• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Eiken salontafel met stalen onderstel

Gegevens
Gemaakt door: 19.01.2019
Auteur: Moreno
Bekeken: 125

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Minder dan 50 cm  Breedte: Dit ontwerp is een combinatie van hout en staal wat met elkaar verbonden is met grote bouten maar liefst 40mm dik. Deze tafel is net als de andere tafels in elke afmeting verkrijgbaar.

Maar mocht de afmeting die u wilt hier niet bij staan is dat meestal geen enkel probleem. Sloper Op aanvraag van deze klant hebben we een tafel gemaakt van sloophout.

Deze unieke stoere tafel is zeer geschikt om in een oogwenk en zonder inspanning van normale eettafel naar sta tafel te transformeren. Hierdoor kan namelijk de zitruimte bij deze tafel optimaal worden…. Dit ontwerp is een combinatie van hout en staal wat met elkaar verbonden is met grote bouten maar liefst 40mm dik. De belijning van het metalen V-onderstel is niet alleen een lust voor het oog, maar ook bijzonder praktisch.

Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen.

Robuuste eiken wandplanken, boekenplanken hout, vestingen en kastelen zijn overal te vinden. Kijk even onder massieve bankjes. Op de foto ziet u de tafel Statig.

Elke tafel is uniek en heeft een andere afmeting. Op aanvraag van deze klant hebben we een tafel gemaakt van sloophout.

De bridge, we hebben deze tafel ook met tussenbalk en schoor, zoals je ziet zijn die niet nodig om een mooie tafel te maken.

Het kan natuurlijk ook met een ander formaat koker. Strakke Staalplaat Dit stoere strakke en stijlvolle ontwerp past in ieder interieur Het onderstel op de foto is zwart gepoedercoat maar kan in elk gewenste kleur voor u geleverd worden. Contact Over ons Vacatures. Alle bladen zijn uniek. De tafel op de foto heeft een blad van 6cm…. Het HEA onderstel kende u uiteraard al van ons, maar nog niet in deze uitvoering!

 • Stalen H-balken Een gouden oude! Deze tafel is net als de andere tafels in alle afmetingen verkrijgbaar.
 • Lees dus ook hun privacyverklaringen. Het boomstamblad is natuurlijk uniek, maar zoals u op onze website gezien heeft hebben wij meer unieke bladen!

Strakke Staalplaat Dit stoere strakke en stijlvolle ontwerp past in ieder interieur Het onderstel op de foto is zwart gepoedercoat maar kan in elk gewenste kleur voor u geleverd worden. Weer een mooi rond exemplaar, de vraag naar dit model groeit elke week. Deze tafel 'zweeft' als het ware op zijn onderstel zie detailfoto. Stoere salontafel waarbij eiken salontafel met stalen onderstel ipad mini laadt niet op aan computer word met een stoer stalen onderstel van 4x4cm dikke stalen kokers.

De mooie kwasten en noesten in het eikenhout zorgen voor een prachtige rustieke uitstraling.

Beschrijving

Deze tafel is van eetkamertafel heel gemakkelijk te draaien naar bartafel, ideaal dus! Deze tafel is echt een prachtig exemplaar! We geven hierbij prioriteit aan advertenties die door meerdere bezoekers zijn gemeld.

De tafel op de eerste foto is behandeld en heeft een blad van 7 cm. De prijs van de poedercoating zit bij deze tafel standaard bij de prijs inbegrepen. Eigen bezorgservice Ons assortiment theorie roos van leary pdf grotendeels compleet gemonteerd geleverd door onze eigen chauffeur.

Natuurlijk kan het blad in alle gewenste uitvoeringen en maten, eiken salontafel met stalen onderstel. Dubbele kruispoot asymetrisch staal Deze tafel is een mooi voorbeeld van onze flexibiliteit.

Deze eikenhouten salontafel Brent met v-groef stelt u zelf naar wens samen.

Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app. Deze tafel is echt een prachtig exemplaar! Maar mocht de afmeting die u wilt hier niet bij staan is dat meestal geen enkel probleem.

Je hebt geen "last" van een poot op de hoek van de tafel. Dit vinden wij persoonlijk een hele mooie tafel. Het eiken blad wordt gemaakt van onze rustiek eikenhouten planken. De klant had al salontafels met een dergelijke poot en vroeg of eiken salontafel met stalen onderstel zoiets ook onder de tafel konden maken.

De lengte en breedte van de tafel zijn wederom onbegrensd. De kleur is dus de natuurlijke kleur, niet die van de behandeling. De prijs geldt voor een bekant recht blad, geen boomstam.

Telefonisch bereikbaar op dinsdag t/m zaterdag van 09:00 tot 17:00

Deze tafel is van eetkamertafel heel gemakkelijk te draaien naar bartafel, ideaal dus! Strakke Staalplaat Dit stoere strakke en stijlvolle ontwerp past in ieder interieur Het onderstel op de foto is zwart gepoedercoat maar kan in elk gewenste kleur voor u geleverd worden.

Deze tafel heeft een symmetrisch stalen onderstel, een dubbele kruispoot.

V-onderstel Dit vinden wij persoonlijk een hele mooie tafel. Ontworpen door onze tafelspecialist, vervaardigd door onze metaalbewerker en natuurlijk ook verkrijgbaar met een strak tafelblad, and one secret that some people are dying to keep and others are killing to protect. Advertenties van adverteerders in hetzelfde postcodegebied worden gegroepeerd weergegeven.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   25.01.2019 16:31 Anneli:
   Dubbelkruis symmetrisch Deze tafel heeft een symmetrisch stalen onderstel, een dubbele kruispoot.

   26.01.2019 09:03 Rokus:
   A — onderstel, set van 4 losse poten, U — onderstel, vierkant — onderstel, X — onderstel, Z — onderstel. Tafels met een letter, de letter Y.

  Ten anker

  Vond