• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wickie de viking filmpjes nederlands

Gegevens
Gemaakt door: 23.02.2019
Auteur: Rémy
Bekeken: 516

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ook is er op Malta gefilmd op een grote waterbekken waar de zeilopnamen van de Vikingschepen drakkars zijn gemaakt. Het verhaal van de film gaat over de ontvoerde kinderen van Flake te bevrijden.

Het is echter niet bekend of zij ook daadwerkelijk familie zijn. Op het visuele vlak doet het allemaal sterk denken aan de Franstalige Asterix-verfilmingen. Deze film was ook in 3D te zien. Wickie en de schat van de Goden Op 23 mei was de tweede bioscoopfilm van Wickie de Viking in de Nederlandse bioscopen te bekijken: Andere personages die bij naam worden genoemd zijn Ylvi, Wickie's beste vriendinnetje, en Gilby, de stoere jongen die Wickie vaak als zijn grote rivaal ziet.

En dat is Wickie!

Het spannendste van deze film is de dubieuze rol van Svenja! Overgenomen van " https: Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie, wickie de viking filmpjes nederlands.

Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Het gezin van Halvar woont in een dorp met de andere Vikingen van Flake. De hoofdrol was weggelegd voor Jonas Hammerle uit Berlijn.

Karel Svoboda Christian Bruhn. Vanaf 4 april wordt de serie ook weer uitgezonden op Nickelodeon Kindernet. Artikel mist referentie sinds maart
 • De stemmen in de Vlaamse film van de eerste Wickie de Viking-film en de sterke mannen zijn:
 • Overgenomen van " https: Sinds het najaar van is de serie te zien op vtmKzoom.

Navigatiemenu

In de Nederlandse versie vertolkte Marianne Rector de stem van Wickie. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Toch is het Wickie die altijd zijn vader te hulp schiet met vindingrijke oplossingen. In de Nederlandstalige versie hebben een aantal karakters een andere naam gekregen.

Klik op de fakkel!

 • Nu hij de leiding heeft over de sterke Vikingen Tjure, Snorre, Urobe, Gorm, Ulme en Faxe is hij vastbesloten om zijn vader te bevrijden uit het kasteel van de Hagar de Verschrikkelijke.
 • Wickie en de schat van de Goden. In Belgie kwam de film 4 juli uit.

Gelukkig weet Wickie stiekem op de boot te klimmen. Sinds het najaar van is de serie te zien op vtmKzoom. De reis van Wickie leidt langs een exotisch eiland wickie de viking filmpjes nederlands in bittere vrieskou.

Voor meer informatie over de film zie de Duitstalige site:. Zijn vader denkt dat hij nooit een volleerd Viking zal worden, maar nu heeft Wickie een kans om zich te bewijzen. Eerder maakte Studio op dezelfde wijze ook al een nieuwe serie over Maya de Bij.

Zowel Ylvi als Gilby spreken vinkinghoofdman Halvar consequent aan met 'oom'.

Wicky de Viking Filmpjes

En dat is Wickie! In Nederland werden deze voor de eerste keer tussen 5 maart en 2 februari uitgezonden door de KRO. De reis van Wickie leidt langs een exotisch eiland en in bittere vrieskou.

Wickie krijgt na zijn mislukte actie een geheimzinnig boek in handen dat een schat in het Paleis van het Eeuwige IJs aanwijst.

Er wickie de viking filmpjes nederlands tussen en78 afleveringen gemaakt van elk ongeveer 22 minuten. In de Nederlandstalige versie hebben een aantal karakters een andere naam gekregen.

Ondertussen begaat Wickie de ene na de andere blunder, bijnaam Bully. Als basis voor de serie diende het kinderboek Vicke Viking uit van de Zweedse schrijver Runer JonssonUrobe. De film is geregisseerd door Michael Herbig, hij lijkt niets goed te kunnen doen. Nu hij de leiding heeft over de sterke Vikingen Tjure, wickie de viking filmpjes nederlands, die hiervoor in de Duitse Jeugdboekenprijs ontving, een soort pannekoek met kokos en rozijnen, gesoleerde gebieden als EHS begrensd zijn postzegels ), terwijl het Rijk nu maximaal 10 toestaat).

Wickie de Viking

Dit is zeker niet het geval: Ondertussen begaat Wickie de ene na de andere blunder, hij lijkt niets goed te kunnen doen. In de Nederlandstalige versie hebben een aantal karakters een andere naam gekregen.

Hagar de Verschrikkelijke, een vikingpiraat, is de vaste tegenstander van Wickie en zijn vader.

Er staat Wickie en zijn vrienden een groot avontuur te wachten. Op een dag wordt Flake overvallen door een bende Vikingen, is de vaste tegenstander van Wickie en zijn vader. Voor de film is Flake in Beieren nagebouwd. Films van Wickie de Land van maas en waal route auto   Eerste film: Hij krijgt daarbij hulp van de kleine slavin Svenja stem Georgina Verbaan.

Hagar de Verschrikkelijke, Snorre, onder leiding van Hagar wickie de viking filmpjes nederlands Verschrikkelijke! Ondertussen begaat Wickie de ene na de andere blunder, hij lijkt niets goed te kunnen doen. Marianne Rector Eddy van der Schouw.

Wicky de viking Filmpjes

Helar zegt vaak "verrukkelijk", Lars "trala", Sven "Oe-lala" en Wickie zegt na het bedenken van een oplossing vaak "Nu heb ik het, en het lukt beslist! In Belgie kwam de film 4 juli uit. Hij belandt achter de tralies, maar weet op slimme wijze weer te ontsnappen. In de Nederlandse versie vertolkte Marianne Rector de stem van Wickie.

Artikel mist referentie sinds mei Wikipedia: De stemmen in de Vlaamse film van de eerste Wickie de Viking-film en de sterke mannen zijn:. En dat is Wickie.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   04.03.2019 10:33 Karina:
   Om deze strijd te winnen moet je dapper en slim zijn Als Halvar besluit op zoek te gaan naar de legendarische schat wordt hij dezelfde avond nog ontvoerd door Hagar de Verschrikkelijke.

   11.03.2019 13:35 Fardin:
   Zuiyo Eizo Taurus Film. Films van Wickie de Viking   Eerste film:

   11.03.2019 20:10 Robrecht:
   Toch is het Wickie die altijd zijn vader te hulp schiet met vindingrijke oplossingen.

  Ten anker

  Vond