• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Sinterklaas en zwarte piet spelletjes

Gegevens
Gemaakt door: 12.03.2019
Auteur: Aysha
Bekeken: 892

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Pepernotenmemory - Fokkie en Lola. Lukt het jou om deze pientere Piet te verslaan tijdens het dammen, door de ene dam na de andere te halen en al zijn stenen van het bord weg te spelen? Paarden Doolhof Sinterklaas Spellen 4,2 Ameriko is de weg kwijt en jij moet hem helpen.

Hoeveel Pieten heeft de Sint? Dammen met Prof Piet! Repareer de stoommachine van het schip - Sint. Zoek de 4 verschillen. Repareer de staf van Sint - Sint.

Veel zie je al op dit Plein. In elk level wordt het moeilijker. Je kunt kiezen uit heel veel spelletjes! Peperpiet een nieuw spel dus. Val niet in de schoorsteen, maar zet het pakje ernaast neer. Even ontdekken hoe het werkt, sinterklaas en zwarte piet spelletjes. Pieten Sinterklaas Spellen 2,8 Leid de Pieten over de daken naar de schoorsteen met behulp van de opdrachten die je de pieten kunt laten uitvoeren.

Hoe verder je gooit hoe meer punten je krijgt. Draai de kaartjes om en kijk wat er op de achterkant staat: Zoek de Pepernoot Sinterklaas Spellen 2,2 Piet is zijn Pepernoot kwijtgeraakt, help jij hem met zoeken? Er zijn echter allerlei andere apparaten op de boot verstopt. Pakjes Kamer Sinterklaas Spellen 2 Probeer alle pakjes met een groen lint te pakken.

De pieten halen halsbrekende toeren uit op de daken. Sint Nicolaas Sinterklaas Spellen 3,6 Bezorg bij elke schoorsteen pepernoten en cadeautjes. Maar wat is het lastig om ze op de foto te krijgen zeg: Er zijn echter allerlei andere apparaten op de boot verstopt, sinterklaas en zwarte piet spelletjes. Rik zoekt het Pietenhuis. Volg met je muis de knipperende lijnen.

Gerelateerde categorieën

In deze letters zitten woorden verstopt. O kom er eens kijken. Hij heeft heimwee naar Spanje, en misschien kun jij hem een beetje opvrolijken. Val niet in de schoorsteen, maar zet het pakje ernaast neer.

Inpakmachine Sinterklaas Spellen 2,9 De Pieten maken het weer eens veel te dol en de inpakmachine slaat een beetje op hol. Hij is namelijk verdwaald. Zorg jij dat hij op tijd de schoorsteen bereikt.

Pakjes vangen met Sinterklaas Sinterklaas Spellen 3,1 Er komen allemaal pakjes uit de lucht vallen en is aan jouw sinterklaas en zwarte piet spelletjes samen met Sinterklaas al deze pakjes te vangen. Rollende Pepernoot Sinterklaas Spellen 5,2 Help Piet snel alle pakjes te pakken voordat hij wordt geplet door de giga pepernoot.

Topcategorieën

Hoe verder je gooit hoe meer punten je krijgt. Sinterklaas lootjes trekken, maar ook Kerstlootjes voor de kerst. Piet hangt aan een koord en moet telkens obstakels, zoals schoenen, vleermuizen en zakdoekjes wegslaan. Sinterklaas Spellen 1,4 Help!! Hij neemt af en toe een hapje van een chocolade letter.

Kan jij er een pakje uitschuiven. Pepernoten Kweken Sinterklaas Spellen 4. Zorg dat je de hartjes helften in elkaar zet. Piet proeft alles wat Amerigo krijgt, wel eerst voor. Je mag niet maar 11 tips gebruiken, sinterklaas en zwarte piet spelletjes. Ga snel achter de dieven aan om ze te pakken te krijgen. Pieten Sinterklaas Spellen 2,8 Leid de Pieten over de daken naar de schoorsteen met behulp van de opdrachten die je de pieten kunt laten uitvoeren. Help de cadeutjes inpakken.

Hij besluit om op zoek te gaan naar alle verloren chocoladeletters.

Gratis sinterklaas spelletjes

Wat rijmt op elaar? Zet springsinten neer en blokeer paarden om je pieten te helpen. Deze mogen natuurlijk niet door de machine heen.

Deze sinterklaas spelletjes zijn voor peuters en kleuters, kinderen en ook voor volwassenen? Sinterklaas Bubbels Sinterklaas Spellen 3,5 Schiet de voorwerpen op de juiste manier zodat je het hele veld leeg speelt. Hoeveel punten kan jij scoren in dit leuke pietenspel. Klik op de letters waar een hapje uit is?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   20.03.2019 01:16 Mutlu:
   Inpakmachine Sinterklaas Spellen 2,9 De Pieten maken het weer eens veel te dol en de inpakmachine slaat een beetje op hol. Chocoloper Sinterklaas Spellen 3 Dat ziet er lekker uit, een heel veld vol chocoladeletters!

  Ten anker

  Vond