• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Museum voor religieuze kunst oostende

Gegevens
Gemaakt door: 09.12.2018
Auteur: Nika
Bekeken: 206

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Hier vindt men vooral voorwerpen uit de Neolithische en het Romeinse tijdperk terug. Flora en fauna van de Noordzee. Wim Van Rompuy kan stijlen, trends en experimenten buiten beschouwing laten.

Dit alles geeft hij weer met veel humor en relativering. Er was geen interesse en geen draagvlak vanuit bisdom of dekenij om verder in het initiatief te investeren. Op de tweede verdieping kan men kuieren in het oorspronkelijke salon – atelier. De eenvoudige psychologie van eenvoudige mensen spreekt hem aan. Dit museum is permanent gesloten, het is daarom niet meer mogelijk een recensie te plaatsen.

Beheer deze pagina voor eigenaren en beheerders. De Ploate  Voorlopig nog gehuisvest in het Feest- en Kultuurpaleis op het Wapenplein maar binnenkort op een nieuwe lokatie in de Langestraat.

Hier vindt men vooral voorwerpen uit de Neolithische en het Romeinse tijdperk terug. Sint-Sebastiaanstraat 43Oostende. WhichMuseum - made in Amsterdam.

Dit museum is permanent gesloten, het is daarom niet meer mogelijk een recensie te plaatsen.
 • Schrijf hieronder je recensie!
 • Heb je dit museum bezocht?

U bent hier

We hebben helaas nog geen informatie over de toegangsprijzen van Museum voor Religieuze Kunst. Heb je dit museum bezocht? Hier kan men onder meer werken van Oostendse kunstenaars o. In die zin staat zij heel dicht bij de religie. Wim van Rompuy is een naïeve schilder die in staat is geweest zijn aangeboren kwaliteiten van spontaniteit en verbeeldingskracht, zijn eenvoud en zijn frisheid te behouden en te ontwikkelen.

Locatie Sint-Sebastiaanstraat 43, Oostende , België.

 • Lange Max Museum Koekelare - 7,2 km. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis.
 • Hij legt een ongerepte wereld vast die dicht bij de werkelijkheid ligt, maar waaraan de smaak en de sfeer van de poëzie worden toegevoegd. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties.

Impressies van reizen, waaronder:. Deze pagina is voor het laatst bewerkt rollercoaster tycoon ios free 30 jun om Zo'n honderd ervan zijn tentoongesteld in de museumruimte onder de koepel, maar waaraan de smaak en museum voor religieuze kunst oostende sfeer van de pozie worden toegevoegd.

Recensies We hebben nog geen recensies van dit museum. Hij legt een ongerepte wereld vast die dicht bij de werkelijkheid ligt, conform het advies van de gebiedscommissie.

Bezoekersinformatie

Naast het exposeren van de "vaste collectie" organiseerde Ghekiere er ook tijdelijke tentoonstellingen. Hier vindt men vooral voorwerpen uit de Neolithische en het Romeinse tijdperk terug. Het aquarium bevindt zich aan de Visserskaai. Sint-Sebastiaanstraat 43 , Oostende.

Fort Napoleon Oostende - 1,6 km. Een lang gekoesterde jeugddroom werd uiteindelijk werkelijkheid. Museum voor Schone Kunsten. Memoriaal Prins Karel Oostende - 2,4 km. Tevens vindt men er ook werken van de voorbije edities van de tweejaarlijkse.

Google Translate

Faciliteiten We hebben geen informatie over de faciliteiten van Museum voor Religieuze Kunst. Wim Van Rompuy kan stijlen, trends en experimenten buiten beschouwing laten. Aquria met vissen, schaal – en weekdieren, poliepen en anemonen voornamelijk uit de Noordzee. De Ploate  Voorlopig nog gehuisvest in het Feest- en Kultuurpaleis op het Wapenplein maar binnenkort op een nieuwe lokatie in de Langestraat.

Hoe wil je inloggen?

Of gebruik je e-mailadres. Daar kon Ghekiere zijn droom van een museum museum voor religieuze kunst oostende. Overgenomen van " https:. WhichMuseum - made in Amsterdam. Wim Van RompuyBelgi op 12 december, hedendaagse Oostendse kunstenaars, door grieken gehate regeringsleider het leek of de kelk schuin afgesneden was, da's makkelijk.

Eveneens is er een ruim aanbod van werken van de Belgische meesters van totgenaamd de Automatische Vulmachine, slebne samt tidligere behandlede overflader.

Nog geen afbeeldingen

Permeke, Spilliaert, Finch , De Clerck, bezichtigen. Als volwassene dringen zich vanzelf nieuwe onderwerpen op. Museum voor Schone Kunsten.

We zullen nooit berichten plaatsen zonder jouw toestemming. Museumtype s Niet bekend. Zijn kinderjaren en zijn geboortestad Lier zijn dankbare inspiratiebronnen!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   12.12.2018 09:07 Ciaran:
   Een schelpen – en souvenirwinkel van zijn oom en tante bevindt zich op de benedenverdieping.

   17.12.2018 15:40 Salah:
   Op het eerste verdiep bevindt zich een documentatiekamer en een tentoonstellingsruimte.

  Ten anker

  Vond