• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Mees kees een pittig klasje hele film

Gegevens
Gemaakt door: 05.02.2019
Auteur: Mexx
Bekeken: 661

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ik vind dit einde raar en kort af. Thanks for telling us about the problem.

Sep 24, Larissa Vorenhout rated it really liked it. Mees Kees is hier een leuke variant op en het is met veel vaart geschreven. En ik kan me erg vinden in Tobias. Hij leert de kinderen slimme trucjes en geeft de kinderen les op een andere manier dan de juf die eigenlijk voor de klas staat.

Mees kees is een meester die erg jeugdig is. Echter, bij Mees Kees gebeurd dit tot een punt dat er amper gewerkt wordt.

Zelf lezen of voorlezen, een echte aanrader. Alles van Mirjam Oldenhave. Er zitten ook grappige stukjes in het verhaal. Ik ben zelf groot fan en het is voor mij ook een van de reden dat ik zelf juf wil worden. Wel is het erg jammer dat het boek niet detailgericht is. Toon meer Toon minder. Het boek is heel beeldend geschreven.

Oct 29, Lianne Harmsen rated it really liked it.

Mirjam Oldenhave

Het boek gaat over Meester Kees, die net begint aan zijn leerkracht carriëre. Tobias en zijn klasgenootjes moeten mees Kees nog leren hoe hij meester moet zijn.

Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Het begint al meteen met een klein grapje over dat de klas een nieuwe meester krijgt omdat de vorige zwanger was, of naja de juf dan. Het is zo herkenbaar.

Wat opvalt is dat de illustraties het verhaal erg goed ondersteunen, hier laten veel boeken nog al eens een steekje laten vallen.

Hij deed vakken die heel beeldend waren voor zijn leerlingen. Books by Mirjam Oldenhave. Ik vond het een leuk boek! Oct 25, Felicia rated it it was ok. Het boek wordt vertelt vanuit de ik-persoon door Tobias, een jongetje dat een goede band krijgt met mees Kees.

See a Problem?

Nieuwerkerk 4 januari Oct 29, Lianne Harmsen rated it really liked it. Het lijkt mij een leuk boek om voor te lezen omdat ik zalf ook nog stagiair ben.

Absolute topper onder de kinderboeken. Books by Mirjam Oldenhave. Hij pakt dingen op een hele andere manier aan? Je leest er snel doorheen. Terwijl ze les krijgen van de nieuwe meester doen de leerlingen allemaal leuke dingen.

Get A Copy

Voor mij persoonlijk is het ook makkelijk om me te verplaatsen in Mees Kees omdat ik zelf natuurlijk een mees wil worden. Je leeft twee dagen naar het bezoek van de meester van Mees toe en dan eindigt het ineens. Tobias boft met zo'n superleuke meester, zo eentje zou ieder kind wel willen hebben! De klas zit bomvol verschillende kinderen, dus ook verschillende idee en manieren. To see what your friends thought of this book, please sign up.

Oct 23, Anouska Blankman rated it really liked it. Sep 24, daarom komt er een meester voor de klas. Kees is nog jong en hij is nog bezig met de PABO. Aug 24, Amber rated it really liked it. Met woordgrapjes en herkenbare personages en ' problemen robert van den berg van saparoea in de klas. Hierdoor kan de klas beter beschreven worden, maar vooral aan aanstaande leraren.

De juf van Tobias is zwanger, Melissa de Groot rated it really liked it.

Samenvatting

Ik vond dit een heel leuk boek. Als de juf van de klas van Tobias op zwangerschapsverlof gaat krijgen ze een stagiair voor de klas, Kees. Goodreads helps you keep track of books you want to read.

Janneke Schotveld Superjuffie 1 - Superjuffie. Mirjam Oldenhave Mees Kees - Rekenspelletjes 6, Toon meer Toon minder.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   11.02.2019 00:27 Fleurtje:
   Een geweldig boek waar je vaak bij moet lachen maar soms ook natte ogen krijgt. Daarnaast hebben de kinderen in het boek allemaal een eigen karakter.

   19.02.2019 17:48 Thijn:
   Zelf lezen of voorlezen, een echte aanrader! Over dit boek heb ik eigenlijk niets negatief over te zeggen en ik kan niet wachten om meer van dit soort boeken te lezen.

  Ten anker

  Vond