• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wat is er te doen in holten vandaag

Gegevens
Gemaakt door: 10.02.2019
Auteur: Humphrey
Bekeken: 487

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Zwemplas Kotermeerstal , Dedemsvaart 50,2 km. Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug Merels zingen uit volle borst, spechten roffelen er op los, de heikikker is weer gespot en planten als fluitekruid, kamille en zelfs dotterbloem staan in bloei.

Dit natuurgebied bestaat uit vochtige graslanden, moerasbosjes en jonge loofbosjes. Ook zijn er tal van andere activiteiten. Wat is er vandaag te doen? Zwembad De Koerbelt Rijssen. Museum met een prachtige collectie klompen uit verschillende streken. Ook het onderkomen van een groot aantal verenigingen.

Bijna jarige locatie met theater, filmhuis en restaurant. Dagje uit in Nederland. Ontvang de leukste uittips per e-mail Meld je nu gratis aan en blijf op de hoogte van verrassende evenementen en de leukste tips voor een dagje weg Bezoek de Pelmolen aan de Regge. Zwemplas KotermeerstalDedemsvaart 50,2 km.

Emaillemuseum 't Kuyerhuus Helemaal geweldig.

Dit natuurgebied bestaat uit vochtige graslanden, moerasbosjes en jonge loofbosjes. Van attractieparken tot wandelingen en van fietstochten tot aan zwembaden en actieve uitjes.
 • Rijssen, zeker de moeite waard.
 • Dorper Esch is een echt familiebad en is leuk voor jong en oud! Zwembad Brilmansdennen is gunstig gelegen aan de rand van het dorp Losser.

Kies een provincie

Museum dat op interactieve wijze laat zien hoe de wereld van een brandweerman en -vrouw er uitziet. Zwemparadijs Aquadrome is het grootste zwembad van Twente en heeft voor iedereen iets te bieden. Nettebad , Osnabrück 79,2 km. Wekelijks gratis uit-tips ontvangen? In deze kleinste bioscoop van Nederland kun je zelf een film naar keuze reserveren. Openluchttheater met een prachtig decor vol spektakel. Speelvijver De Zwarte Dennen , Punthorst 61,8 km.

Van attractieparken tot wandelingen en van fietstochten tot aan zwembaden en actieve uitjes? Je kunt het spoor bekijken en er zelfs een ritje op maken. Zwemparadijs Aquadrome is het grootste zwembad van Twente en heeft voor iedereen iets te bieden. Evenementen in de regio: Openluchttheater met een prachtig decor vol spektakel.

Tips van bezoekers !

Afstanden worden getoond vanaf:

Er zijn verschillende tentoonstellingen. Zwembad De Broene Eugte , Staphorst 64,2 km. Dorper Esch is een echt familiebad en is leuk voor jong en oud!

Bij Zwembad Het Sportpark kun je je prima vermaken in het binnenbad en de drie buitenbaden. Museum over de kleine, 26 januari.

Twentse Vlooienmarkt Enschede, eeuwenoude stad Rijssen. Smalspoor uit het begin van de twintigste eeuw. Dagje uit in Nederland.

Museum Het Vrouwenhuis: historische parel in hartje Zwolle

Bezoek de Pelmolen aan de Regge. Maak in het linker menu je keuze uit onder meer  attractieparken, wandelingen, fietstochten, actief, zwembaden en dagtochten. Op zoek naar een zwembad?

De lijst op robert van den berg van saparoea pagina is standaard gesorteerd op aanvangstijd, evenementen of een dagje uit in Rijssen-Holten, maar kan ook weergegeven worden op prijs.

Geniet met je eigen gezelschap in de privbioscoop. Museum over de geschiedenis van Goor en omgeving! Rijssens Leemspoor Heel leuk ouderwets treintje over een ouderwetse baan. AquadromeKylie Jenner showed off fuller lips. Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zin om vandaag leuke dingen te doen.

Uitstapjes in Holten (12)

Velderberg Door natuurgebied Velderberg loopt de rivier de Regge. De lijst op deze pagina is standaard gesorteerd op aanvangstijd, maar kan ook weergegeven worden op prijs, afstand tot je locatie en waardering.

Aquadrome , Enschede 1,5 km.

Probeer alles zelf uit op dit grote Tech-Event in Emmen, zeker de moeite waard. Natuurmuseum met levensgrote diorama's van tal van dieren.

Rijssen, not the storm without.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.02.2019 21:18 Allysha:
   Op zoek naar een zwembad? Museum dat op interactieve wijze laat zien hoe de wereld van een brandweerman en -vrouw er uitziet.

  Ten anker

  Vond