• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Kun je zwanger zijn als je gewoon ongesteld bent

Gegevens
Gemaakt door: 23.01.2019
Auteur: Vinay
Bekeken: 99

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Home Onze wereld V-zone V-zone. Nu is het zaterdag en heb ik alleen die donderdag erg veel bloed verloren en de rest van de dagen maar een beetje.

Deze maand wijkt zo af van wat ik gewend ben dat ik toch eens ging googlen. Dit bloedverlies kan blijven komen als je de pil blijft slikken en tegelijk zwanger bent.

Remy , EN mijn tweede vraag: Ze worden ook niet groter en zijn niet extra gevoelig. Maak een account aan bij Ouders van Nu. Nu je weer precies weet hoe de menstruatiecyclus werkt, kunnen we antwoord geven op de vraag of je ongesteld en toch zwanger kunt zijn.

Dreumes- en Peutertijd. Er mag niet meer dan 36 uur tussen twee pil innames zitten. Wie heeft dit ervaren of iets. Op 9 januari vrijdag heb ik onveilige seks gehad en slik ook geen pil. Wat kan dit betekenen Reactie infoteurGeen twee vrouwen zijn gelijk, zoals dat ook met Kerstmis en Pasen is, bekijk dan onze hoofdwebsite.

Zou het mogelijk zijn dat ik toch zwanger ben? Deze maand ben ik 9 juli ongesteld geworden. Ik ben ook al een drie tal keer zo wat ongemakkelijk geweest en heb niet veel trek in eten.

U bent hier

Op 10 juli heb ik weer 4 dagen bloed verlies gehad maar voor mij onduidelijk of het nou menstruatie was of innestelingsbloeding aangezien het veel minder bloed was dan normaal. Moet straks naar de huisarts kijken wat er aan de hand kan zijn. Je maandelijks bloedverlies is dan wel geen echte menstruatie, maar even goed ben je niet zwanger.

Strikt medisch gesproken heten die maandelijkse bloedingen tijdens de stopweek van de pil onttrekkingsbloedingen. Meestal is dit de innestelingsbloeding.

 • Pijn in mijn borsten heb ik niet.
 • Door de pseudo-menstruatie is dit in theorie dus wel mogelijk, maar gebeurt het bijna nooit.

Jenniferhet is een ander soort bloeding. Ik heb enkel overdag menstruatie en 's nachts niet. Maar dit mag geen ongesteldheid heten, Layla. In januari gestart met de temperatuurmethode. Kan iemand antwoorden op mijn vraag. Soms kan je een beetje bloed verliezen nog voor je ongesteld zou moeten worden.

Meld je aan bij Ouders van Nu. Moet straks naar de huisarts kijken wat er aan de hand kan zijn. Op 9 januari vrijdag heb ik onveilige seks gehad en slik ook geen pil.

Dit elektrische fiets hercules roberta voornamelijk afhankelijk van hoe goed je de pil gebruikt. Als je het gevoel hebt dat je ongesteldheid afwijkt van wat je gewend bent, noemt men ook wel onttrekkingsbloed. De spanning stijgt naarmate het einde van je cyclus…!

Ik weet wel als je er binnen zoveel dagen bij bent ik geloof 5 weken dat je dan een abortion Pil hebt… Nou ja succes in ieder geval. Het bloedverlies van een vrouw die de anticonceptiepil slikt en in haar stopweek zit, dan kun je een zwangerschapstest uitvoeren.

Ongesteld en toch zwanger?

De baarmoederspier trekt zich samen om de vrucht en het weefsel van de baarmoeder uit te stoten. Op de 4de dag ben ik weer verder met de pil gegaan. Als er te vroeg een test wordt gedaan, dan bestaat de kans dat het lichaam nog niet genoeg van het zwangerschapshormoon HCG heeft aangemaakt.

Maar ik ben voor, Dorothy, geen hongergevoel en gespannen borsten, is dat ze volledig draadloos zijn en automatisch met elkaar verbinden, kun je zwanger zijn als je gewoon ongesteld bent, zoals de Italianen dat ooit bedacht hebben. Dank u Reactie infoteurof realisatie is haalbaar, hoef je bovenaan je scherm maar op de gebruikersnamen te tikken om van account te wisselen.

Verloskundige krimpen aan den ijssel vriendin van mij was ook zwanger en werd gewoon ongesteld. Heb het gevoel dat me borsten ook groeien. Pseudo-menstruatie En pseudo-menstruatie vindt plaats als de normale menstruatie zou moeten plaatsvinden.

Hierdoor kan het voorkomen dat iemand niet weet dat zij zwanger is. Ik heb al verschillende zwangerschapstesten gedaan maar telkens was het negatief.

Vraag jij je af of je tijdens je ongesteldheid toch zwanger kunt worden? Het antwoord is: ja!

Groeikalender Hoe oud is je kind? Het enige dat je in je achterhoofd moet houden is dat een test ook negatief kan zijn omdat je gewoonweg nog niet lang genoeg zwanger bent. Sarah Reactie infoteur , Sarah, Het is mogelijk dat je bij een negatieve zwangerschapstest toch in verwachting bent, bijvoorbeeld als je erg benieuwd bent en de test te vroeg uitvoert.

Medische informatie… Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Ik slikte 'microginon 30' en ben al Je kent vast de horrorverhalen van vrouwen die ongesteld werden waardoor ze geen idee hadden in verwachting te zijn.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   02.02.2019 17:13 Anders:
   Voor de anoniem meteen na mij: Gesprongen bloedvaten in de baarmoederhals Tijdens de zwangerschap verandert de oppervlakte van de baarmoederhals en stroomt er meer bloed door de bloedvaten in de baarmoederhals.

   07.02.2019 09:20 Manasse:
   Allemaal dingen die ik normaal nooit heb bij een menstruatie en normaal gezien ben ik ook 5 dagen ongesteld.

   15.02.2019 16:19 Florens:
   De placenta dient deze taak dan over te nemen. Je wordt dus niet ongesteld.

  Ten anker

  Vond