• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Nieuwe hoes maxi cosi priori

Gegevens
Gemaakt door: 15.03.2019
Auteur: Connor
Bekeken: 801

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Kies je kleur Vele jaren te gebruiken c.

Joedoe 25 juni Ik raad dit product aan. Corrie Oudenbosch 13 februari Ik raad dit product aan. Ze heeft al meerdere keren uurtjes heerlijk geslapen onderweg. Vind alleen de gordel wat lastig sluiten maar goed dit moet ook niet makkelijk gaan anders krijgt je kleine hem ook makkelijk open. Nicky89 20 juni Ik raad dit product aan. Melissje 31 mei

Aisto 22 mei Ik raad dit product aan. Stevige en veilige stoel, nieuwe hoes maxi cosi priori, relatief makkelijk te de- en monteren en handige verstelbare rugleuning! Ok onze zoon zit hoger in de Tobi en de stoel heeft ook net een wat degelijkere afwerking bijv. Je kan dan samen met andere jonge moeders of moeders in sp gezellig shoppen voor mooie Sibble producten met flinke kortingen.

Hele fijne autostoel, zeer makkelijk te bevestigen in de auto en zeer degelijk.

Kabouterbas Gemert 27 juni Ik raad dit product aan. Ook het losmaken van de hoes is geen probleem en het enige wat om aandacht vraagt is het verhogen van de schouderbandjes die eerst na het bekijken van een instructiefilmpje realiseerbaar was zonder het e.
 • Mijn dochter zit er heerlijk in. Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund.
 • Fatje Boom 7 maart Ik raad dit product aan.

Productbeschrijving

Fijn stoeltje maar geen dikke bekleding. Alleen de riempjes verstellen werkt niet zo handig verder prima stoel. Enkel het installeren van de gordels moet je door hebben.

Ook zijn dr riempjes makkelijk losser en weer strakker te zetten door een lipje in te drukken. Geen verstelbare hoofdsteun, wat erg jammer is en 4 zitstanden ipv 5 bij de tobi.

Voor een correcte installatie, bekijk de uitgebreide instructies.

 • Het stoeltje is heerlijk comfortabel dankzij de ergonomische zitting, en biedt optimale veiligheid voor je kindje. Bleu59 17 april Ik raad dit product aan.
 • Goede kwaliteit slaapstand comfortabel makkelijk in de auto te plaatsen. Noor15 17 oktober Ik raad dit product aan.

Geschreven bij Maxi Cosi Priori SPS - Autostoel nieuwe hoes maxi cosi priori Cave prima in gebruik goede zit en makkelijke gebruiksaanwijzing ons kleinkind zit heerlijk en veilig. De stoel is er makkelijk in te zetten met de gordel.

JdeW88 17 december Ik raad dit product aan. Goede kwaliteit en het geeft mij vooral een veilig gevoel voor de peuter. Goede stoel voor relatief weinig geld.

Houdt je peuter koel

Forward Baarn 2 oktober Ik raad dit product aan. Voor mijn gevoel vliegt deze stoel nog de halve auto door bij een aanrijding. MissIsa04 Vlissingen 24 oktober Ik raad dit product aan. Ze vind het heerlijk.

De opmerking dat deze gaat pluizen herken ik helemaal niet. Chantaldv33 Almelo 7 maart Ik raad dit product aan. Ideaal voor kleintjes die net niet meer in hun maxi-cosi kunnen. Conditie Nieuw Nieuw   1. Goed autostoeltje voor een nog betrekkelijk redelijke prijs. Franzien Sneek 1 mei Ik raad dit product aan.

Houd je kindje koel

Heel in het kort kan ik zeggen dat de stoel aan de verwachtingen voldoet. SDvanDijk Landgraaf 2 juli Ik raad dit product aan. Ik vond dit zelf een beetje demotiverend om mijn extra hoest regelmatig er af te halen voor een was.

Hij zit heerlijk om zich heen te kijken en te genieten van zijn speeltje die hij bij zich heeft. Heel makkelijk in gebruik. Vlot erin, vlot eruit. Ik twijfelde eerst over dit stoeltje. Dree86 28 mei Ik raad dit product aan. De stoel is er makkelijk in te zetten met de gordel, nieuwe hoes maxi cosi priori. Echt de moeite waard deze investering. Feenoah 29 augustus Ik raad dit product aan.

Hulp nodig bij het kiezen?

Hij is voor een klein bedrag op te halen omdat er een stukje van het randje af is. Met vriendelijke groet, Bol. De ligstand is voor een volkswagen up niet heel handig.

In het garantiebewijs staat waar je precies recht op hebt. Maar voor de rest helemaal top. Voor een correcte installatie, bekijk de uitgebreide instructies.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   23.03.2019 20:09 Katie:
   Tessa 3 april Ik raad dit product aan.

  Ten anker

  Vond