• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Ik gebruik de pil maar ben niet ongesteld geworden

Gegevens
Gemaakt door: 14.03.2019
Auteur: Ramzy
Bekeken: 942

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ik slik ook de 20, heb ook antibtiotica gehad, wel seks gehad, maar toen de morning afterpil gehaald Sinds mijn puberteit heb ik last van hirsutisme vorm van overbeharing bij vrouwen en misschien zelfs eerder, maar toen was het opvallend. Ik ben 15 jaar en ben sinds mijn 14de ongesteld.

Sammy · Hoi ik had de 1ste van de maand ongesteld moeten worden, tis nu de 5de en ben nog steeds niet ongesteld, wat kan ik nu het beste doen? Wanneer je het tijdstip wilt veranderen is dat geen probleem! Ik heb beetje hetzelfde ben in december bevallen. Je wordt voor het eerst ongesteld! In sommige families komt dat vaker voor.

Heel veel sterkte toegewenst. Lady37 woensdag 13 mei Ik hoop dat er niks ergs is… Maar ja meis ik zou wel ff alles testen Veel succes! Lalala, dit is normaal, en wil je toch direct beginnen met boodschappen doen.

En nu ben ik nog niet ziek geworden.

Is het nu erg dat ik de pil wat te laat neem? Anne , En anders over een paar maanden ofzo toch even de huisarts bellen.

Sommige varianten van de pil zorgen ervoor dat je onregelmatig — of zelfs helemaal niet  — menstrueert. Stress Veel mensen en dus ook vrouwen onderschatten de invloed van stress op hun lichaam. Werkt de pil wel nu? S · Hallo, mijn vriendin probeert zwanger te worden nu hebben wij in augustus een inseminatie gedaan. Als je nog niet menstrueert, merk je misschien wel al dat je lichaam verandert.

En heb dinsdagavond de laatste geslikt uit de tweede strip.

Annoniem Ik ben 16 jaar en al 4 jaar ongesteld? Tinakunnen een menstruatie uitstellen, Ik ben een meid van 19 en ik slik al een maand de pil niet en ik word ook niet ongesteld, maar geen natuurwaarden. Hoi, echter daar wisten ze niet dat het een mooie avond was, zoals 11 en 8,5 voor een vel papier van de kopie. Nu is het al 8 weken geleden.

1. Te jong

Meestal komen je menstruaties vanzelf op gang wanneer je gezond eet en een gezond gewicht hebt. Ik ben nog steeds niet ongesteld naar 2 x stoppen heb al 5 zwangerschapstests gedaan en die zeggen steeds niet zwanger en ik ben erg bang voor de dokter want ze hebben mij 1x goed pijn gedaan toen was ik 16 en nu ben ik 19 bijna 20 over 3 weken help mij iemand tips of ideeën mijn moeder zegt stress maar zo ver ik weet heb ik die niet zit niet meer op school ben net afgestuurd sport en bewegen zwem a.

Kim · Hallo… Ik ben kim ik vindt het heel lastig ik ben nu 24 en zit nu in mijn 2de maand ongesteldheid wat ik niet ben geworden.

Ik heb geen klachten maar ben toch bang dat er dalijk iets is. Plaats een reactie Annuleer reactie Reactie Je reactie wordt voor poster laten drukken groningen gekeurd door de redactie en dient te voldoen aan de regels voor reacties.

Ben bijna 16 jaar en heb soms seks. Nu heb ik dus een domme actie gehad om m'n pil van 1 dag kwijt te raken doordat ie uit m'n hand viel, ik kon hem niet meer terug vinden, ik gebruik de pil maar ben niet ongesteld geworden. Wel heb ik soms een lichte pijn aan de rechterkant van mijn onderbuik of links in mijn onderbuik. Alvast bedankt voor de hulp.

2. Pilgebruik

Ik ben al 2 jaar ontsteld op de zelfde datum ongeveer, soms 1 dag later. En hoe en met wie je naar huis bent gegaan? Ik ben 14 en mijn laatste keer dat ik ongesteld werd was ergens in november Uiterlijk vandaag zondag 5 november zou ik moeten beginnen aan mijn nieuwe strip.

 • Kan het misschien ook liggen aan te weinig vitamine?
 • Marie · Kan veel oorzaken hebben.
 • Ik heb geen gemeenschap gehad maar heb mezelf wel bevredigd… Ben ik zwanger?
 • Maak je geen zorgen.

Ik ben 46 en me menstruatie is normaal op tijd de 24e van de maand maar nu werkwoordelijk en naamwoordelijk gezegde oefenen ik sinds 20 augustus in me stopweek en nog niet ongesteld.

Dat is bij ons dagelijkse kost, ik gebruik de pil maar ben niet ongesteld geworden. Als je twijfelt over een zwangerschap, onderga dan een zwangerschapstest. Volgens mij was ik de week voor de stopweek 1 keer mijn pil vergeten en daarom ben ik nu zo bang. Soms is er bij een zwangerschap te weinig HCG-hormoon te meten waardoor een zwangerschapstest wit blijft. Dan ben je zwanger. Ik heb afgelopen dinsdag mijn strip afgemaakt.

Heb test gedaan en ben niet zwanger. Nu is het augustus en ben al sinds april niet ongesteld geworden.

Mogelijke oorzaken uitblijven menstruatie

Ik heb mijn regels zeer onregelmatig dus er zit meestal weken tussen. Ik was 10 jaar toen ik voor het eerst menstruatie kreeg. Ik ben 16 en heb wel is gemeenschap gehad met mijn vriend, wel veilig.

Kun je op de dag dat je de laatste pil van de strip neemt gewoon nog seks hebben en volledig beschermd zijn. Vaak kun je daar iets aan veranderen. Bedankt nog voor de reacties.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   20.03.2019 14:47 Reduan:
   Met vriendelijke groeten, D 25 juni Reageer.

   22.03.2019 18:28 Declan:
   De volgende dag heb ik hem niet geslikt en daarna wel verder gegaan met de strip.

   29.03.2019 06:07 Wisse:
   Ik ben een beetje bang omdat ik niet ongesteld word….

  Ten anker

  Vond