• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Geluid uit video verwijderen

Gegevens
Gemaakt door: 11.02.2019
Auteur: Nader
Bekeken: 827

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Uiteraard ondersteunt dit programma verschillende bestandsformaten. CCM is een toonaangevende internationale tech-website en is beschikbaar in elf verschillende talen.

Adobe Audition is een gratis programma waarmee je ruis uit een geluidsbestand kunt weghalen. Om de goede balans te vinden tussen de ruisverwijdering en de vervorming doe je er goed aan om het fragment een aantal keer te beluisteren.

Met de wereld delen. Izotope RX5 is in dat opzicht vrij geavanceerd. Voor je het afgewerkte bestand opslaat, kun je het eerst herbeluisteren.

Hierbij is het belangrijk dat je deze selectie goed uitvoert en precies het stuk selecteert waarin de ruis voorkomt, geluid uit video verwijderen. Wavosaur is een zeer uitgebreid programma. Nadien kun je het verschil al horen bij het afspelen van je bestand. Maximale geluidskwaliteit - europa league live stream genk moeite.

Als iets een keer niet werkt, dan kun je altijd op je stappen terugkeren.

Weet jij het antwoord?

Video Mute zal je vragen of je deze actie wil bevestigen door op het play-knopje te drukken. Je kunt het dus niet vergelijken met het weghalen van ruis uit een audiobestand.

Alles wat je hoeft te doen is je bestand naar de gebruikersinterface slepen. Om ruis te kunnen verwijderen, heb je een plug-in nodig die je in het programma zelf kunt selecteren.

Hiermee kun je een geluidsprofiel aanmaken.

Het is belangrijk om dat te bevestigen. Ook deze software geeft je de mogelijkheid om het aangepast bestand eerst te beluisteren voor je het opslaat. Dat kan bijvoorbeeld in het begin van het fragment zijn! Je kunt het bestand ook openen in het bestandsmenu of je geluid uit video verwijderen ook in het menu van de Windows verkenner zoeken, geluid uit video verwijderen.

In feite lijkt de werkwijze die Wavosaur hanteert erg op de manier waarop je die bij Audacity en Adobe Audition doet. Deze geeft je de mogelijkheid om het bestand te beluisteren en vervolgens een gedeelte ervan te selecteren waarvan je de ruis wilt verwijderen.

Hoe werkt de app voor het wissen van de geluidsband?

Eerst open je het geluidsbestand dat je wilt aanpassen in Audacity. Deze visualisaties noemen we spectrogrammen. De geluidsbestanden worden in dit programma prima gevisualiseerd en dat is niet alleen duidelijk, maar ook leuk om te zien.

Hoorbare verbetering van uw video's: Daar kunt u bovendien:geluid uit video verwijderen. Exporteer de voltooide video of het audiospoor in een formaat naar keuze, of ook direct naar uw videomontageprogramma.

Ook het verwijderen van ruis uit bestanden hoort daarbij. Nu gaan we een stukje waar ruis op zit selecteren. Dankzij praktische voorbeluisterfunctie kunt u precies bepalen welk effect het beste bij uw project past. Ervaar een aanzienlijk snellere import.

MP4 Audio verwijderen: Wondershare Filmora (originally Wondershare Video Editor)

Nadien is je geluidsfragment klaar om definitief te worden beluisterd. Importeren Dit programma ondersteunt alle gangbare audio- en videoformaten, of het nou gaat om camcorders, fotocamera's, smartphones of actioncams. Zo kun je de noise print aanmaken.

 • Je kunt overigens ook ervoor kiezen om het geluid wat zachter te zetten in plaats van het volledig te verwijderen via het geluidsbalkje onder het filmpje:
 • Dankzij de nieuwe gebruikersinterface met talrijke touch-elementen gaat de bewerking comfortabeler dan ooit.
 • Nadien kun je het verschil al horen bij het afspelen van je bestand.
 • Vervolgens selecteer je heel het geluidsbestand in de gebruikersinterface van het programma.

Dankzij de nieuwe gebruikersinterface met talrijke touch-elementen gaat de bewerking comfortabeler dan ooit? Nu kun je dit nog verfijnen en terug op ruis verwijderen klikken. Windstil met een druk op de knop Met diverse presets verwijdert u windruis razendsnel uit uw opnamen - natuurlijk kunt u desgewenst de intensiteit ook traploos aanpassen.

De geluidsbestanden worden in dit programma prima gevisualiseerd en dat is niet alleen duidelijk, maar ook leuk om te zien. Nu kun je horen hoeveel van de ruis je er zo kunt juffertje in het groen likeur. Ruis verwijderen behoort ook tot de mogelijkheden, geluid uit video verwijderen.

Vervolgens ga je naar noise reduction.

Van het begin af aan goed doorgedacht

Meest recente berichten Waarom het versnellen van audiofiles voor audiotranscriptie geen nut heeft Tips voor uitwerken interview Verbeterde online privacy door de GDPR én een sterk paswoord! Hoewel het hier over visuele ruis op een foto gaat, zijn er toch een aantal die gelijkaardig verlopen. Het programma kan ook offline worden gebruikt.

Dit kun je doen door allerlei tools te gebruiken die je in het menu aan geluid uit video verwijderen linkerkant van de interface vindt. Ook bij deze software kun je het gedeelte van het bestand dat je wilt bewerken selecteren. Geluid van video's bewerken Soundtracks maken Off-sprekers opnemen?



Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   13.02.2019 07:19 Cemile:
   Op die manier wordt ruis gemakkelijk onderdrukt of verwijderd.

   15.02.2019 12:12 Jurg:
   Daar klik je op. Geluid van video's bewerken Soundtracks maken Off-sprekers opnemen.

   19.02.2019 17:40 Nuriye:
   Met de wereld delen. Binnen Izotope RX5 worden deze dan in verschillende tabs binnen het programma geselecteerd.

  Ten anker

  Vond