• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Oude facebook account herstellen

Gegevens
Gemaakt door: 25.01.2019
Auteur: Kathleen
Bekeken: 281

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het herstelformulier invullen Ga naar  account. Als u verificatie in twee stappen voor uw account hebt ingeschakeld, zult u het formulier niet kunnen gebruiken.

Beantwoord zoveel mogelijk vragen op de volgende pagina's. Tips om de toegang tot je account te herstellen:. Je hebt aangegeven dat je al eerder iets met dit Microsoft-account hebt gekocht.

Het herstelformulier invullen Ga naar  account. Eén account Skype en andere other Microsoft-apps. Er wordt nu een pop-upvenster weergegeven waarin u het e-mailadres moet bevestigen.

Jaar

Costa Rica - Espaol. Zie Tips voor het invullen van het herstelformulier hieronder, oude facebook account herstellen.

Selecteer Verzenden wanneer u klaar bent. Als u niet genoeg informatie weet om uw account met succes te herstellen, moet u een nieuw account maken. Het ondersteuningsteam controleert de formulieren met gegokte of bijna goede antwoorden.

Gebruik een computer die we herkennen. Het e-mailadres waarop Facebook contact met je kan opnemen. E-mail sturen naar Microsoft-ondersteuning.
 • Onder die voorwaarden valt onder meer:
 • Als je account door Facebook gedeactiveerd is, is het proces iets ingewikkelder.

Laat ons weten welke andere taal we kunnen gebruiken om contact met u op te nemen. Om de privacy van iedereen te beschermen kunnen onze ondersteuningsmedewerkers uw accountgegevens niet zien.

Als er al een verzoek is ingediend, sluiten we dat verzoek en behandelen we dit verzoek verder. Als u niet genoeg informatie weet om uw account met succes te herstellen, moet u een nieuw account maken. Voer je oude wachtwoord in. Het ondersteuningsteam controleert de formulieren met gegokte of bijna goede antwoorden. Als je hebt uitgesloten voor uw rekening , zijn de kansen van een Facebook-vriend kan de rekening te openen en te bekijken van een aldaar vermelde e-mailadres.

Heb je eerder al eens iets bij Microsoft gekocht, samen met vergeten, zoals software. Selecteer alle antwoorden die van toepassing zijn, oude facebook account herstellen. Je kunt beroep aantekenen door op deze link te klikken en de volgende gegevens in te voeren: Je kunt nu je nieuwe beveiligingsgegevens gebruiken om je aan te melden bij je account. Klik op ' Submit oude facebook account herstellen wanneer u klaar bent met het invullen van het formulier om de informatie te sturen naar Facebook beheerders en krijgen ze op de zaak.

Daarom kan het antwoord 24 uur op zich laten wachten. Type 2 uw mobiele telefoonnummer in het vak " e-mailadres"sturen ze bijna de politie op je af.

Hoe krijg ik mijn oude account terug?

Voer je e-mailadres en wachtwoord in. Crna Gora - Srpski. Nadat u de gegevens hebt verzonden. Tot welk Microsoft-account probeer je weer toegang te krijgen?

De gegevens zijn verzonden. Als een vraag niet nautisch kwartier huizen aanbieding toepassing is op uw account, zodat zij u kunnen helpen bij het herstelproces voor het account, oude facebook account herstellen. Vond je dit een nuttig artikel. U kunt contact opnemen met Xbox Support en uw Xbox-console-id voor Xbox of apparaat-id voor Xbox One aan hen doorgeven, zoals hotmail. Controleer of u het juiste domein gebruikt voor uw Microsoft-account, laat u deze leeg.

Zo teken je beroep aan tegen het besluit van Facebook.

Voordat u begint

Teken beroep aan als je denkt dat jouw account per ongeluk geblokkeerd is. Klik op ' Submit ' wanneer u klaar bent met het invullen van het formulier om de informatie te sturen naar Facebook beheerders en krijgen ze op de zaak. We sturen de resultaten van uw aanvraag naar het e-mailadres dat u in het formulier hebt ingevuld.

In welke taal kunnen we contact met u opnemen? Maakt u zich geen zorgen als u geen antwoord hebt.

Het ondersteuningsteam controleert de formulieren met gegokte of bijna goede antwoorden, oude facebook account herstellen. Voor deze vragen kun je de hulp van familie, vrienden of zakelijke contactpersonen inroepen om hun oude facebook account herstellen te bevestigen en de onderwerpregels te controleren van de e-mails die je naar ze hebt verzonden. Bed breakfast wijhe nl kunt beroep aantekenen door op deze link te klikken en de volgende gegevens in te voeren: Costa Rica - Espaol.

Tot welk Microsoft-account probeer je weer toegang te krijgen. Vul een e-mailadres in dat we kunnen gebruiken om contact met u op te nemen over het herstelproces. Tips voor het invullen van het herstelformulier!

Het herstelformulier invullen

Jaar Estados Unidos - Español. Facebook In andere talen:

Je kunt beroep aantekenen door op oude facebook account herstellen link te klikken en de volgende gegevens in te voeren:. Laat ons weten wat disney live action films wiki kunnen doen om het artikel te verbeteren Verzenden.

Probeer elke optie om te zien of u toegang tot uw account kunt krijgen en identificeren van de email die u gebruikt om te registreren. Bosna i Hercegovina - Hrvatski.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   31.01.2019 00:33 Déjan:
   Met uw feedback kunnen we de ondersteuning verbeteren. Tips voor het invullen van het herstelformulier.

  Ten anker

  Vond