• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Verkeerde naam op ticket

Gegevens
Gemaakt door: 14.03.2019
Auteur: Durmus
Bekeken: 155

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Beste redactie, bedankt voor uw bericht reisnieuws. Instapkaart geprint op mijn achternaam, dus niet de naam van mijn vrouw.

Naam op vliegticket wijzigen Ongelezen bericht door GJvdZ » 07 mar Naamwijzigingen worden niet toegestaan. Ongelezen bericht door vdobbe » 07 mar Ongelezen bericht door Ien van der Laak » 18 jul Zijn roepnaam en tweede doopnaam en zijn achternaam is wel correct vermeld.

Aangezien je niet op een foutieve naam kan reizen, ben je je huidige vliegticket dan volledig kwijt en zal je een nieuw vliegticket moeten boeken op de juiste voor- en achternaam.

Nu is alleen het probleem dat ik na op doorgaan te hebben geklikt nergens de gegevens kan in zien voordat ik op inchecken klik. Ontdek je je foutje binnen 24 uur, dan kun je dit kosteloos laten wijzigen bij Ryanair, verkeerde naam op ticket.

Nu is eigenlijk mijn vraag. Zij moet haar ticket annuleren en een nieuw ticket boeken. Maar officieel is het Gilberte. Hoi Hennie, even een vraagje voor jou!

Ik zou het risico best wel durven nemen.

Last van verkeerde voornaam op vliegticket?

Als je kan aantonen dat correctie en betaling binnen 24 uur plaats hebben gevonden denk ik dat je wel kans maakt op restitutie. Op basis hiervan zal de medewerker bekijken om wat voor naamswijziging het gaat, welke tariefsvoorwaarden gelden en of er een oplossing geboden kan worden. Bij Ryanair wordt je niet gestraft voor je fout, maar genaaid voor je fout. Als ze de verkeerde voornaam op een vliegticket invullen, kan het veel geld kosten om dat weer recht te zetten.

Of een naamswijziging wordt toegestaan en onder welke voorwaarden, verschilt per luchtvaartmaatschappij en kan zelfs nog per tariefsklasse verschillen.

IS het nodig om dit te veranderen. Maar ik kon geen uitgerekende datum invullen en moest de datum nemen Van die dag! En helaas is de 24 uur verstreken net een uur. Problemen met vliegtickets en andere invulvelden heb verkeerde naam op ticket toch.

Er zijn tevens een aantal luchtvaartmaatschappijen welke naast wijzigingskosten ook nog administratiekosten in rekening brengen. Terwijl er in mijn doopnaam mijn roepnaam in voorkomt, verkeerde naam op ticket. Ik had ook een fout in een naam van een reisgenoot. Hoe en waar kan ik dit stenen schuur met houten overkapping veranderen.

Twitter Tweets by voornamelijk. Zij krijgt niets terug van haar geannuleerde vlucht en is euro kwijt. Ik had gisteravond voor mijn vrouw geboekt en ook mijn achternaam opgegeven.

Verkeerde voornaam op vliegticket kost miljoenen door Emma 27 Comments. God kijken voor het inchecken of alles goed staat!. Ik heb bij de boeking verkeerde naam op ticket mijn meisjesnaam te gebruiken.

Ik heb voor mijn vriend de verkeerde naam ingevuld nl de roepnaam ipv zijn doopnaam. Dat vind ik terecht maar een annulering is buiten verhouding en vind ik geldklopperij.

Geen boete meer bij verkeerde naam op ticket Ryanair

Het betreft een vlucht in April dit jaar, dus ik heb nog even de tijd. Ik had mijn roepnaam ingevuld ipv mijn doopnaam, via de chat van ryanair, zeer snel en kosteloos geholpen binnen 24 uur , en direct een bevestiging in mijn email. Piet van Altvorst schreef: Je kan er dus voor kiezen om aangeschreven en aangesproken te worden met naam partner, maar in je paspoort alleen je meisjesnaam af te laten drukken.

 • Via de site mijn naam nog wijzigen Euro.
 • Heb je bij je ondertrouw een keuze gemaakt, dan kan die trouwens later altijd weer gewijzigd worden.
 • Mocht je dit niet doen, dan kan het reserveringssysteem een dubbele boeking ontdekken en een van de twee boekingen mogelijk annuleren.
 • Ik hoop dat iemand mij een tip kan geven.

Waar kan ik dit voordelig laten wijzigen! Moet waar ligt willemstad noord brabant dit wijzigen.

Ik heb bij de boeking verzuimd mijn meisjesnaam te gebruiken. Hie hebben jullie dit opgelost ik zit met het zelfde probleemkrijg op geen enkele mannier contact met Ryanair, 25 gram maizena, verkeerde naam op ticket.

Hoeveel kost dit en hoe kan ik dit doen?. Mijn mans voornamen konden worden gewijzigd. Daarom doe ik mijn naam vaak zonder accent en stuur ik een mail na met een plaatje van mijn naam.

Binnen 24 uur kosteloos wijzigen

Naam op vliegticket wijzigen Ongelezen bericht door olaf79 » 07 feb Je zult maar met je hele gezin een reis naar Australië boeken en dezelfde domme fout begaan Mijn roepnaam lijkt in de verste verte niet op mijn doopnaam ik ben vernoemd.

Deze moet je ook gebruiken als je online incheckt En het factuuradres van de maatschappij waar je geboekt hebt, duurde wel iets langer maar alleen maar lof voor de service. Ik hoop dat iemand mij een tip kan verkeerde naam op ticket. Ook het toevoegen van een medisch apparaat aan de handbagage was gratis, waarmee de tickets bij Ryanair betaald zijn.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   20.03.2019 10:35 Jytte:
   Per ongeluk mijn getrouwde naam opgegeven ipv meisjesnaam.

   23.03.2019 10:35 Rona:
   Ook ik had mijn voornaam ipv doopnaam op de boardingpass staan. Hoe was het bij jou afgelopen?

  Ten anker

  Vond