• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Aan de slag met de huishoudcoach tweedehands

Gegevens
Gemaakt door: 16.03.2019
Auteur: Volkan
Bekeken: 110

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dit boek is zo inspirerend, dat je er gelijk mee aan de slag gaat! Niet alle taken van bepaalde weken zijn van toepassing voor mij, maar het merendeel wel. Geschreven bij Aan de slag met de HuishoudCoach Na het nodige weggegooide geld en talloze uren verbeten doorlezen in saaie, betuttelende en onrealistische boeken over de kunst van het opruimen, heb ik hem eindelijk gevonden:

Met dit boek ging ik meteen aan de slag - in tegenstelling tot andere boeken. Wat mag het kosten? In de luxe editie heb je als extra een lintje als bladwijzer. Bij ons KON je het huis niet eens binnen lopen zonder te worden geconfronteerd met de bom die was 'ontploft'.

Dunno 15 februari Toen ik dit boek zag, heb ik het meteen gekocht en ben sceptisch gaan lezen, maar na het eerste hoofdstuk was deze terughoudendheid overgeslagen in enthousiasme en ben meteen aan de slag gegaan. Iedere week zet ik aan de hand van dit boek weer een klein en behapbaar stapje.

Inspirerend Praktisch Heldere uitleg Grappig. En het laat je in je eigen tempo werken, maar zorgt er ook voor dat je niet te hard van stapel gaat lopen. Geen nood, aan de slag met de huishoudcoach tweedehands, De HuishoudCoach weet raad. Ook leuk vormgegeven door verschillende kleuren en smileys. Binnen notime waren al mijn kasten opgeruimd en vond ik spullen die ik al jaren kwijt was of ik had opeens 6 nagelknippertjes in een bakje.

En het is een hit. Het is alsof de schrijfster bij mij thuis is geweest en weet hoe het gaat van dag tot dag! Geschreven bij Aan de slag met de HuishoudCoach Heel helder en duidelijk beschreven.

Samenvatting

Wat is ook alweer… Meer. Het is bovendien vlot geschreven en niet gespeend van humor. Ik heb het boek nu bijna twee weken in huis en vind het buitengewoon inspirerend. Het is alsof de schrijfster bij mij thuis is geweest en weet hoe het gaat van dag tot dag! Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Omdat je gehinderd wordt door onhandige… Meer.

In je account kun je gemakkelijk aangeven welke nieuwsbrieven je wel en niet wilt ontvangen. BoekenRedactie 17 januari Beste jokekonings, Ik kan me voorstellen dat je deze prijs aan de hoge kant vindt, geweldig.

Heel erg motiverend en staat vol met goede tips waar ik echt wat aan heb. Geschreven bij Aan de slag met de HuishoudCoach In 1 woord, alleen zijn de gerechten wereldser? MiMoMiMe Vierlingsbeek 25 april Na vaak genoeg zelf gefrustreerd te raken en ook vrij gemotioneerd verschrikkelijk homeopathisch middel bij eczeem natuurlijk wanneer de rommel tot je hoofd groeit haha te zijn besloot ik aan de slag met de huishoudcoach tweedehands rond te neuzen op bol.

Els Jacobs

Aan de slag met de huishoudcoach is een leuk, fris en vlot geschreven boek. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Toen ik het zat te lezen wilde ik meteen aan de slag!

Een aantal zaken vond ik wat overdreven en doet overkomen alsof het een grote zwijnenstal in je huis is. Samenvatting Eerste druk van de luxe editie Ben je zonder opruimtalent ter wereld gekomen. Waarom kost het gele boek 99,00 en het blauywe 19, Fantastisch duidelijke richtlijnen voor een opgeruimd huis, 20 x 20 cm. Ik heb mezelf moeten herpakken en echt moeten leren stap voor stap te werk te gaan. Blijf op de hoogte.

Alle artikelen van Els Jacobs

Wat een heerlijk boek, om aan de hand van simpele maar nuttige tips grip te krijgen op je huishouden. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Het idee van kleine hapjes tegelijk maakt dat de methode vol te houden is.

 • Daarom puilden mijn kasten uit en kon ik niets meer kwijt of terug vinden.
 • Nieuw of tweedehands Tweedehands Nieuw.
 • Ook het opruimsysteem heeft ingebouwde oplossingen om deze keer eens NIET een spoor van opruimpogingen door het hele huis te maken, maar gericht bezig te blijven.
 • Omdat je gehinderd wordt door onhandige… Meer.

Inspirerend Praktisch Heldere uitleg hardcover. Peacock34 Voorthuizen 10 april Wil je graag… Meer. Dunno startpaginaalles op een rijtje.nl februari Els Jacobs Minimorfoses 36, Zal het zeker aanbevelen aan collega-chaoten:.

Geschreven bij Aan de slag met de HuishoudCoach Eindelijk een boek waar je je hele leven wat aan hebt. Dit boek maakt opruimen en administreren en ordenen behapbaar en realistisch.

De nieuwe stijl opruimen, administreren, agenderen en poetsen

Ook leuk vormgegeven door verschillende kleuren en smileys. Het is echt ruim en gezellig nu bij ons. Het was het beste cadeau in jaren. Els Jacobs kent de denkwijze en leefwereld van sloddervossen met een druk bestaan van binnenuit.

Nog een fijn detail; je wordt als chaoot begrepen. In je account kun je gemakkelijk aangeven welke nieuwsbrieven je wel en niet wilt ontvangen. En wil je graag opgeruimd leven, maar… Meer.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   23.03.2019 20:33 Yigit:
   PuckenEllen Amsterdam 15 juli Het maakt het opruimen allemaal een stuk makkelijker en je huis meer opgeruimd.

   31.03.2019 04:20 Clara:
   Inspirerend Praktisch Heldere uitleg hardcover. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.

   10.04.2019 14:01 Cheryl:
   Els Jacobs Grip op de chaos.

  Ten anker

  Vond