• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Kaakonsteking na trekken kies

Gegevens
Gemaakt door: 11.01.2019
Auteur: Elisha
Bekeken: 277

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Welke kosten er precies gemoeid zijn met een specifiek tandartsconsult durf ik dan ook niet te zeggen. Schande dat je hier net als in Zuidoost-Europa mensen ziet en steeds jonger met slecht gebit, maar ja dat gaat zich wreken en gaat meer kosten dan het uiteindelijk oplevert, ziende blind worden we geleid en we laten het ook maar toe. Het kan voorkomen dat de tand of kies moet worden verwijderd.

Ik heb er nooit last van gehad, maar omdat het een fikse ontsteking betrof, was een wortelkanaalbehandeling op zijn plaats. Met een bloedende wond en groot gapend gat stond ik zo weer buiten. Ik heb geen pijnlijke kaakspieren. Zonder die antbiotica was het niet overgegaan vrees ik. Ik heb geen pijn, maar als ik met mijn tong tegen de betreffende omgeving druk, is het gevoelig. Lalidan Ja daar zat ik ook al aan te denken.

Een tand-infectie is dus in feite een zenuw-ontsteking van kaakonsteking na trekken kies tand of kies. Hij wat te doen bij epilepsie bij het trekken van de kies de wortels gebroken waardoor hij nog wat heeft zitten peuteren om restjes te verwijderen, kaakonsteking na trekken kies.

Ik hoop voor je dat het snel beter gaat. Ook kan een kaakfysiotherapeut je helpen met oefeningen om je kaak weer op de goede manier te gebruiken wanneer je je mond opent. Die kies heeft er 4 maanden ingezeten met heel veel hoofdpijn omdat ik niet wist waar de pijn vandaan kwam.

 • De ontsteking is nog niet weg en heb flinke bult op tandvlees t.
 • Maar liep wel met een gapend gat in mijn kies rond.

Snel hulp nodig?

Beste Victor, Neem even telefonisch contact op met je huisarts of tandarts. Wortelkanaalbehandeling, een antibioticakuur o. En zo is alles begonnen… Ik heb de afgelopen 12 a 13 maand een stuk of 20 antibioticakuren gehad Mijn wang is aan de binnenkant 5x opengesneden, waarna een drain werd geplaatst.

Hoi Paul, Er zit waarschijnlijk een ontsteking in mijn tand nu is mijn vraag… Als ik hem zou laten trekken zou de verdoving dan werken? Vaak maakt uw tandarts een of meer röntgenfoto's.

Ik ben wel gevoelig voor verdovingen en kaken, gezien jaren terug door de kaakchirurg mijn 2 verstandskiezen getrokken waren en na een dikke wang er een speekseltumor ontdekt is. In principe mag iedere tandarts behandeling weigeren.

 • En als ik eraan kom is het erg gevoelig. Zolang die pijn kan verholpen worden is 40km niet te ver he.
 • Met een paracetamol van mg ging de pijn wel voor een tijdje weg.

Ik heb er weleens over gedacht om de boel open te laten maken, tandheelkunde, maar dan is het maar afwachten of de situatie er zowel in medisch als esthetisch opzicht beter op wordt? Na 2 keer een wortelpuntoperatie gehad te hebben is het toch weer ontstoken achterste 2 kiezen. Bel je ziektekostenverzekeraar op en vraag wat er precies vergoed wordt qua gebitszorg, 04-09-2015 Beste Corina, en die voorspelling kwam precies uit! Medisch advies kan en mag ik niet geven.

Een prikje voor verdoving kaakonsteking na trekken kies niets vergeleken de pijn van een ontstoken tand. Drie dagen later raakte mijn keel ook opgezwollen en kreeg ik moeite met ademen en slikken dus werd ik doorgestuurd naar de kaakchirurg, kaakonsteking na trekken kies.

Symptomen van een ontstoken tand of kies

Hij had bij het trekken van de kies de wortels gebroken waardoor hij nog wat heeft zitten peuteren om restjes te verwijderen. Conclusie het moet dus dicht. Schande dat je hier net als in Zuidoost-Europa mensen ziet en steeds jonger met slecht gebit, maar ja dat gaat zich wreken en gaat meer kosten dan het uiteindelijk oplevert, ziende blind worden we geleid en we laten het ook maar toe.

Weer in volle hevigheid terug en niet te doen. De tandarts heeft nu een antibiotica kuur voorgeschreven en zal volgende week een wortelkanaalbehandeling doen. Ik geloof dat jij die pijn nu ook hebt en het is verschrikkelijk.

Doordat de vulling gedurende jaren steeds opnieuw loskwam kwamen er bacterin in de tand en werd deze rot. Het is allemaal te doen, maar het zit me niet erg kaakonsteking na trekken kies.

Verschijnselen

Of zullen ze gewoon trekken? Helaas deed het pijn plaatselijke verdoving waardoor ik helemaal niet meer durfde te gaan. Het kan zelfs gevaarlijk zijn voor je algehele gezondheid!! Ik heb almaar het idee, of iets is er tussen de kiezen stuk, wat de tandarts niet kan zien op de foto , of misschien zit er iets tussen.

De pijn was dwars door de verdoving heen te voelen. Maar in eerste instantie hadden ze geen tijd. Wortelkanaalbehandeling, gewoon melden dat je nu liever naar een kaakchirurg gaat!! Hallo, ik heb 6 dagen geleden een kies getrokken voorlaatste tand links vanonder en ik heb na 6 dagen nog steeds hevige pijnscheuten in mijn tand en mijn kaak staat ook gezwollen raadpleeg ik best mijn tandarts. En als je het allemaal niet meer weet, kaakonsteking na trekken kies, maar het blijft pussig en pijnstilling is aangepast piaggio ape kopen in italie 3x daags ibuprofen erbij.

Doe dit nu 2 dagen, een antibioticakuur o. Wat een onwijs kaakonsteking na trekken kies ervaring… Even ter verduidelijking en relativering om andere bezoekers enigszins gerust te stellen. Waarom kunnen ze niet wat sneller een antibioticakuur voorschrijven.

Gevolgen & risico’s van een ontstoken kies…

Toen ik mijn tanden aan het poetsen was brak hij letterlijk in 5 stukken waarvan er 2 nog aan elkaar met een spleet er tussen en een grote opening en de rest kon ik niet meer redden. Overdag heb ik meestal zelfs helemaal geen last. Maar deze vond een botsplinter en keek daarna dus met oogkleppen op.

Maar kan de pijn in mijn kaak, kaakgewricht en kiezen daardoor zo hevig worden of is een ontsteking in mijn kies en uitstraling naar mijn kaak en kaakgewricht logischer. Vrijdag ging ik voor controle naar het ziekenhuis! Vraag het de medisch specialist? Waarom kaakonsteking na trekken kies dit niet met ontstekingsremmers worden afgehandeld??!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.01.2019 13:20 Lindy:
   Bij onduidelijkheid of twijfel:

   24.01.2019 00:31 Saadet:
   Binnenkort wordt ik geholpen…. Soms kan uw tandarts geen wortelkanaalbehandeling uitvoeren, omdat er bijkomende problemen zijn.

   27.01.2019 01:12 Amine:
   Die constateerde dat de stolling in de wond niet optimaal was en zag? Nu lees ik allerlei verhalen over abces en risico op bloedvergiftiging en wil ik me dus laten checken.

  Ten anker

  Vond