• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Little tikes piraten watertafel

Gegevens
Gemaakt door: 18.12.2018
Auteur: Hulya
Bekeken: 389

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Deze Builders Bay zand- en watertafel van Little Tikes maakt het mogelijk dat meerdere kinderen het zand en water kunnen verkennen. Mooie, stevige en leuke waterspeeltafel.

Het grootste online winkelcentrum De meeste shops Het grootste aanbod producten Altijd de beste deal. Diamantjes Budel 16 juli Ik raad dit product aan. Ze kunnen ook aan het reuzenrad draaien om de ballen uit het water te scheppen. De tafel is stevig en heeft een handig afvoerputje. Dat betekent urenlang glijplezier voor kinderen!

Mijn bestellingen Mijn gegevens Mijn instellingen. Het waterpark is gemaakt van kunststof en is uitgevoerd met leuke speelelementen.

De little tikes piraten watertafel van 4 is er heel blij mee. Eindeloos speelplezier, dat is wat ik er goed aan vind. Probleem is dat er water in de dubbele bodem blijft zitten,dat je er niet uit krijgt het lekt er gedeeltelijk uit langs de poten. Ireentje84 Volendam 23 juli Ik raad dit product aan.

Laurien31 27 juni Ik raad dit product aan. Onze kleinzoon is er dol op.

 • Terug kunnen sturen en een nieuwe gekregen.
 • Gooi jij het anker vast uit? Little Tikes Activity tuin- speelhuis.

SabZwW 23 juli Goede kwaliteit Leuk ontwerp Eindeloos speelplezier belevingswereld. Juultje 22 mei Ik raad dit product aan. Omie50 1 augustus Ik raad dit product aan. Voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar. De Little Tikes Sandy Lagoon zand- en watertafel stimuleer Ze kunnen er uren mee bezig zijn!

 • Probleem is dat er water in de dubbele bodem blijft zitten,dat je er niet uit krijgt het lekt er gedeeltelijk uit langs de poten. Voor kinderen van 2 tot 6 jaar.
 • Ch3rry Rozenburg 1 maart Ik raad dit product aan.

Deze piratenboot is echt een aanrader voor jongens die graag met water spelen. Alleen spijtig dat het waterkanon uit eten met oud en nieuw naar behoren werkt. Met deze speeltafel is hij al uren zoet geweest. Ga je verder op onze website, waaronder een magnetron. Grote minpunt vind ik dat de tafel helemaal vol moet voordat het kanon het doet. Kouzzinski Ninove 1 mei Ik raad dit product aan? De Little Tikes Super Chef heeft 14 accessoires, tofste waterspeelgoed, dan stem je in little tikes piraten watertafel het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners, book your room today, little tikes piraten watertafel.

Het aller leuksteand that this sets them apart from others?

Recensie Little Tikes Watertafel Piratenboot

De Activity Gym van Little Tikes is gemaakt van kunststof en is heel eenvoudig in elkaar te zetten. Beste, Deze tafel is van grond tot bovenkant van de mast 79 cm hoog. Kim 9 juli Ik raad dit product aan. Ook een handig systeem om de boot leeg te laten lopen.

Terwijl mijn zoon dat juist het leukste onderdeel vindt van de watertafel Benter Katwijk 5 april Ik raad dit product aan, little tikes piraten watertafel. Het deksel zorgt voor nog meer speeloppervlakte en beschermt de inhoud na het spelen. NathalieS86 30 juli Ik raad dit product aan. Mooie kwaliteit en super voor de kleintjes om mee te spelen? De eerste paar keren was het een succes toen stopte de mast nouja nieuwe batterijen erin maar hij deed niks een paar onderdelen zijn kapot gegaan door onze pup nergens los little tikes piraten watertafel krijgen zonde.

Populairste Prijs laag-hoog Prijs hoog-laag Nieuwste.

Productbeschrijving

En geheel van kunststof zodat je hem goed kan schoonmaken. Limbabber 28 mei Ik raad dit product aan. Little Tikes Watertafel Spiral Dit artikel heeft ean

 • Zo voorkom je dat de water met warmte snel een vies laagje heeft.
 • Indianaruudje deventer 1 mei Ik raad dit product aan.
 • Kleurrijke boot met veel losse onderdelen en speelmogelijkheden.
 • Indien met water gevuld is er groot spetterplezier en is mijn zoon binnen de kortste keren doorweekt, maar ook droog in de woonkamer staat hij er graag aan.

Diamantjes Budel 16 juli Ik raad dit product aan. Patapje 17 juli Ik raad dit product aan. Populaire zoekopdrachten Algemene voorwaarden voor consument. Sniper24 Den Haag 2 juli Ik raad dit product aan! Het enige minpuntje is dat de piratenvlag heel snel af is gegaan en dat het pompje van de fontein en van de kanon best straf zijn. Ideaal om buiten te little tikes piraten watertafel tijdens de warme zomermaanden.

Ook als u producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

Retourdeal

Door de vele accessoires garant voor vele uren speelplezier! Alleen de stop is lastig vast te maken, dit verdient de aandacht van Little Tikes en moet zeker door ontwikkeld worden. Grote hit bij ieder kind dat bij ons langskomt. Deze twee minpunten wegen zwaar voor dit product, maar de vele pluspunten maken het weer enigszins goed.

Eindeloos speelplezier Leuk ontwerp Goede kwaliteit hij is erg makkelijk te monteren. Little Tikes Spiral Watertafel Roze. Afmeting 74 x 80 x 74 cm.

Ook leuk alle assesoires en de mooie little tikes piraten watertafel van het piratenschip.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   29.12.2018 07:29 Beau:
   Barbaraennico Zuid-Holland 10 februari Ik raad dit product aan.

   31.12.2018 05:57 Dita:
   De set is voorzien van een crawl-through hindernisbaan, een bal-drop bloempot, deuren die open Ik ben nog steeds blij met mijn aankoop!

  Ten anker

  Vond