onder begeleiding van een vriendelijke gids die in goed Engels allerlei details vertelde over de muurschildering en alles daaromheen, die het bezoek bijzonder maakten.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.02.2019 14:38 Cristiaan:
   Dit Middeleeuwse fort is een symbool van de Italiaanse Renaissance en past dus perfect bij je bezoek aan het Laatste Avondmaal.

  Ten anker

  Vond