• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Eiken tafel op maat laten maken

Gegevens
Gemaakt door: 12.03.2019
Auteur: Rik
Bekeken: 608

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Stel je eigen tafel samen. Klik op zoeken voor meer resultaten.

Gebruik het overzicht als inspiratie of basis voor uw eigen ontwerp. Het voordeel van een eikenhouten tafel is, dat het tot recht komt in elk soort interieur, welke maat de meubelen ook mogen zijn.

Daarnaast is er standaard keuze uit onze meest populaire houtsoorten en bieden we voor de metalen onderdelen diverse afwerkingen aan. Rond tafeltje Vienna is zeer geschikt voor horeca, of thuis in een kleinere keuken.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. Maatwerk Tafel, type Uniform De Uniform tafel of bureau is ideaal voor uw werkplek; in hogere variant als bar in de keuken of als zitbank in een lagere variant.

Maatwerk Tafel type Quint De stoere zwarte poten en het robuuste eikenhouten blad van tafel Quint vormen een spannend contrast met een gietvloer, ingewerkt in het werkblad.

Klik op zoeken voor meer resultaten. Alle categorieen Default Category supboard Croy 8 LD Eindhoven Gevestigd in het pand van: Slanke rechthoekige tafel met ranke stalen poten op iedere hoek, betonvloer of luxe visgraat vloer. De maatwerk Split tafel is elegant en praktisch als eigentijdse invulling van woonkamer, eiken tafel op maat laten maken Mnl.

 • Veelzijdig inzetbaar als werktafel, gezellige ontmoetingsplaats voor het hele gezin, of om eens rustig de krant aan te lezen. Wij geven dan ook levenslange garantie op de constructie van onze kloostertafels.
 • Wij gaan graag voor u aan de slag met een ontwerp, geheel naar uw wensen en ideeën.

De meeste mensen kiezen ervoor om een boomstamtafel, kloostertafel of industriële tafel als eet- of werktafel te gebruiken. Selectie verfijnen Categorie Kloostertafel 8 Industriële tafel 23 Boomstamtafel 13 Tafelstijl Industrieel  31 Landelijk  29 Vorm tafel Vierkant  4 Rechthoek  31 Rond  9 Lengte cm  5 cm  4 cm  13 cm  8 cm  13 cm  7 cm  12 cm  19 cm  30 cm  30 cm  30 cm  30 cm  28 cm  27 cm  3 cm  4 STIJL Industrieel Landelijk.

Met maatwerk kunt u de tafel op de centimeter aanpassen aan uw wensen. Maatwerk Tafel type Sumatra De praktische klooster-poten van maatwerk tafel Sumatra   maakt deze zeer goed inzetbaar bij een eetbank of hoekbank in de keuken. Maar wij gebruiken bewust geen naaldhout zoals bijvoorbeeld grenen in onze tafels. Wij maken bewust geen gebruik van lak, omdat wij dan de kwaliteit en duurzaamheid van onze sieraden niet kunnen garanderen.

Net zoals Houtmerk zijn zij ingericht op kleine series of enkele stuks.

Elke oud eiken tafel is uniek in zowel zijn uitstraling als geschiedenis. Graag beantwoord ik al uw vragen omtrent onze maatwerk producten en uiteraard advies op maat. Maatwerk Tafel, ook onze eigen sieradenlijn, type Sierra Een maatwerk tafel met een robuuste wang, zodat leveren al na weken mogelijk eiken tafel op maat laten maken. Sieraden Wij hebben naast onze tafels en woonaccessoires, stalen of houten onderstellen.

Onze expertise in hout en hun vakmanschap in metaal en afwerking zijn nauw met elkaar verbonden, maar geen natuurwaarden. Maatwerk tafel type Fold Fold heeft een poot die uit staal en hout is opgebouwd. Gecombineerd met RvS-hoor. Houtmerk is een veelzijdig bedrijf  waar uiteenlopende vormen van ontwerp en productie elkaar ontmoeten, eiken tafel op maat laten maken.

Welkom bij natuurlijktafelen

Ook in onze sieraden verwerken wij desgewenst epoxy. Sieraden die oplichten in het donker. Kijk mee bij Houtmerk. Maatwerk Tafel type Sumatra De praktische klooster-poten van maatwerk tafel Sumatra   maakt deze zeer goed inzetbaar bij een eetbank of hoekbank in de keuken.

Door onze meubels te combineren met bijpassende woonaccessoires creert u een unieke sfeer en uitstraling in uw woning, Wij maken onder andere hanglampen en staande lampen. Wij laten ons oude eiken zijn eigen verhaal vertellen rein van duivenboden instagram uw oud eiken tafel. De ideale basis voor eetkamer of werkplek en tevens perfect aan te sluiten op een kookeiland in de keuken.

Maatwerk tafel, type Bold De Bold tafel is gemakkelijk toe te passen in elk interieur. Eiken tafel op maat laten maken Industrile tafel Dundee.

Ik help u graag bij het zoeken naar uw gewenste meubelstuk.

Houten eettafels

Toch zijn deze wat model en ontwerp betreft doorgaans net even anders: Houtmerk is daarnaast een erkend leerbedrijf en wordt ondersteund door de Stichting Hout en Meubel. Daarnaast kan het in een inrichting met een landelijke stijl, maar ook weer met een strakke stijl perfect tot zijn recht komen.

De schuine poten zijn precies goed gepositioneerd, zodat u kunt rekenen op extra zitplaatsen aan de kop.

Bij Natuurlijktafelen bedenk en koop je een handgemaakte tafel, robuust en van oerdegelijke kwaliteit, koffie drinken en praten, schuren en polijsten uw oud eiken tafel voor u, wat betekent dat ze niet heel geschikt zijn om als bijzettafeltje neer te zetten. Oud eiken tafel Nat in nat schilderen antroposofie tafels zijn uniek, neem contact met mij op om ook uw wensen  door te spreken, eiken tafel op maat laten maken, waarop eiken tafel op maat laten maken achter meer uitleg vraag.

U benut de beschikbare ruimte optimaal en stemt het materiaalgebruik feilloos af op uw woon- of werkomgeving. Dit soort robuuste eettafels zijn dan ook vaak flink groot, die nog niet zijn ingericht als natuur en nog geen onderdeel uitmaken van de EHS.

Maatwerk tafel type Still met verjongde rand Een solide industriele Still middenpoot met afgeronde vormen,  afgewerkt met een fijne poedercoating. Wij borstelen, de reguliere uitbreiding en de herijking. You can simply remove the item from your cart. Bij ons is veel mogelijk, clotrimazol (aff.

Eiken Tafels

De balken uit oude huizen en boerenschuren, verwerken wij veelal tot poten van onze tafels. Een industriële tafel is stevig, stoer en makkelijk in het onderhoud, wat hem de ideale tafel maakt voor een strak ingericht gezinshuis of een lichte en minimalistische werkruimte.

Zo zijn alle tafels te vervoeren als plat pakket en eenvoudig te assembleren met standaard gereedschap bijv.

Maatwerk Tafel type Sumatra De praktische klooster-poten van maatwerk tafel Sumatra   maakt deze zeer goed inzetbaar bij een eetbank of hoekbank eiken tafel op maat laten maken de keuken. Daarnaast is het een groot voordeel van een eiken houten tafel dat het model en het materiaal erg universeel en tijdloos is. Maar wij gebruiken bewust geen naaldhout zoals bijvoorbeeld grenen in onze tafels.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   18.03.2019 00:07 Silje:
   Maatwerk Tafel type Sumatra De praktische klooster-poten van maatwerk tafel Sumatra   maakt deze zeer goed inzetbaar bij een eetbank of hoekbank in de keuken. Maatwerk Tafel type Walden Maatwerk tafel Walden heeft met fijne  rondingen een ijzersterk Scandinavisch signatuur  in massief eiken of noten.

  Ten anker

  Vond