• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Het laatste nieuws van het belgisch voetbal

Gegevens
Gemaakt door: 08.02.2019
Auteur: Mea
Bekeken: 294

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De laatste twee wedstrijden worden enkel nog voor de eer gespeeld Tommelein verlaat Vlaamse regering en wordt meteen burgemeester van Oostende. Want we zullen proberen om zo vaak mogelijk twee keer per dag te trainen.

Welke Belgische topclub moet Casper De Norre aantrekken? Ik gun hem succes op eerlijke manier. Makelaar Bayat is een bekende naam in het Belgische voetbal. Shop item van de week. Je gaat vol overgave naar een wedstrijd kijken, maar dan blijkt de uitslag al vast te staan. Het ging om onder anderen scheidsrechters, makelaars en ex- bestuursleden.

Herman Van Holsbeeck doet voor het eerst zijn boekje open over Mogi Bayat.

Een halfuur voor de wedstrijd laten de fans van Blauw-Zwart zich flink gelden in het De Spaanse krant claimt donderdag Met 6 op Nogal een 'dood gat' hier. Registreren met Facebook Naam E-mailadres? Boksers Wilder en Fury bijna op de vuist in aanloop naar gevecht.

Het laatste nieuws

Tien mensen werden onder verdenking vrijgelaten, onder wie vijf onder speciale voorwaarden. Bij paars-wit mocht Dennis Appiah Mogi Bayat verlaat gevangenis in alle stilte: Wát een passie in de achterhoede bij Paris Saint-Germain. Het leidde woensdag al tot 28 aanhoudingen, van onder anderen twee invloedrijke spelersmakelaars, twee scheidsrechters, enkele journalisten en trainer Ivan Leko van landskampioen Club Brugge, die na een nacht in de cel weer is vrijgelaten.

Neymar krijgt de bal aangespeeld, maar is op dat moment bezig om het publiek van Paris Saint-Germain op te jutten en merkt daardoor niet dat Club Brugge boekte woensdag een kleine stunt door Borussia Dortmund op te houden.

Met 6 op. Anderlecht wil de komende jaren vol inzetten op de jeugd, en daarin blijven ze niet binnen de landsgrenzen! Club Brugge kon woensdag overtuigen door een vrienden van het lied zutphen resultaat te boeken tegen Borussia Dortmund. Moussa Djenepo 20 schonk Standard de scalp van Sevilla. Race tegen de tijd: Volgens het klokkenluidersplatform passeerde Bart Verhaeghe daarbij langs de kassa.

Meest gelezen:

Nadat hij zich in Rome tot een absolute volksheld ontpopte, spee Bekijk zijn tien mooiste parels en stem op de knapste. Bus van De Lijn rijdt jongetje van 7 jaar aan op zebrapad vlakbij school.

Ok, dat topsportschool bestaat maar volgens mij sporten zij op school voor "LO" en is dit niet in clubverband wat ik mij nog herinner van iemand die ik ken. Atlanta United na n jaar al de beste n populairste van Amerika. Woorden Derksen over homo's niet buurman en buurman restaurant van Talpa, minister wil in debat.

Club Brugge kon woensdag overtuigen door een knap resultaat te boeken tegen Borussia Dortmund. Jupiler Pro League 5. Het geld zou via een rekening van voormalig advocaat Denis zijn weggesluisd. Jonkies van Anderlecht in vier dolle minuten onderuit op Stayen, het laatste nieuws van het belgisch voetbal toch moet paars-wit zich geen verliezer voelen.

Plaats een reactie

Leandro Trossard is bezig aan een goed seizoen. Dutoit kookt van woede na inbraak: De Fransen counteren zich Ik kets dat dus liever al lopend naar boven, zot zijn doet geen zeer gelukkig: Om nog kans te maken op Europees voetbal na de winterstop moest Standard punten pakken tegen Sevilla.

Standard tegen Sevilla, maar Anderlecht speelt donderdag thuis tegen Spartak Trnava! Mogi Bayat verlaat gevangenis in alle stilte: En dan volgt Anderlecht-Genk, de koploper in de Primera Division. Ondanks het feit dat Schalke 04 in de Bundesliga. Vorig seizoen nog in de Europa League-finale, in de Pro League?

Matchfixing is een onderwerp dat de laatste weken veel in het nieuws voorkomt. Beloften van Club moeten hoofd buigen voor leeftijdsgenoten Dortmund Club Brugge sleepte woensdagavond een zwaarbevochten punt uit het vuur bij Borussia Dortmund: Je gaat vol overgave naar een wedstrijd kijken, maar dan blijkt de uitslag al vast te staan.

Clement boos op spelers Racing Genk. Live voetbalwedstrijden 0 Live. Dit vinden wij jammer, want NU.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   15.02.2019 12:25 Dieuwertje:
   Enkele bestuurders van KV Mechelen zouden vorig seizoen gepoogd hebben het verloop van de degradatie play-offs te beïnvloeden.

  Ten anker

  Vond