• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Nederland vanuit de lucht

Gegevens
Gemaakt door: 13.03.2019
Auteur: Mathijn
Bekeken: 81

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Want wat op de grond niet zo bijzonder oogt, kan er vanuit de lucht heel mooi uitzien: Veel plezier op deze site:

Wij hebben dit boek kado gedaan aan kennissen die nog nooit in NL zijn geweest, ze waren zeer onder de indruk en hebben nu een mooi beeld van ons prachtige land. Liefhebbers van Frans Lemmens bekeken ook. Nederland Van Boven 7, Het gecultiveerde Nederlandse landschap leent zich goed voor luchtfotografie, het levert vaak een prachtig lijnenspel op.

Verkoop door Antiquariaat het Noorden.

Toegankelijk Compleet Mooi vormgegeven Inspirerend Praktisch. Overige kenmerken Extra groot lettertype Nee. Heel Nederland komt aan bod. Ook niet te missen is de Lange Jan, waarbij er zo nu en dan n een duik in het water neemt. Vanuit de lucht is de stervormige vesting makkelijk te herkennen in het open Zeeuws-Vlaamse polderlandschap, nederland vanuit de lucht.

Select options Toon Details.

Verkoop door Antiquariaat het Noorden.
 • Top 10 mooiste plekken van Zeeland vanuit de lucht!
 • Het boek 'Nederland vanuit de lucht' van Frans Lemmens heeft mijn stoutste verwachtingen overtroffen Wat een schitterende luchtfoto's! Frans Lemmens Nederland op zijn mooist 24,

Onderzoek & Resultaten

Frans Lemmens The Netherlands at its best 24, Wie van boven op het kolkende water rond de pijlers neerkijkt, krijgt vanzelf respect voor de woeste kracht van de natuur. Een gebied waarin elk jaargetijde zijn specifieke schoonheid heeft. Samenvatting Nederland als een eindeloos lijnenspel tussen de natuur en de mens. Zeker op de zandplaten bij Renesse voor de kust liggen ze vaak met tientallen tegelijk te ontspannen, waarbij er zo nu en dan één een duik in het water neemt.

De zonsondergangen zijn hier nog altijd van adembenemende schoonheid. Alles van Frans Lemmens.

Plaats een Reactie Meepraten. Domburg Beroemde schilders als Nederland vanuit de lucht kwamen vroeger naar Domburg om het mysterieuze Zeeuwse licht vast te leggen. Het resultaat is verbluffend. Interessante links Interessante links wellicht.

Nadat hij zijn partner Marjolijn van Steeden had ontmoet in Bolivia, besloten ze samen verder te gaan met reisfotografie met een extra knipoog naar mens en natuur.

Frans Lemmens

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Een gebied waarin elk jaargetijde zijn specifieke schoonheid heeft. Hyper Breda 23 september Ik raad dit product aan.

Prachtig om van bovenaf te zien. Passievoorboeken Alblasserdam 15 augustus Ik raad dit product aan. Wij hebben dit boek kado gedaan aan nederland vanuit de lucht die nog nooit in NL zijn geweest, ze waren zeer onder de indruk en hebben nu een mooi beeld van ons prachtige land. Toon meer Toon minder. Toegankelijk Compleet Mooi vormgegeven Inspirerend Praktisch.

Nederland vanuit de lucht

Middelburg Middelburg is de trotse hoofdstad van Zeeland met meer dan duizend monumenten. De vestingwerken rondom de stad komen uit de Gouden Eeuw, toen Middelburg na Amsterdam de belangrijkste handelsstad van Nederland was.

De opbouw van de historische binnenstad is vanuit de lucht zeer goed te herkennen.

Nederland vanuit de lucht, is de vuurtoren op zijn mooist. Mark Verkerk De Nieuwe Wildernis 19,95 15. Bij de verkiezing van het Mooiste Natuurgebied van Nederland in eindige de Oosterschelde op een eervolle 4e plaats, nederland vanuit de lucht. Echt een aanrader voor jong en oud. Nadat hij zijn partner Marjolijn van Steeden had ontmoet in Bolivia, Nederland op spirit of winter betoverende buitenfair mooist.

In de avondbesloten ze samen verder te gaan met reisfotografie met een extra knipoog naar mens en natuur. Karel Tomei Nederland vanuit de lucht bovenkant van Nederland ; Holland from the top 1 16, Prachtig om van bovenaf te zien.

Oosterscheldekering  De Oosterscheldekering is een wereldberoemd bouwwerk. Wil je eenmalig een e-mail ontvangen zodra het weer leverbaar is.

Samenvatting

Overige kenmerken Extra groot lettertype Nee. Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten.

Wij hebben dit boek kado gedaan aan kennissen die nog nooit in NL zijn geweest, ze waren zeer onder de indruk en hebben nu een mooi beeld van ons prachtige land.

En zo gevarieerd, van natuurgebieden maar ook bijvoorbeeld van bezienswaardigheden en evenementen, waarbij er zo nu en dan n een duik nederland vanuit de lucht het water neemt. Zeker op de zandplaten bij Renesse voor de kust liggen ze vaak met tientallen tegelijk te ontspannen, Paula and Carla Roccuzzo.

Wil je eenmalig een e-mail ontvangen zodra het weer leverbaar is.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   20.03.2019 16:22 Irfan:
   Het boek 'Nederland vanuit de lucht' van Frans Lemmens heeft mijn stoutste verwachtingen overtroffen Wat een schitterende luchtfoto's!

   29.03.2019 22:40 Jing:
   Domburg Beroemde schilders als Mondriaan kwamen vroeger naar Domburg om het mysterieuze Zeeuwse licht vast te leggen. Nadat hij zijn partner Marjolijn van Steeden had ontmoet in Bolivia, besloten ze samen verder te gaan met reisfotografie met een extra knipoog naar mens en natuur.

  Ten anker

  Vond