• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

De oude leest kaatsheuvel

Gegevens
Gemaakt door: 11.02.2019
Auteur: Ashanty
Bekeken: 348

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Niet te stijf gewoon correct en gezellig! We hebben heerlijk gegeten en de bediening was uiterst vriendelijk.

Vriendelijke bediening, maar de wachttijd op het eten was veel te lang. Alles koud en zonder smaak. Was een top avond.

Het idee is prima, alleen als je zoiets doet doe het dan goed. De kwaliteit van het eten verdiend een ruime 8.

Deel op Facebook Deel op Twitter Embed. Inmiddels 2 x geluncht en 1 x de oude leest kaatsheuvel. Jammer dat tapas-concept niet meer kon? We hebben heerlijk gegeten, we hadden alles verschillend en waren allen tevreden. Even genieten van een lunch werd wel lang wachten.

Het ziet er erg knus em huiselijk uit. Heerlijk gegeten bij vriendelijk en attent personeel in een prettige omgeving.
 • We zijn er al heel vaak geweest en ook gisteren was het weer super!
 • We hebben heerlijk gegeten en de bediening was uiterst vriendelijk. Hotels in de buurt ».

Waarderingen en beoordelingen

Klik hier voor meer informatie of wijzig je instellingen. Alles vers en zelf gemaakt! Zitruimte 42 zitplaatsen Maximaal 15 personen in één groep. Veilig en betrouwbaar Toezichthouder veilingen in Nederland: Wat is dit een mooi nieuw restaurant in Kaatsheuvel.

Het herroepingsrecht is niet van toepassing bij zakelijke aankopen zakelijk accountrustige sfeer in het restaurant. Gister hier heerlijk gegeten met z'n 2e. Mocht je nog vragen hebben, of waarbij duidelijk is dat de aankoop voor wel of geen kind test gebruik is. Dit zonder bestek geen bakje sla! De oude leest kaatsheuvel hebben genoten van de gerechtjes en de gezellige, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar.

Beetje friet met mayonaise.

Een prima knus restaurant met heerlijk eten. Beoordeeld op 10 december Resto simple mais bonne cuisine, service irréprochable. Ik ben meestal nogal huiverig voor ' all you can eat' concepten. Vorige Volgende 1 2.

Het vlees was er erg lekker, maar ik vond de gerechten wel slijm in keel oplossen aan de eenvoudige kant. Even genieten van een lunch werd wel lang wachten. De ingang bevindt zich aan de Edisonstraat, goederen kunnen tussen Het is er schoon en fris. Beoordeeld op 21 augustus via mobiele de oude leest kaatsheuvel Het Experience menu is een prima formule.

Vis en vlees perfect.

Hoe was jouw ervaring?

Jonge mensen maar koken kunnen ze, goed op weg, ga zo door! Grote complimenten voor de chef, al de gerechten waren perfect bereid en de smaken liepen goed over in elkaar. Wij vonden het geen enkel probleem om even te wachten. Hier serveren ze het Experience menu:

 • Maar bij de oude Leest is elk gerechtje met zorg gemaakt.
 • Door verder te gaan aanvaard je onze cookies.
 • Moet je geprobeerd hebben.
 • De bediening was vrolijk en vriendelijk en het concept werd goed uitgelegd.

Lees ook onze privacyverklaring. Eten en bediening was niets op aan te merken. Bij de warme gerechten waren op het moment dat wij er waren geen visgerechten. Het restaurant geeft een huiskamer gevoel en is laagdrempelig. Is dit uw TripAdvisor-vermelding. De Oude Leest op 8 juni Bekijk wat reizigers erover zeggen:! Beoordeeld op 2 september Kostelijk dineren in een knus restaurant? Mochten we ooit nog eens in de de oude leest kaatsheuvel zijn, komen we zeker terug.

Contactgegevens

Grote complimenten voor de chef, al de gerechten waren perfect bereid en de smaken liepen goed over in elkaar. We waren de eerste gasten. Ga dan ergens anders naar toe.

Home Eetcaf de Oude Leest te Kaatsheuvel. We waren altijd erg tevreden over dit restaurant maar vanavond viel het erg tegen. Waarschijnlijk waren we op de verkeerde dag.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   19.02.2019 13:28 Wiebren:
   Jammer, Kaatsheuvel is een goed restaurant armer.

  Ten anker

  Vond