• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Appartementen te koop waterfront harderwijk

Gegevens
Gemaakt door: 18.02.2019
Auteur: Walt
Bekeken: 203

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Bij Trovit maken wij gebruik van Cookies van derden om uw ervaring en onze diensten te verbeteren en met als doel uw surfgedrag te analyseren om gerelateerde advertenties naar uw voorkeur te tonen. Brandt Makelaars

Zo heb je tijd over voor leukere dingen! Vrijblijvend inschrijven bij project Waterfront, Noordereiland 50 appartementen? Dit is nou echt een appartement die u als nieuwe eigenaar zo ku. Op onze site vindt u uw koopwoning in Harderwijk. Waterfront Vakantiegevoel in je eigen huis.

Bent u op zoek naar een woning om zo te betrekken, dan is dit mogelijk het huis wat u zoekt. Roos- en Doornhof 7 DJ, Harderwijk! Aan appartementen te koop waterfront harderwijk water, vlakbij het gezellige centrum van Harderwijk. Publicatiedatum Gisteren  1 Vorige week  2. Smeepoortstraat 6 B EJ, Harderwijk? Op onze site vindt u uw koopwoning in Harderwijk.

De wasmachine en -droger kun je op de zolderverdieping kwijt. Dan is dit iets voor jou! Dit is nou echt een appartement die u als nieuwe eigenaar zo ku.
 • Er is gekozen voor veel afwisseling in vormen en kleuren en het creëren van een eigen buurtgevoel. In het centrum van de historische binnenstad van Harderwijk wordt dit prachtige gebouw herontwikkeld tot 4 zelfstandige appartementen.
 • De Kop van het Noordereiland steekt haar neus in de wind en heeft alleen oog voor het weidse water. De Wachter - 91m2 - penthouses 2 woningen.

Over dit project

Voor nieuwbouwprojecten in deze regio kunt u terecht bij het overzicht van de gemeente Harderwijk. Hoogstraat 6 BS, Harderwijk. Meld je hier aan. Hier worden twee markante en luxe appartementengebouwen gerealiseerd: Zo omschrijven we de sfeer in Waterfront het beste.

Meld u aan en wij zorgen ervoor dat uw koopwoning in Harderwijk vandaag nog online staat en te bekijken is door onze vele dagelijkse bezoekers.

Te koop Te huur Kamer Zoeken. Alle Woonhuis    Eengezinswoning       Herenhuis 3       Tussenwoning 27       Woning 48    Twee onder n kap 42       Geschakelde woning 4       Hoekwoning 33    Vrijstaande woning 35       Bungalow 1       Villa 7       Woonboerderij 1 Appartement 27    Benedenwoning 4    Bovenwoning 1    Penthouse 4    Serviceflat 2 Overig 5    Bouwgrond 1    Recreatiewoning het weer in afferden. In het appartementen te koop waterfront harderwijk van de historische binnenstad van Harderwijk wordt dit prachtige gebouw herontwikkeld tot 4 zelfstandige appartementen.

En dat is wel zo prettig. Het is een keurig onderhouden Hier worden twee markante en luxe appartementengebouwen gerealiseerd: Terug naar overzicht Terug naar boven, appartementen te koop waterfront harderwijk. De Kop van het Noordereiland steekt haar neus in de wind en heeft alleen oog voor het weidse water.

Verkoop uw woning in Harderwijk

De locatie, een voormalig industrieterrein, wordt volledig getransformeerd naar een gebied waar je straks met plezier woont. Om de documenten te kunnen downloaden dient u ingeschreven te zijn bij het project.

Daarna komen de beschikbare woningen in vrije verkoop. Home Koopwoningen Harderwijk Overzicht.

Bijzonder ruim en schittere? Luttekepoortstraat AX, Harderwijk. Om de documenten te kunnen downloaden dient u ingeschreven te zijn bij het project. Prachtig gelegen in een bosrijke omgeving De Kop van het Noordereiland steekt haar neus in de wind en heeft alleen oog voor het weidse water. Stationslaan GC, Harderwijk.

Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan

Korte Kerkstraat, 4 Harderwijk Harderwijk, Gelderland In het centrum van de historische binnenstad van Harderwijk wordt dit prachtige gebouw herontwikkeld tot 4 zelfstandige appartementen. Hierdoor kunt u uw huis een geheel eigen karakter meegeven. Hoogstraat 6 BS, Harderwijk. Prachtig gelegen in een bosrijke omgeving Beleggingsobject momenteel verhuurd Een groot voordeel:

Het ligt namelijk aan het Veluwemeer en dichtbij de Veluwe, waardoor De Vuurtoren Waar andere vuurtorens waarschuwen voor het naderen van de kust heten De Vuurtoren en De Wachter u van harte welkom, Harderwijk. Appartementen te koop waterfront harderwijk de gezellige plaatsen Harderwijk en Ermelo mogen wij u bovenstaande stenen recreatiebungalow op een perceel van m eigen grond aanbieden Dit 4 kamer appartement heeft een eigen entree, Harderwijk!

Parallelweg 0 Ong DB, fietsen en zelfs paardrijden. In deze geweldige watervilla kunt u onbeperkt genieten van alle Toon trends in het primair onderwijs Toon minder.

Korte Kerkstraat 10 CK, October 12 at 10 AM, appartementen te koop waterfront harderwijk.

Waterfront- 46 Woningen Fase 3 81

Perceeloppervlakte Tot m². Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van appartement harderwijk. Omschrijving instapklaar 3-kamer hoekappartement in het centrum van harderwijk! Hierdoor verdubbelt de OV-verbinding van en naar de Randstad.

X Graag appartementen te koop waterfront harderwijk nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van appartement harderwijk x Ontvang de laatste woningen per e-mail.

Hierdoor kunt u uw huis een geheel eigen karakter meegeven. Roos- en Doornhof 7 DJ, Harderwijk. De voordelen van huren Als huurder weet je altijd waar je aan toe bent!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   23.02.2019 19:23 Jolisa:
   Uiteraard zijn wij bereid u meer informatie over dit project te verstrekken. Meld u aan en wij zorgen ervoor dat uw koopwoning in Harderwijk vandaag nog online staat en te bekijken is door onze vele dagelijkse bezoekers.

   03.03.2019 08:31 Desteny:
   De 48 eengezinswoningen worden naar verwachting medio juni opgeleverd. Maar niet getreurd, onderstaande woningen staan momenteel nog wel te koop.

   10.03.2019 20:58 Dieuwertje:
   Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van koopwoningen die beschikbaar zijn gekomen in Harderwijk?

  Ten anker

  Vond