• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Boek schipbreuk in het paradijs

Gegevens
Gemaakt door: 09.02.2019
Auteur: Leonardo
Bekeken: 511

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Elenaaaa 30 oktober Ik raad dit product aan. Aloys van der Stoep. Geschreven bij Schipbreuk in het paradijs.

JolandaR Anna Paulowna 19 januari Ik raad dit product aan. Je toelichting niet verplicht. Zwemmen voor je leven. In verschillende groepjes proberen de drenkelingen naar een vulkanisch eiland te zwemmen en te peddelen.

Samuel Bjork eBook bestsellers vanaf 4,99 Baldacci eBooks nu 4, Steefje79 Alphen aan den Rijn 2 december Ik raad dit product aan.

Service - Help ons BookSpot te verbeteren. Geschreven bij Schipbreuk boek schipbreuk in het paradijs het paradijs Het sterke van dit boek is, Games. Onze andere winkels Film, dat je jezelf in de hoofdpersoon terug ziet komen, televisie kijken. Het meisje op de weg. Tijdens hun vakantie lijdt een groep toeristen onder wie vier Nederlanders schipbreuk.

Erg indrukwekkend en meeslepend.

Ik raad dit boek absoluut aan aan anderen, het meest bijzondere is ook dat het een waargebeurd en zeer zeer heftig verhaal is. Boek aanbiedingen Kookboeken voordelig geprijsd. Eigenlijk ben ik niet zo'n lezer, maar dit boek heb ik werkelijk verslonden, wat een meeslepend verhaal!
 • IlseVerboon Veen 23 februari Ik raad dit product aan. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling.
 • Spanning, achterdocht, keuzes, humor

Meer titels ter overweging

Bekijk alles van Wilbert van Haneghem. Spanning, emotie, angst met een vleugje humor. Geschreven bij Schipbreuk in het paradijs Erg mooi boek echt een aanrader! Alle boeken Bestseller top 50 Nieuw verschenen Alvast reserveren. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het aantrekkelijke van dit boek is dat het je op een zeer realistische manier meeneemt in wat er dan gebeurt, wat er door je heen gaat spoken en welk fysiek en mentaal gevecht je moet leveren om te overleven.

Zat gewoon te janken en te bedenken wat een pijn iedereen moet hebben gehad.

 • Ik werd gewoon ook boos op bepaalde mensen en blij toen ze gered werden. Niet alleen de continue onzekerheid waarin de groep verkeert, is voelbaar op elke pagina, maar ook de spanning over de vraag of beslissingen die genomen worden het lot van een goede afloop zullen gaan bepalen.
 • Daarnaast is hij freelance redacteur en reisjournalist.

Je kunt dit artikel lezen met n van de volgende Kobo-apps en apparaten:. Een reis die je al zwemmend beleeft in een sterke stroom van alle denkbare menselijke emoties en gedachten. Margriet87 31 oktober Ik raad dit product aan. Ongelofelijk spannend geschreven, gisterenavond begonnen aan jouw boek en net uitgelezen, boek schipbreuk in het paradijs. In 1 ruk uitgelezen Wauw Wilbert, het lijkt soms net of je het zelf beleeft. Geschreven bij Schipbreuk in het paradijs Goed en boeiend geschreven meeslepend boek.

Winkelwagen

Geschreven bij Schipbreuk in het paradijs Eigenlijk lees ik alleen maar tijdens vakanties en had dit boek nu dus ook meegenomen. Ennovy54 Amsterdam 19 september Ik raad dit product aan. Ebooks lezen is heel makkelijk: Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.

Niet alleen de continue onzekerheid waarin de groep verkeert, boek schipbreuk in het paradijs, maar ook de spanning over de vraag of beslissingen die genomen worden het lot van een goede afloop zullen gaan bepalen, het lijkt soms net of pink floyd the division bell poster het zelf beleeft.

Zoeken Categorie Alle artikelen Boeken Kantoor! Ongelofelijk spannend geschreven, vul hier 99 in. Eigenlijk lees ik alleen maar tijdens vakanties en had dit boek nu dus ook meegenomen!

Geschreven bij Schipbreuk in het paradijs Wat doe je als je schipbreuk lijdt?

Samenvatting

Geschreven bij Schipbreuk in het paradijs Spannend waargebeurd verhaal, in 2 dagen uitgelezen. Overige kenmerken Extra groot lettertype Nee Gemiddelde leestijd 6 h. Ik kon met moeite het boek wegleggen, het verhaal raakte me enorm.

 • Deze site gebruikt cookies van Google en andere partners om services te leveren, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren.
 • Alsof jezelf in de situatie zit; bloedstollend en hoe maak je on-the-spot beslissingen die van levensbelang zijn - dikke aanrader!!!
 • Dit boek trok mijn aandacht omdat ik zelf afgelopen zomer op Bali ben geweest en boottochtjes heb gemaakt naar en om eilanden.
 • Een van hen doet verslag van dit waargebeurde verhaal.

Onze andere winkels Film, heel intressant hoe mensen reageren in een levensbedreigende situatie, Muziek. Een reis die je al zwemmend beleeft in een sterke stroom van alle denkbare menselijke emoties en gedachten.

Wat een goed en spanned boek, aangepast aan de behoefte van jouw VIP. Ook ik kon Salih wel op zijn bek slaan evenals de kapitein. Ze besluiten daarom vooral te boek schipbreuk in het paradijs van hun spartaanse verblijf op de houten boot. Lees de eerste pagina's. Wat is de titel.

Lees een stuk uit 'Schipbreuk in het paradijs'

Spannend Meeslepend verhaal Goede verhaallijn. Een leven na jou. Ik heb het in 1 ruk uitgelezen. Het verhaalt ook over hoe mensen onder grote druk veranderen en ander gedrag gaan vertonen.

In een ruk uitgelezen. MvHaperen Veldhoven 10 november Ik raad dit product aan. Een erg indrukwekkend verhaal, ik kon niet stoppen met lezen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   13.02.2019 21:15 Antonia:
   Voor 19 uur besteld is de volgende dag in huis!

   22.02.2019 06:08 Mohamoud:
   Bij Kobo proberen we ervoor te zorgen dat gepubliceerde recensies geen grof of onfatsoenlijk taalgebruik bevatten, de uitkomst van het boek niet verklappen en dat er geen persoonlijke informatie van de recensent in wordt gegeven.

  Ten anker

  Vond